Повезане вести
Лавров: Национализација НИС-а не долази у обзир
Време 14.01.2025
Руски министар спољних послова Сергеј Лавров саопштио је да Москва тражи хитне консултације са Србијом поводом захтева САД за повлачење руског капитала из Нафтне индустрије Србије. Русија је затражила хитне консултације са… »
Санкције НИС-у и обустава транзита гаса кроз Украјину – како ће се завршити геополитичке енергетске игре
РТС 14.01.2025
Хитни захтеви за консултације о америчким санкцијама НИС-у стижу и из Москве и из Београда. Председник Александар Вучић разговарао је са руским амбасадором, а у Москви је о томе говорио министар спољних послова Сергеј Лавров… »
"То је сад постављено - узми или остави": Које би било најбоље решење за НИС и које су алтернативе
Еуроневс 14.01.2025
Сједињене Америчке Државе су 10. јануара, неколико дана пред промену власти у тој земљи увеле санкције Нафтној индустрији Србије (НИС), тражећи потпуни излазак руског интереса из НИС-а. Председник Србије Александар Вучић… »
Вучић са Боцан-Харченком разговарао о НИС-у
Глас Америке 14.01.2025
БЕОГРАД — Председник Србије Александар Вучић састао се у уторак са амбасадором Русије Александром Боцан-Харченком, а како је саопштено - тражио је да почну консултације о функционисању Нафтне индустрије Србије (НИС), последицама… »
Вучић се састао са Боцан-Харченком и затражио почетак консултација о НИС-у
РТС 14.01.2025
Председник Србије Александар Вучић разговарао је са амбасадором Русије у Београду Александром Боцан-Харченком и затражио отпочињање консултација и одржавање бројних састанака о функционисању НИС-а након што су САД увеле… »
Вучић са Боцан-Харченком о санкцијама НИС-у: Затражио сам од руских пријатеља да почну консултације
Радио 021 14.01.2025
Александар Вучић рекао је да је током састанка са руским амбасадором Александром Боцан-Харченком затражио од "руских пријатеља" да отпочну консултације о функционисању НИС-а. Како је рекао, затражио је и да почну консултације о… »
Почели преговори о НИС-у: Вучић са руским амбасадором Боцан Харченком
Данас 14.01.2025
Почели су преговори о Нафтној индустрији Србије (НИС), објавио је Александар Вучић, након састанка са руским амбасадором Александром Боцан Харченко. „У складу са међувладиним уговором између Србије и Руске Федерације затражио сам… »
Вучић у разговору са Боцан Харченком: Затражио сам од руских пријатеља отпочињање консултација о функционисању НИС
Правда 14.01.2025
Председник Србије Александар Вучић рекао је да је данас током састанка са руским амбасадором у Србији Александром Боцан-Харченком затражио од "руских пријатеља" да отпочну консултације о функционисању Нафтне индустрије Србије… »
Вучић са Боцан Харченком о проналажењу решења за НИС
Н1 Инфо 14.01.2025
Председник Србије Александар Вучић рекао је да је данас током састанка са руским амбасадором у Србији Александром Боцан-Харченком затражио од "руских пријатеља" да отпочну консултације о функционисању Нафтне индустрије Србије… »
Вучић са Боцан-Харченком о проналажењу решења за НИС
Бета 14.01.2025
"Затражио сам отпочињање консултација": Вучић са Боцан Харченком: Главна тема санкције НИС-у
Блиц 14.01.2025
Председник Републике Србије Александар Вучић састао се са амбасадором Руске Федерације у Србији Александром Боцан-Харченком. - Добар и отворен састанак са амбасадором Боцан-Харченком са којим сам разговарао о последицама које… »
Затражио сам од руских пријатеља... Вучиц́ са Боцан-Харченком /фото/
Спутник 14.01.2025
Председник Србије Александар Вучиц́ разговарао је данас са амбасадором Руске Федерације Александром Боцан-Харченком. Добар и отворен састанак са амбасадором Боцан-Харченком са којим сам разговарао о последицама које санкције САД… »
Вучић се састао са Харченком и затражио почетак консултација о НИС-у
НИН 14.01.2025
Председник Србије Александар Вучић разговарао је данас са амбасадором Русије у Београду Александром Боцан-Харченком и затражио отпочињање консултација и одржавање бројних састанака о функционисању НИС-а након што су САД увеле… »
Нови магазин 14.01.2025
Радио сто плус 14.01.2025
Вучић је на свом Инстаграм профилу написао да је имао “добар и отворен састанак” са руским амбасадором са којим је разговарао о последицама које санкције САД против руских компанија имају на Нафтну индустрију Србије (НИС). “У… »
Вучић након састанка са руским амбасадором: Затражио сам консултације са Русијом о проналажењу решења за НИС
Нова 14.01.2025
Вучић се састао са Харченком и затражио почетак консултација о НИС-у
Телеграф 14.01.2025
Председник Србије Александар Вучић разговарао је данас са амбасадором Русије у Београду Александром Боцан-Харченком и затражио отпочињање консултација и одржавање бројних састанака о функционисању НИС-а након што су САД увеле… »
Вести дана »
Пријава за легализацију почиње сутра: информације, услови и пријава за грађане Србије на једном месту
Блиц пре 4 сатијош 34 повезане
Бивши фудбалер Звезде срушио црвено-беле на Маракани, па се "извинио": Војводина је овако дошла до победе
Телеграф пре 1 сатјош 31 повезана
Покушај пуча у Бенину пропао захваљујући лојалистима, каже министар унутрашњих послова
BBC News пре 5 сатијош 25 повезаних