Povezane vesti
Beograđanki lažni vidovnjak uzeo: 100.000 evra Kod njega dolazile i estradne ličnosti, varao i devojku obolelu od raka
Blic pre 9 dana
"Prevario me je čovek koji se predstavlja kao vidovit, inače vodi i ture po manastirima, prvo vas ubedi da je vaš novac proklet i da mora da "odstoji" u manastiru neko vreme kako bi se skinulo prokletstvo. Meni je uzeo 100.000 evra, a minimum je… »
Beograđanka žrtva lažnog vidovnjaka: Ubedio me je da je moj novac proklet, dala sam mu 100.000 evra da sa njih skine…
Kurir pre 9 dana
Prevario me je čovek koji se predstavlja kao vidovit, inače vodi i ture po manastirima, prvo vas ubedi da je vaš novac proklet i da mora da "odstoji" u manastiru neko vreme kako bi se skinulo prokletstvo. Meni je uzeo 100.000 evra, a minimum je… »
Vesti dana »
Mup: Priveden muškarac koji je izazvao incident sa učesnicima blokade kod Osme gimnazije
Blic pre 39 minutajoš 24 povezane
Studenti u blokadi objavili sat koji otkucava do 27. januara uz poruku: Naljuti se čoveče
Beta pre 5 satijoš 8 povezanih
Partizan konačno pobedio na pripremama, Jovanović heroj meča VIDEO
Nova pre 2 minutajoš 18 povezanih
Istraga požara u Barajevu još traje, sumnja se da su vlasnici doma napravili ove propuste: Troje u pritvoru
Telegraf pre 3 satajoš 16 povezanih