Povezane vesti
Pevač jeo i pio u kafani džaba, mislili da je Željko Mitrović: Konobari su se ubili da nas posluže, gazda je non-stop slao…
Kurir 14.01.2025
Bivši učesnik "Nikada nije kasno" Đorđe Perović priznao je da ga ljudi često mešaju sa vlasnikom "Pinka" Željkom Mitrovićem. - Ljudima sam ličio na mnoge. Nedavno su me pomešali sa Ušketom Vučićevićem. Bar desetoro ljudi me je presretalo, ljubilo se sa… »
Pevača pomešali sa Željkom Mitrovićem, jeo i pio u kafani za džabe: "Konobari su se 'ubili' da nas posluže, gazda je non-stop…
Blic 14.01.2025
Bivši učesnik "Nikada nije kasno", Đorđe Perović priznao je da ga ljudi često mešaju sa vlasnikom "Pinka", Željkom Mitrovićem. - Ljudima sam ličio na mnoge. Nedavno su me pomešali sa Ušketom Vučićevićem. Bar desetoro ljudi me je presretalo, ljubilo se sa… »
Vesti dana »

Pritvor za 13 osumnjičenih u slučaju korupcije na rekonstrukciji pruge Novi Sad-Subotica
Naslovi.ai pre 41 minutajoš 61 povezana

Premijer Macut prisustvovaće obeležavanju Dana sećanja na stradale i prognane u Oluji
RTV pre 16 minutajoš 34 povezane

Promena vremena u Srbiji: Sunčano na istoku i jugu, nepogode u ostalim krajevima uz uticaj ciklona sa Jadrana
Naslovi.ai pre 42 minutajoš 40 povezanih

Pojačana kontrola brzine širom Srbije od 4. do 10. avgusta: U fokusu bezbednost pešaka
Rešetka pre 1 satjoš 24 povezane

Erupcija vulkana na Kamčatki prvi put posle više od 500 godina
BBC News pre 22 minutajoš 22 povezane