Повезане вести
"Мама моја, немам речи којима бих описала бол": Потресна порука ћерке Сашке Маринковић која је погинула у стравичном удесу на…
Блиц 14.01.2025
"Мама моја... Немам речи којима бих описала овај бол. Кад си отишла, отишао је део мене!" Ово су потресне речи ћерке настрадале Сашке Маринковић (42) која је у суботу поподне погинула у стравичној несрећи код Савинца на… »
"Мама моја... Имам толико тога да ти кажем, а ти си отишла!" Ћерка се потресним речима опростила од Сашке која је погинула у…
Курир 14.01.2025
Мама моја... Немам речи којима би описала овај бол. Кад си отишла отишао је део мене! Ово су потресне речи ћерке настрадале Сашке Маринковић (42) која је у суботу поподне погинула у стравичној несрећи код Савинца на магистралном… »
„Мама моја, немам речи којима би описала овај бол“: Потресне речи ћерке од жене која је настрадала у несрећи на путу…
Нова 14.01.2025
"Мама моја... Немам речи којима би описала овај бол. Кад си отишла отишао је део мене", ово су потресне речи ћерке настрадале Сашке Маринковић (42) која је у суботу поподне погинула у стравичној несрећи код Савинца на… »
Вести дана »
Временска прогноза за 8. децембар: Ујутру магла, понегде киша росуља, поподне сунчани интервали
Бета пре 5 сатијош 4 повезане
Данас без струје 6 општина у Београду Ево где ће због радова доћи и до искључења воде, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 3 сатајош 4 повезане
Келог: Близу смо мировног споразума, два питања кључна; украјинска Рада: Критична испорука оружја Кијеву
РТС пре 42 минутајош 1 повезана
Почиње пријава нелегалних објеката, дигитална платформа отворена у 4 сата - какав је поступак
РТС пре 2 минутајош 4 повезане
Ово је нови курс евра: Мењачнице по овим вредностима продају валуте
Мондо пре 32 минутајош 2 повезане