Povezane vesti
Ruski špijun prevario sve britanske službe! Infiltrirao se u kraljevsku palatu, kraljica Elizabeta nije ništa znala
Mondo pre 13 sati
U dosijeima MI5 otkriveno je da kraljica Elizabeta II nije znala dugo da je u njenom domu živeo sovjetski agent Entoni Blant. Britanska obaveštajna agencija MI5 skinula je oznaku tajnosti sa dosijea o kraljici Elizabeti II, koja je preminula 8… »
Skinuta oznaka tajnosti sa dokumenta MI5: "Kraljica Elizabeta nije informisana 9 godina da je špijun u njenom domu"
Blic pre 14 sati
Dosijei britanske obaveštajne agencije MI5 sugerišu da kraljica Elizabeta II nije bila informisana devet godina da je u kraljevskom domu bio sovjetski agent Entoni Blant, koji je bio zadužen za umetničke slike u kraljevskoj palati. Blant je priznao da… »
Dosijei MI5: Kraljica Elizabeta devet godina nije znala da je špijun u njenom domu
Euronews pre 19 sati
Dosijei Britanske obaveštajne agencije MI5 sugerišu da kraljica Elizabeta II nije bila informisana devet godina da je u kraljevskom domu bio sovjetski agent Entoni Blant, koji je bio zadužen za umetničke slike u kraljevskoj palati. Blant je priznao da… »
Dokumenti otkrili šta je obaveštajna služba godinama krila od kraljice Elizabete: Za sve je kriv jedan čovek
Telegraf pre 19 sati
Preporučujemo. Dosijei britanske obaveštajne agencije MI5 sugerišu da kraljica Elizabeta II nije bila informisana devet godina da je u kraljevskom domu bio sovjetski agent Entoni Blant, koji je bio zadužen za umetničke slike u kraljevskoj palati… »
Procurili dosijei: Devet godina se ćutalo o sovjetskom agentu špijunu
B92 pre 21 sat
Dosijei britanske obaveštajne agencije MI5 sugerišu da kraljica Elizabeta II nije bila informisana devet godina da je u kraljevskom domu bio sovjetski agent Entoni Blant. Blant je priznao da je sovjetski agent 1964. godine, a kraljica Elizabeta je o… »
Vesti dana »
Novak se svađao sa organizatorima, psovao i mučio: Posle drame slomio Portugalca u neočekivanom scenariju
Nova pre 6 minutajoš 17 povezanih
Brutalna partija Karlosa Alkaraza: Izgubio samo pet gemova i za 88 minuta overio plasman u treće kolo
Danas pre 1 satjoš 9 povezanih
„Veći je pritisak igrati sa Đokovićem“: Olga posle velike pobede na terenu zasmejala sve
Nova pre 3 satajoš 9 povezanih