Povezane vesti
„Počastvovana sam“: Poznata pevačica nastupiće na Trampovoj inauguraciji
Nova 14.01.2025
Kantri pevačica Keri Andervud nastupiće na inauguraciji Donalda Trampa. Inauguracija Donalda Trampa biće održana 20. januara, a čast da tog dana otpeva “America the Beautiful” imaće Keri Andervud. „Volim našu zemlju i počastvovana sam što sam pozvana da… »
Poznata pevačica pevaće na Trampovoj inauguaraciji FOTO/VIDEO
B92 14.01.2025
Američka pevačica Keri Andervud će pevati hit "America the Beautiful" na Trampovoj inauguraciji. Američka pevačica Keri Andervud će pevati "America the Beautiful" na ceremoniji inauguracije neposredno pre polaganja zakletve novoizabranog predsednika… »
Kantri superzvezda nastupiće na Trampovoj inauguraciji
N1 Info 14.01.2025
Super zvezda kantri muzike Keri Andervud izvešće pesmu "America the Beautiful" na inauguraciji novoizabranog predsednika SAD Donalda Trampa 20. januara, navodi se u programu koji je podelio portparol inauguracionog komiteta. „Volim našu zemlju i… »
Vesti dana »

Određen pritvor Goranu Vesiću, Tomislavu Momiroviću i za još 11 osumnjičenih
Sputnik pre 8 minutajoš 61 povezana

Višković: Ono što se danas slavi u Hrvatskoj kao pobeda, za srpski narod je dan tuge
Euronews pre 33 minutajoš 36 povezanih

Promena vremena u Srbiji: Sunčano na istoku i jugu, nepogode u ostalim krajevima uz uticaj ciklona sa Jadrana
Naslovi.ai pre 59 minutajoš 41 povezana

Međunarodna akcija pojačane kontrole brzine u Srbiji i Evropi od 4. do 10. avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 2 satajoš 24 povezane

Erupcija vulkana na Kamčatki prvi put posle više od 500 godina
Južne vesti pre 38 minutajoš 22 povezane