Повезане вести

"Мама моја, немам речи којима бих описала бол": Потресна порука ћерке Сашке Маринковић која је погинула у стравичном удесу на…

"Мама моја, немам речи којима бих описала бол": Потресна порука ћерке Сашке Маринковић која је погинула у стравичном удесу на…

Блиц 14.01.2025
"Мама моја... Немам речи којима бих описала овај бол. Кад си отишла, отишао је део мене!" Ово су потресне речи ћерке настрадале Сашке Маринковић (42) која је у суботу поподне погинула у стравичној несрећи код Савинца на… »
"Мама моја... Имам толико тога да ти кажем, а ти си отишла!" Ћерка се потресним речима опростила од Сашке која је погинула у…

"Мама моја... Имам толико тога да ти кажем, а ти си отишла!" Ћерка се потресним речима опростила од Сашке која је погинула у…

Курир 14.01.2025
Мама моја... Немам речи којима би описала овај бол. Кад си отишла отишао је део мене! Ово су потресне речи ћерке настрадале Сашке Маринковић (42) која је у суботу поподне погинула у стравичној несрећи код Савинца на магистралном… »
„Мама моја, немам речи којима би описала овај бол“: Потресне речи ћерке од жене која је настрадала у несрећи на путу…

„Мама моја, немам речи којима би описала овај бол“: Потресне речи ћерке од жене која је настрадала у несрећи на путу…

Нова 14.01.2025
"Мама моја... Немам речи којима би описала овај бол. Кад си отишла отишао је део мене", ово су потресне речи ћерке настрадале Сашке Маринковић (42) која је у суботу поподне погинула у стравичној несрећи код Савинца на… »

Вести дана »