Povezane vesti
"Čupala sam kosu sa glave..." Stanija u šok ispovesti: Brat mi je nudio pare da ne uđem u rijaliti
Kurir pre 11 sati
Stanija Dobrojević u emisiji "1na1" autora i voditelja Jovane Matić Đokić govorila je o drugoj strani uspeha, slave i novca koji je zaradila. Pričala je o razvojnom putu, predrasudama i reakcijama majke i brata ali i najbliže okoline. U intervjuu za… »
"Čupala sam kosu sa glave, mnogo je bolelo": Stanija Dobrojević o najtežem periodu: "Majka i brat me ne podržavaju"
Blic pre 11 sati
Starleta Stanija Dobrojević često se nalazi na meti negativnih komentara zbog provokativnih fotografija, a sada je otkrila kako njena porodica reaguje na to. Stanija Dobrojević je među prvim starletama na našem prostoru, a često je njen moral… »
"Spavala sam na ulici kao beskućnik" Dunja otkrila jezive detalje kandži alkohola: Prodala sam laptop za 20€ da bih kupila…
Kurir pre 18 sati
Pevačica Dunja Ilić iz pravog bogatstva i raskoši na kraju završila na ulica nakon što se odala porocima. Ekskluzivno, prvi put nakon deset godina medijske ilegale Dunja Ilić u emisiji " Nije sve tako crno", autora i voditelja Jovane Matić Đokić… »
Od Srbije do holivuda: Od skromnog života do svile i kadife, od anonimnosti do zvezda Upoznajte Staniju Dobrojević iz potpuno…
Kurir pre 18 sati
Stanija Dobrojević pred sam kraj godine stigla je u Srbiju kako bi prazničan period provela sa najbližom porodicom i prijateljima. Slobodno vreme koristi za čist hedonizam ali i noćni provod u srcu Beograda. Novogodišnju čaroliju je podelila i sa… »
Živela u bogatstvu, odala se porocima, pa završila na ulici: Naša pevačica za tren oka izgubila sve: "u jednom trenutku sam…
Blic pre 19 sati
Pevačica Dunja Ilić prodrmala je estradu kada se prvi put pojavila na sceni, a malo ko zna da je iz pravog bogatstva i raskoši na kraju završila na ulici, nakon što se odala porocima. Naime, Dunja je sa 16 godina rešila da započne karijeru… »
Vesti dana »
Partizan ostvario važnu pobedu protiv Asvela, crno-beli korak bliže doigravanju
Danas pre 5 satijoš 5 povezanih
Premijer Vučević o Danasovoj naslovnoj strani: Opet svoje frustracije i komplekse leče karikaturama
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Dačić o incidentu na Pravnom fakultetu: Nemamo nikakvu nameru da se zataška bilo kakvo krivično delo, slučaj nema nikakvu političku pozadinu
Danas pre 9 satijoš 2 povezane
Razvela se Anja Mit: Glumica prvi put o krahu braka: "Rastali smo se, papirološki postupak je u toku"
Blic pre 6 satijoš 2 povezane