Povezane vesti
Kos: Mislim da će Srbija uskoro moći da otvori Klaster 3
NIN 14.01.2025
Evropska komesarka za prošrenje Marta Kos izjavila je danas da EU prati zaključke non-pejpera iz decembra i da smatra da će, ako Srbija uradi sve što je obećano, moći uskoro da otvori Klaster 3. Ona je to rekla novinarima u Briselu i dodala da još ne… »
Poslanici EP o izveštajima o proširenju EU, Kos: Mislim da će Srbija uskoro moći da otvori Klaster 3
Euronews 14.01.2025
Poslanici Evropskog parlamenta raspravljaju o izveštajima o proširenju EU na deset zemalja, među kojima je i Srbija. Komesarka za proširenje Marta Kosu Briselu članovima Odbora za spoljne poslove Evropskog parlamenta predstavlja napredak koji su do sada… »
Evropska komesarka Kos: Mislim da će Srbija uskoro moći da otvori Klaster 3
Telegraf 14.01.2025
Preporučujemo. Evropska komesarka za proširenje Marta Kos izjavila je danas da Evropska Unija prati zaključke non-pejpera iz decembra i da smatra da će, ako Srbija uradi sve što je obećano, moći uskoro da otvori Klaster 3. Ona je to rekla novinarima u… »
Vesti dana »
Biciklisti studenti, Čuvari Ustava, spojili se u Kragujevcu, sledi predstavljanje kandidata
Serbian News Media pre 4 satijoš 26 povezanih
Više od pola miliona glasača u biračkom spisku Srbije sa adresom bez imena ulice i broja
Moj Novi Sad pre 10 satijoš 9 povezanih
SAD i Kina dogovorile smanjenje carina na robu vrednu 30 milijardi dolara
Sputnik pre 3 satajoš 35 povezanih
RIK proglasio izborne liste "Bogoljub Karić - Pokret snaga Srbije - BK" i "Ćale, ovo je za tebe - Petar Đurić"
Newsmax Balkans pre 7 satijoš 27 povezanih
Žena poginula, traga se za nestalima u zgradi koja se urušila u centru grada: pronađeno još jedno telo
Telegraf pre 24 satajoš 31 povezana