Povezane vesti

Razbojnici iz Petrovca na Mlavi koji su opljačkali penzionera sve priznali! Predstavili se kao policajci, upali mu u kuću i…

Razbojnici iz Petrovca na Mlavi koji su opljačkali penzionera sve priznali! Predstavili se kao policajci, upali mu u kuću i…

Kurir pre 14 sati
Četvorica muškaraca P. R. (29) iz Petrovca na Mlavi, D. K. (56) iz okoline Kučeva, V. O. (25) iz okoline Leskovca i S. J. (22) iz okoline Kovina, saslušani su u ponedeljak 13. januara u prostorijama Višeg javnog tužilaštva u Požarevcu, nakon što… »
Filmska pljačka u okolini Petrovca na Mlavi: U "Blic danu" istražujemo: Kako se 'tipuju' žrtve pljačke?

Filmska pljačka u okolini Petrovca na Mlavi: U "Blic danu" istražujemo: Kako se 'tipuju' žrtve pljačke?

Blic pre 14 sati
U okolini Petrovca na Mlavi filmska pljačka! Četvorica razbojnika ušli su u kuću čoveka starosti 67 godina, vezali ga, zadali mu udarce i odneli zlatne dukate, nakit i novac u vrednosti od 20 miliona dinara. Pljačkaši su uhapšeni, a deo novca i… »
Vezali su me mojim kaišem i držali pištolj na slepoočnici Penzioner iz Petrovca na Mlavi bio žrtva filmske pljačke…

Vezali su me mojim kaišem i držali pištolj na slepoočnici Penzioner iz Petrovca na Mlavi bio žrtva filmske pljačke…

Kurir pre 15 sati
Četvorica razbojnika uhapšena su zbog sumnje da su u okolini Petrovca na Mlavi opljačkali S.J. (67) i uzeli mu oko 20 miliona dinara. Opljačkani čovek kaže da su razbojnici u trenutku kada su upali u njegovu kuću imali pištolje i vikali da su… »
"Upali su sa fantomkama, vezali me...": Oglasio se muškarac u čijoj se kući odigrala filmska pljačka u Petrovcu na Mlavi

"Upali su sa fantomkama, vezali me...": Oglasio se muškarac u čijoj se kući odigrala filmska pljačka u Petrovcu na Mlavi

Mondo pre 17 sati
Oglasio se muškarac u čijoj se kući odigrala filmska pljačka u Petrovcu na Mlavi. Četvorica razbojnika uhapšena su zbog sumnje da su u okolini Petrovca na Mlavi opljačkali S.J. (67) i uzeli mu oko 20 miliona dinara. Opljačkani čovek se oglasio i… »
Četiri osobe uhapšene zbog sumnje da opljačkali muškarca u okolini Petrovca na Mlavi

Četiri osobe uhapšene zbog sumnje da opljačkali muškarca u okolini Petrovca na Mlavi

Danas pre 1 dan
Policija je uhapsila četiri osobe zbog sumnje da su, u saizvršilaštvu, iz kuće muškarca u okolini Petrovca na Mlavi, ukrali 472 dukata i veću sumu novca, saopštila je danas lokalna policijska uprava. U saopštenju piše da su uhapšeni P. R. iz… »

Vesti dana »