Povezane vesti
Pevač jeo i pio u kafani džaba, mislili da je Željko Mitrović: Konobari su se ubili da nas posluže, gazda je non-stop slao…
Kurir 14.01.2025
Bivši učesnik "Nikada nije kasno" Đorđe Perović priznao je da ga ljudi često mešaju sa vlasnikom "Pinka" Željkom Mitrovićem. - Ljudima sam ličio na mnoge. Nedavno su me pomešali sa Ušketom Vučićevićem. Bar desetoro ljudi me je presretalo, ljubilo se sa… »
Pevača pomešali sa Željkom Mitrovićem, jeo i pio u kafani za džabe: "Konobari su se 'ubili' da nas posluže, gazda je non-stop…
Blic 14.01.2025
Bivši učesnik "Nikada nije kasno", Đorđe Perović priznao je da ga ljudi često mešaju sa vlasnikom "Pinka", Željkom Mitrovićem. - Ljudima sam ličio na mnoge. Nedavno su me pomešali sa Ušketom Vučićevićem. Bar desetoro ljudi me je presretalo, ljubilo se sa… »
Vesti dana »
Medicinski fakultet: Okupljeni ispred Dekanata ugrožavali bezbednost članova izbornog procesa, neodgovorni pojedinci nisu spremni da ispoštuju demokratske procese
N1 Info pre 17 minutajoš 28 povezanih
"Napustiću stan sa decom čim dođe Marko" Marija Bulat očajna posle nasilja koje je doživela, pa priznala: "Povukla sam prijavu" (foto)
Blic pre 32 minutajoš 34 povezane
Opozicija u parlamentu kritikuje manjak napretka na evropskom putu
Beta pre 43 minutajoš 24 povezane