Повезане вести

Витас: "Желео сам да се вратим кући и радим са тренером Дринчићем"

Витас: "Желео сам да се вратим кући и радим са тренером Дринчићем"

Спортске.нет 14.01.2025
Фудбалер Радничког из Ниша Урош Витас рекао је данас да је потписао за тај клуб јер је желео да се врати кући и да сарађује са тренером Николом Дринчићем. "Одлучио сам да се вратим кући, то је један од најважнијих разлога због… »
Витас: Отац и Дринчић утицали на повратак у Раднички

Витас: Отац и Дринчић утицали на повратак у Раднички

Спортски журнал 14.01.2025
„ Рођен сам у Нишу, мислим да би сви фудбалери са ових простора у једном тренутку требало да буду у клубу”. Фудбалер Радничког из Ниша Урош Витас рекао је да је потписао за тај клуб јер је желео да се врати кући и сарађује са… »
Бивши фудбалер партизана у нишком радничком: Никола Дринчић добио велико појачање!

Бивши фудбалер партизана у нишком радничком: Никола Дринчић добио велико појачање!

Хот спорт 14.01.2025
„Отац је доста утицао да се вратим, жељан је да ме након дуго година поново гледа уживо!“ После тачно две деценије Урош Витас се вратио у родни град, где ће по први пут обући дрес Радничког. Нови играч нишког тима сениорску… »
Нишлије дочекале појачање из Јапана

Нишлије дочекале појачање из Јапана

Спорт клуб 14.01.2025
Радомир Милосављевић, некадашњи фудбалер лучанске Младости и Војводине, у пролећном делу сезоне играће за Раднички из Ниша. Искусни везиста је стигао на позајмицу из јапанске Кашиме, где није успео да се истакне после доласка… »

Вести дана »