Povezane vesti
"Mama moja, nemam reči kojima bih opisala bol": Potresna poruka ćerke Saške Marinković koja je poginula u stravičnom udesu na…
Blic 14.01.2025
"Mama moja... Nemam reči kojima bih opisala ovaj bol. Kad si otišla, otišao je deo mene!" Ovo su potresne reči ćerke nastradale Saške Marinković (42) koja je u subotu popodne poginula u stravičnoj nesreći kod Savinca na magistralnom putu Paraćin-Zaječar… »
"Mama moja... Imam toliko toga da ti kažem, a ti si otišla!" Ćerka se potresnim rečima oprostila od Saške koja je poginula u…
Kurir 14.01.2025
Mama moja... Nemam reči kojima bi opisala ovaj bol. Kad si otišla otišao je deo mene! Ovo su potresne reči ćerke nastradale Saške Marinković (42) koja je u subotu popodne poginula u stravičnoj nesreći kod Savinca na magistralnom putu Paraćin-Zaječar, na… »
„Mama moja, nemam reči kojima bi opisala ovaj bol“: Potresne reči ćerke od žene koja je nastradala u nesreći na putu…
Nova 14.01.2025
"Mama moja... Nemam reči kojima bi opisala ovaj bol. Kad si otišla otišao je deo mene", ovo su potresne reči ćerke nastradale Saške Marinković (42) koja je u subotu popodne poginula u stravičnoj nesreći kod Savinca na magistralnom putu Paraćin-Zaječar… »
Vesti dana »
Iz minusa do 17 stepeni: Sunčani intervali tokom dana, uveče stiže kiša
Glas Zaječara pre 15 minutajoš 21 povezana
Zvezda sprema "osvetu" i za košarkaše Srbije: Ovaj stadion kao da je bio uklet za srpski sport
Mondo pre 34 minutajoš 19 povezanih
Bivši predsednik Južne Koreje Jun Suk Jeol osuđen na doživotni zatvor
N1 Info pre 55 minutajoš 12 povezanih
Sofronijević: Upisani prvi nelegalni objekti u okviru akcije "Svoj na svome", za sada bez pritužbi
Radio 021 pre 50 minutajoš 11 povezanih
Noć u Beogradu: Jedna osoba lakše povređena u udesu kod Bubanj Potoka
Euronews pre 2 satajoš 9 povezanih