Повезане вести
Комесарка за проширење ЕУ: Мислим да ће Србија ускоро моћи да отвори Кластер 3
Блиц 14.01.2025
Европска комесарка за проширење Марта Кос изјавила је данас да ЕУ прати закључке нон-пејпера из децембра и да сматра да ће, ако Србија уради све што је обец́ано, моц́и ускоро да отвори Кластер 3. Она је то рекла новинарима у… »
Кос: Мислим да ће Србија ускоро моћи да отвори Кластер 3
НИН 14.01.2025
Европска комесарка за прошрење Марта Кос изјавила је данас да ЕУ прати закључке нон-пејпера из децембра и да сматра да ће, ако Србија уради све што је обец́ано, моц́и ускоро да отвори Кластер 3. Она је то рекла новинарима у… »
Посланици ЕП о извештајима о проширењу ЕУ, Кос: Мислим да ће Србија ускоро моћи да отвори Кластер 3
Еуроневс 14.01.2025
Посланици Европског парламента расправљају о извештајима о проширењу ЕУ на десет земаља, међу којима је и Србија. Комесарка за проширење Марта Косу Бриселу члановима Одбора за спољне послове Европског парламента представља… »
Европска комесарка Кос: Мислим да ће Србија ускоро моћи да отвори Кластер 3
Телеграф 14.01.2025
Препоручујемо. Европска комесарка за проширење Марта Кос изјавила је данас да Европска Унија прати закључке нон-пејпера из децембра и да сматра да ће, ако Србија уради све што је обец́ано, моц́и ускоро да отвори Кластер 3. Она… »
Вести дана »
Пре 25 погинуло 12 Срба у минираном аутобусу на Косову, међу њима и једно дете
Југмедиа пре 1 сатјош 16 повезаних
Делегација ЕП после посете: Србија потврдила посвећеност евроинтеграцијама
РТС пре 12 минутајош 13 повезаних