Povezane vesti
Bakić: Briga o svakom građaninu naš je prioritet, probleme rešavamo bez odlaganja
Kurir 14.01.2025
Briga o svakom građaninu temelj je rada subotičke lokalne samouprave, a podršku građanima svih kategorija nedvosmisleno sam pokazao i dokazao kroz mere donešene poslednjih godina da olakšaju život našim sugrađanima. Odmah pošto sam od građana dobio… »
Stevan Bakić, gradonačelnik Subotice: "Briga o svakom građaninu naš je prioritet, probleme rešavamo bez odlaganja"
Blic 14.01.2025
"Briga o svakom građaninu temelj je rada subotičke lokalne samouprave, a podršku građanima svih kategorija nedvosmisleno sam pokazao i dokazao kroz mere donesene poslednjih godina da olakšaju život našim sugrađanima", izjavio je gradonačelnik Subotice… »
Vesti dana »

Studenti i građani održali protest ispred BIA, policijski kordon blokirao prilaz zgradi (FOTO)
Insajder pre 39 minutajoš 23 povezane

"Ta odluka će dovesti do katastrofalnih posledica" UAE osudili plan Izraela da preuzme kontrolu nad gradom Gaza
Večernje novosti pre 1 satjoš 38 povezanih

Tramp najavio sastanak s Putinom Na „stolu“ povratak i razmena teritorija između Rusije i Ukrajine: „Teško je! Sukob bi mogao da preraste u svetski rat, ako SAD ne bi intervenisale“
Dnevnik pre 44 minutajoš 49 povezanih

Jermenija i Azerbejdžan potpisale mirovni sporazum: Tramp ugostio Pašijana i Alijeva u Beloj kući
Euronews pre 1 satjoš 29 povezanih