Povezane vesti
Pevač jeo i pio u kafani džaba, mislili da je Željko Mitrović: Konobari su se ubili da nas posluže, gazda je non-stop slao…
Kurir 14.01.2025
Bivši učesnik "Nikada nije kasno" Đorđe Perović priznao je da ga ljudi često mešaju sa vlasnikom "Pinka" Željkom Mitrovićem. - Ljudima sam ličio na mnoge. Nedavno su me pomešali sa Ušketom Vučićevićem. Bar desetoro ljudi me je presretalo, ljubilo se sa… »
Pevača pomešali sa Željkom Mitrovićem, jeo i pio u kafani za džabe: "Konobari su se 'ubili' da nas posluže, gazda je non-stop…
Blic 14.01.2025
Bivši učesnik "Nikada nije kasno", Đorđe Perović priznao je da ga ljudi često mešaju sa vlasnikom "Pinka", Željkom Mitrovićem. - Ljudima sam ličio na mnoge. Nedavno su me pomešali sa Ušketom Vučićevićem. Bar desetoro ljudi me je presretalo, ljubilo se sa… »
Vesti dana »

Iranski raketni napadi na Izrael i međunarodni diplomatski odgovori
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 81 povezana

Evo zašto su u Srbiji računi za struju za maj veći i do 10 puta: Ovo je glavni razlog, oglasio se EPS
Kurir pre 27 minutajoš 12 povezanih

„Postoji nešto što ukazuje da je sve bilo unapred isplanirano“: Vojni analitičar nakon izveštaja koji pokazuje da su demonstranti verovatno bili meta akustičnog uređaja
Nova pre 1 satjoš 7 povezanih

Vlasnik kragujevačke firme za oružje pušten da se brani sa slobode nakon hapšenja
Serbian News Media pre 1 satjoš 8 povezanih