Povezane vesti
Komesarka za proširenje EU: Mislim da će Srbija uskoro moći da otvori Klaster 3
Blic pre 16 sati
Evropska komesarka za proširenje Marta Kos izjavila je danas da EU prati zaključke non-pejpera iz decembra i da smatra da će, ako Srbija uradi sve što je obećano, moći uskoro da otvori Klaster 3. Ona je to rekla novinarima u Briselu i dodala da… »
Kos: Mislim da će Srbija uskoro moći da otvori Klaster 3
NIN pre 16 sati
Evropska komesarka za prošrenje Marta Kos izjavila je danas da EU prati zaključke non-pejpera iz decembra i da smatra da će, ako Srbija uradi sve što je obećano, moći uskoro da otvori Klaster 3. Ona je to rekla novinarima u Briselu i dodala da… »
Poslanici EP o izveštajima o proširenju EU, Kos: Mislim da će Srbija uskoro moći da otvori Klaster 3
Euronews pre 17 sati
Poslanici Evropskog parlamenta raspravljaju o izveštajima o proširenju EU na deset zemalja, među kojima je i Srbija. Komesarka za proširenje Marta Kosu Briselu članovima Odbora za spoljne poslove Evropskog parlamenta predstavlja napredak koji su do… »
Evropska komesarka Kos: Mislim da će Srbija uskoro moći da otvori Klaster 3
Telegraf pre 17 sati
Preporučujemo. Evropska komesarka za proširenje Marta Kos izjavila je danas da Evropska Unija prati zaključke non-pejpera iz decembra i da smatra da će, ako Srbija uradi sve što je obećano, moći uskoro da otvori Klaster 3. Ona je to rekla… »
Vesti dana »
Đoković ne može da slomi rivala, neočekivana drama na Australijan openu
Nova pre 5 minutajoš 12 povezanih
U sredu novi sastanak Vučevića sa reprezentativnim prosvetnim sindikatima
Danas pre 11 satijoš 1 povezana
Vučević o karikaturi koja predstavlja Vučića kao Hitlera: Vređa se ceo srpski narod, sve žrtve nacizma i njihovi potomci
Blic pre 7 satijoš 1 povezana