Povezane vesti

Komesarka za proširenje EU: Mislim da će Srbija uskoro moći da otvori Klaster 3

Komesarka za proširenje EU: Mislim da će Srbija uskoro moći da otvori Klaster 3

Blic pre 16 sati
Evropska komesarka za proširenje Marta Kos izjavila je danas da EU prati zaključke non-pejpera iz decembra i da smatra da će, ako Srbija uradi sve što je obećano, moći uskoro da otvori Klaster 3. Ona je to rekla novinarima u Briselu i dodala da… »
Kos: Mislim da će Srbija uskoro moći da otvori Klaster 3

Kos: Mislim da će Srbija uskoro moći da otvori Klaster 3

NIN pre 16 sati
Evropska komesarka za prošrenje Marta Kos izjavila je danas da EU prati zaključke non-pejpera iz decembra i da smatra da će, ako Srbija uradi sve što je obećano, moći uskoro da otvori Klaster 3. Ona je to rekla novinarima u Briselu i dodala da… »
Poslanici EP o izveštajima o proširenju EU, Kos: Mislim da će Srbija uskoro moći da otvori Klaster 3

Poslanici EP o izveštajima o proširenju EU, Kos: Mislim da će Srbija uskoro moći da otvori Klaster 3

Euronews pre 17 sati
Poslanici Evropskog parlamenta raspravljaju o izveštajima o proširenju EU na deset zemalja, među kojima je i Srbija. Komesarka za proširenje Marta Kosu Briselu članovima Odbora za spoljne poslove Evropskog parlamenta predstavlja napredak koji su do… »
Evropska komesarka Kos: Mislim da će Srbija uskoro moći da otvori Klaster 3

Evropska komesarka Kos: Mislim da će Srbija uskoro moći da otvori Klaster 3

Telegraf pre 17 sati
Preporučujemo. Evropska komesarka za proširenje Marta Kos izjavila je danas da Evropska Unija prati zaključke non-pejpera iz decembra i da smatra da će, ako Srbija uradi sve što je obećano, moći uskoro da otvori Klaster 3. Ona je to rekla… »

Vesti dana »