Povezane vesti
Bakić: Briga o svakom građaninu naš je prioritet, probleme rešavamo bez odlaganja
Kurir 14.01.2025
Briga o svakom građaninu temelj je rada subotičke lokalne samouprave, a podršku građanima svih kategorija nedvosmisleno sam pokazao i dokazao kroz mere donešene poslednjih godina da olakšaju život našim sugrađanima. Odmah pošto sam od građana dobio… »
Stevan Bakić, gradonačelnik Subotice: "Briga o svakom građaninu naš je prioritet, probleme rešavamo bez odlaganja"
Blic 14.01.2025
"Briga o svakom građaninu temelj je rada subotičke lokalne samouprave, a podršku građanima svih kategorija nedvosmisleno sam pokazao i dokazao kroz mere donesene poslednjih godina da olakšaju život našim sugrađanima", izjavio je gradonačelnik Subotice… »
Vesti dana »

PROTEST kod SNS-a: Ispred prostorija stranke kordon policije, građani prave buku pištaljkama i puštaju muziku
InfoKG pre 16 minutajoš 53 povezane

Tramp: Ako sastanak sa Zelenskim prođe dobro, želim da organizujem trilateralni sastanak sa Putinom
Nova pre 26 minutajoš 102 povezane

Studentkinja FPN najavila krivinu prijavu protiv komandanta Jedinice za zaštitu posebnih ličnosti
Beta pre 2 satajoš 34 povezane

IZ ŽUTOG U CRVENI KARTON: Studenti pozivaju na blokadu novosadskog suda u utorak u 6
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 47 povezanih