Povezane vesti
"Mama moja, nemam reči kojima bih opisala bol": Potresna poruka ćerke Saške Marinković koja je poginula u stravičnom udesu na…
Blic 14.01.2025
"Mama moja... Nemam reči kojima bih opisala ovaj bol. Kad si otišla, otišao je deo mene!" Ovo su potresne reči ćerke nastradale Saške Marinković (42) koja je u subotu popodne poginula u stravičnoj nesreći kod Savinca na magistralnom putu Paraćin-Zaječar… »
"Mama moja... Imam toliko toga da ti kažem, a ti si otišla!" Ćerka se potresnim rečima oprostila od Saške koja je poginula u…
Kurir 14.01.2025
Mama moja... Nemam reči kojima bi opisala ovaj bol. Kad si otišla otišao je deo mene! Ovo su potresne reči ćerke nastradale Saške Marinković (42) koja je u subotu popodne poginula u stravičnoj nesreći kod Savinca na magistralnom putu Paraćin-Zaječar, na… »
„Mama moja, nemam reči kojima bi opisala ovaj bol“: Potresne reči ćerke od žene koja je nastradala u nesreći na putu…
Nova 14.01.2025
"Mama moja... Nemam reči kojima bi opisala ovaj bol. Kad si otišla otišao je deo mene", ovo su potresne reči ćerke nastradale Saške Marinković (42) koja je u subotu popodne poginula u stravičnoj nesreći kod Savinca na magistralnom putu Paraćin-Zaječar… »
Vesti dana »
Teška nesreća u Pirotu: Kolima udario vozača mopeda, muškarac stradao na mestu
Nova pre 2 satajoš 39 povezanih
Prva bez kvoruma, druga počela nesmetano Sednica Skupštine Srbije: Na dnevnom redu 40 tačaka (video)
Blic pre 9 minutajoš 78 povezanih
Zapaljen autobus prevoznika Jaćimovića: Tužilac izvršio uviđaj, nadležni rade na rasvetljavanju slučaja
Newsmax Balkans pre 14 minutajoš 28 povezanih
Šef Pentagona moli Iran da „mudro izabere“ i tvrdi: „Dok vi kopate mi postajemo jači“
Danas pre 1 satjoš 33 povezane
Prvi put u dva dana: „Beogradski maraton je mnogo više od sportskog događaja“
Danas pre 1 satjoš 24 povezane