Povezane vesti
Lavrov: Nacionalizacija NIS-a ne dolazi u obzir
Vreme pre 8 sati
Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov saopštio je da Moskva traži hitne konsultacije sa Srbijom povodom zahteva SAD za povlačenje ruskog kapitala iz Naftne industrije Srbije. Rusija je zatražila hitne konsultacije sa Srbijom u vezi sa zahtevom… »
Sankcije NIS-u i obustava tranzita gasa kroz Ukrajinu – kako će se završiti geopolitičke energetske igre
RTS pre 9 sati
Hitni zahtevi za konsultacije o američkim sankcijama NIS-u stižu i iz Moskve i iz Beograda. Predsednik Aleksandar Vučić razgovarao je sa ruskim ambasadorom, a u Moskvi je o tome govorio ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. Sankcije se odnose na… »
"To je sad postavljeno - uzmi ili ostavi": Koje bi bilo najbolje rešenje za NIS i koje su alternative
Euronews pre 10 sati
Sjedinjene Američke Države su 10. januara, nekoliko dana pred promenu vlasti u toj zemlji uvele sankcije Naftnoj industriji Srbije (NIS), tražeći potpuni izlazak ruskog interesa iz NIS-a. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa… »
Vučić sa Bocan-Harčenkom razgovarao o NIS-u
Glas Amerike pre 15 sati
BEOGRAD — Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u utorak sa ambasadorom Rusije Aleksandrom Bocan-Harčenkom, a kako je saopšteno - tražio je da počnu konsultacije o funkcionisanju Naftne industrije Srbije (NIS), posledicama koje bi sankcije… »
Vučić se sastao sa Bocan-Harčenkom i zatražio početak konsultacija o NIS-u
RTS pre 16 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa ambasadorom Rusije u Beogradu Aleksandrom Bocan-Harčenkom i zatražio otpočinjanje konsultacija i održavanje brojnih sastanaka o funkcionisanju NIS-a nakon što su SAD uvele sankcije toj kompaniji… »
Vučić sa Bocan-Harčenkom o sankcijama NIS-u: Zatražio sam od ruskih prijatelja da počnu konsultacije
Radio 021 pre 17 sati
Aleksandar Vučić rekao je da je tokom sastanka sa ruskim ambasadorom Aleksandrom Bocan-Harčenkom zatražio od "ruskih prijatelja" da otpočnu konsultacije o funkcionisanju NIS-a. Kako je rekao, zatražio je i da počnu konsultacije o "pronalaženju… »
Počeli pregovori o NIS-u: Vučić sa ruskim ambasadorom Bocan Harčenkom
Danas pre 17 sati
Počeli su pregovori o Naftnoj industriji Srbije (NIS), objavio je Aleksandar Vučić, nakon sastanka sa ruskim ambasadorom Aleksandrom Bocan Harčenko. „U skladu sa međuvladinim ugovorom između Srbije i Ruske Federacije zatražio sam od ruskih… »
Vučić u razgovoru sa Bocan Harčenkom: Zatražio sam od ruskih prijatelja otpočinjanje konsultacija o funkcionisanju NIS
Pravda pre 17 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je danas tokom sastanka sa ruskim ambasadorom u Srbiji Aleksandrom Bocan-Harčenkom zatražio od "ruskih prijatelja" da otpočnu konsultacije o funkcionisanju Naftne industrije Srbije (NIS) i "pronalaženju… »
Vučić sa Bocan Harčenkom o pronalaženju rešenja za NIS
N1 Info pre 17 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je danas tokom sastanka sa ruskim ambasadorom u Srbiji Aleksandrom Bocan-Harčenkom zatražio od "ruskih prijatelja" da otpočnu konsultacije o funkcionisanju Naftne industrije Srbije (NIS) i "pronalaženju… »
Vučić sa Bocan-Harčenkom o pronalaženju rešenja za NIS
Beta pre 17 sati
"Zatražio sam otpočinjanje konsultacija": Vučić sa Bocan Harčenkom: Glavna tema sankcije NIS-u
Blic pre 18 sati
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa ambasadorom Ruske Federacije u Srbiji Aleksandrom Bocan-Harčenkom. - Dobar i otvoren sastanak sa ambasadorom Bocan-Harčenkom sa kojim sam razgovarao o posledicama koje sankcije SAD protiv… »
Zatražio sam od ruskih prijatelja... Vučić sa Bocan-Harčenkom /foto/
Sputnik pre 18 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Bocan-Harčenkom. Dobar i otvoren sastanak sa ambasadorom Bocan-Harčenkom sa kojim sam razgovarao o posledicama koje sankcije SAD protiv ruskih… »
Vučić se sastao sa Harčenkom i zatražio početak konsultacija o NIS-u
NIN pre 18 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa ambasadorom Rusije u Beogradu Aleksandrom Bocan-Harčenkom i zatražio otpočinjanje konsultacija i održavanje brojnih sastanaka o funkcionisanju NIS-a nakon što su SAD uvele sankcije toj… »
Vučić nakon sastanka sa ruskim ambasadorom: Zatražio sam konsultacije sa Rusijom o pronalaženju rešenja za NIS
Nova pre 18 sati
Radio sto plus pre 17 sati
Vučić je na svom Instagram profilu napisao da je imao “dobar i otvoren sastanak” sa ruskim ambasadorom sa kojim je razgovarao o posledicama koje sankcije SAD protiv ruskih kompanija imaju na Naftnu industriju Srbije (NIS). “U skladu sa… »
Novi magazin pre 17 sati
Vučić se sastao sa Harčenkom i zatražio početak konsultacija o NIS-u
Telegraf pre 18 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa ambasadorom Rusije u Beogradu Aleksandrom Bocan-Harčenkom i zatražio otpočinjanje konsultacija i održavanje brojnih sastanaka o funkcionisanju NIS-a nakon što su SAD uvele sankcije toj… »
Vesti dana »
Vučević o karikaturi koja predstavlja Vučića kao Hitlera: Vređa se ceo srpski narod, sve žrtve nacizma i njihovi potomci
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Dačić o incidentu na Pravnom fakultetu: Nemamo nikakvu nameru da se zataška bilo kakvo krivično delo, slučaj nema nikakvu političku pozadinu
Danas pre 9 satijoš 2 povezane
Razvela se Anja Mit: Glumica prvi put o krahu braka: "Rastali smo se, papirološki postupak je u toku"
Blic pre 6 satijoš 2 povezane