Povezane vesti
Pevačica šokirala, iznela sve u javnost: "Tražili su mi intimne usluge, ili da se vežem ugovorom, pa da otplaćujem"
Blic 14.01.2025
Pevačica Jadranka Kalinić (48), takmičarka "Nikad nije kasno", otkrila je da je tokom svoje karijere često dobijala nepristojne ponude. - Nisam uopšte htela da idem tim putem da mi neko pomaže, da me neko gura. Bilo je takvih ponuda dosta, ali uz uslov… »
Pevačica otkrila sve o nepristojnim ponudama! Uglavnom su to ljudi koji imaju mnogo novca! Evo zašto je porodica ne podržava
Kurir 14.01.2025
Jadranka Kalinić, učesnica je šou - programa " Nikad nije kasno". Ona je oduvek želela da se bavi pevanjem, i kao mlada je krenula tim putem, ali je naišla na razne neprijatnosti zbog čega je tek sada rešila da se afirmiše. Ona je za Grand ispričala sve… »
Vesti dana »

RHMZ upozorava: Popodne i tokom noći nepogode - pljuskovi i grmljavina, lokalno praćeni gradom i olujnim vetrom
N1 Info pre 50 minutajoš 32 povezane

Detalji hapšenja Stefana đurića Raste Policija upala u sobu kao na filmu, evo šta su pronašli!
Alo pre 31 minutajoš 24 povezane

Tri decenije od „Oluje“: Večeras obeležavanje najvećeg egzodusa u Evropi posle Drugog svetskog rata
Sputnik pre 25 minutajoš 17 povezanih

Pojačana kontrola brzine od sutra: Policija meri i prosečnu brzinu na auto-putevima
Euronews pre 30 minutajoš 13 povezanih