Povezane vesti

"Mama moja, nemam reči kojima bih opisala bol": Potresna poruka ćerke Saške Marinković koja je poginula u stravičnom udesu…

"Mama moja, nemam reči kojima bih opisala bol": Potresna poruka ćerke Saške Marinković koja je poginula u stravičnom udesu…

Blic pre 8 sati
"Mama moja... Nemam reči kojima bih opisala ovaj bol. Kad si otišla, otišao je deo mene!" Ovo su potresne reči ćerke nastradale Saške Marinković (42) koja je u subotu popodne poginula u stravičnoj nesreći kod Savinca na magistralnom putu… »
"Mama moja... Imam toliko toga da ti kažem, a ti si otišla!" Ćerka se potresnim rečima oprostila od Saške koja je poginula…

"Mama moja... Imam toliko toga da ti kažem, a ti si otišla!" Ćerka se potresnim rečima oprostila od Saške koja je poginula…

Kurir pre 17 sati
Mama moja... Nemam reči kojima bi opisala ovaj bol. Kad si otišla otišao je deo mene! Ovo su potresne reči ćerke nastradale Saške Marinković (42) koja je u subotu popodne poginula u stravičnoj nesreći kod Savinca na magistralnom putu… »
„Mama moja, nemam reči kojima bi opisala ovaj bol“: Potresne reči ćerke od žene koja je nastradala u nesreći na putu…

„Mama moja, nemam reči kojima bi opisala ovaj bol“: Potresne reči ćerke od žene koja je nastradala u nesreći na putu…

Nova pre 18 sati
"Mama moja... Nemam reči kojima bi opisala ovaj bol. Kad si otišla otišao je deo mene", ovo su potresne reči ćerke nastradale Saške Marinković (42) koja je u subotu popodne poginula u stravičnoj nesreći kod Savinca na magistralnom putu… »

Vesti dana »