Povezane vesti
Vitas: "Želeo sam da se vratim kući i radim sa trenerom Drinčićem"
Sportske.net pre 4 sati
Fudbaler Radničkog iz Niša Uroš Vitas rekao je danas da je potpisao za taj klub jer je želeo da se vrati kući i da sarađuje sa trenerom Nikolom Drinčićem. "Odlučio sam da se vratim kući, to je jedan od najvažnijih razloga zbog kojeg sam ovde… »
Vitas: Otac i Drinčić uticali na povratak u Radnički
Sportski žurnal pre 14 sati
„ Rođen sam u Nišu, mislim da bi svi fudbaleri sa ovih prostora u jednom trenutku trebalo da budu u klubu”. Fudbaler Radničkog iz Niša Uroš Vitas rekao je da je potpisao za taj klub jer je želeo da se vrati kući i sarađuje sa trenerom Nikolom… »
Bivši fudbaler partizana u niškom radničkom: Nikola Drinčić dobio veliko pojačanje!
Hot sport pre 15 sati
„Otac je dosta uticao da se vratim, željan je da me nakon dugo godina ponovo gleda uživo!“ Posle tačno dve decenije Uroš Vitas se vratio u rodni grad, gde će po prvi put obući dres Radničkog. Novi igrač niškog tima seniorsku karijeru započeo… »
Nišlije dočekale pojačanje iz Japana
Sport klub pre 18 sati
Radomir Milosavljević, nekadašnji fudbaler lučanske Mladosti i Vojvodine, u prolećnom delu sezone igraće za Radnički iz Niša. Iskusni vezista je stigao na pozajmicu iz japanske Kašime, gde nije uspeo da se istakne posle dolaska iz Vojvodine u… »
Vesti dana »
Vučević o karikaturi koja predstavlja Vučića kao Hitlera: Vređa se ceo srpski narod, sve žrtve nacizma i njihovi potomci
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Dačić o incidentu na Pravnom fakultetu: Nemamo nikakvu nameru da se zataška bilo kakvo krivično delo, slučaj nema nikakvu političku pozadinu
Danas pre 7 satijoš 2 povezane
Razvela se Anja Mit: Glumica prvi put o krahu braka: "Rastali smo se, papirološki postupak je u toku"
Blic pre 4 satijoš 2 povezane