Povezane vesti
Komesarka za proširenje EU: Mislim da će Srbija uskoro moći da otvori Klaster 3
Blic 14.01.2025
Evropska komesarka za proširenje Marta Kos izjavila je danas da EU prati zaključke non-pejpera iz decembra i da smatra da će, ako Srbija uradi sve što je obećano, moći uskoro da otvori Klaster 3. Ona je to rekla novinarima u Briselu i dodala da još ne… »
Kos: Mislim da će Srbija uskoro moći da otvori Klaster 3
NIN 14.01.2025
Evropska komesarka za prošrenje Marta Kos izjavila je danas da EU prati zaključke non-pejpera iz decembra i da smatra da će, ako Srbija uradi sve što je obećano, moći uskoro da otvori Klaster 3. Ona je to rekla novinarima u Briselu i dodala da još ne… »
Poslanici EP o izveštajima o proširenju EU, Kos: Mislim da će Srbija uskoro moći da otvori Klaster 3
Euronews 14.01.2025
Poslanici Evropskog parlamenta raspravljaju o izveštajima o proširenju EU na deset zemalja, među kojima je i Srbija. Komesarka za proširenje Marta Kosu Briselu članovima Odbora za spoljne poslove Evropskog parlamenta predstavlja napredak koji su do sada… »
Evropska komesarka Kos: Mislim da će Srbija uskoro moći da otvori Klaster 3
Telegraf 14.01.2025
Preporučujemo. Evropska komesarka za proširenje Marta Kos izjavila je danas da Evropska Unija prati zaključke non-pejpera iz decembra i da smatra da će, ako Srbija uradi sve što je obećano, moći uskoro da otvori Klaster 3. Ona je to rekla novinarima u… »
Vesti dana »

JTOK: Uhapšeno šest lica zbog pada nadstrešnice, među njima i bivši ministar Tomislav Momirović
Glas juga pre 15 minutajoš 149 povezanih

Dodik jasno i glasno poručio: Ostajem predsednik Srpske, neće biti vanrednih izbora
Kurir pre 5 minutajoš 50 povezanih

Nove cene goriva u Srbiji i američke carine koje utiču na domaću privredu i globalna tržišta
Naslovi.ai pre 35 minutajoš 41 povezana

Vlada Kosova ukinula je carine na robu iz Sjedinjenih Američkih Država
Insajder pre 5 minutajoš 64 povezane

Vremenska prognoza Srbije: Toplo i sunčano do subote, nepogode od nedelje uz stabilizaciju od utorka
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 37 povezanih