Povezane vesti
„Ostajem fokusirana na oporavak“: Kejt Midlton posetila bolnicu u kojoj se lečila od raka i uputila dirljive reči
Nova 14.01.2025
Kejt Midlton, princeza od Velsa, posetila je bolnicu u kojoj se lečila od karcinoma. Kejt Midlton je bila u poseti bolnici „The Royal Marsden“, nakon čega se putem Instagrama zahvalila osoblju te ustanove na nezi koju je imala tokom borbe sa rakom. Ona… »
Kejt Midlton otkrila da je u fazi remisije raka FOTO
B92 14.01.2025
Princeza Kejt Midlton posetila je danas bolnicu "Rojal Marsden", nakon čega je u novoj objavi na Instagramu otkrila trenutno zdravstveno stanje. "Želela sam da iskoristim priliku da zahvalim bolnici Rojal Marsden što su se tako dobro brinuli o meni tokom… »
Kejt posetila bolnicu u kojoj se lečila kako bi se lično zahvalila lekarima
N1 Info 14.01.2025
Kejt, britanska princeza od Velsa, posetila je u utorak londonsku bolnicu u kojoj se lečila od raka kako bi se lično zahvalila lekarima na brizi i podršci, saopštila je njena kancelarija. Kejt je podvrgnuta preventivnoj hemioterapiji nakon što je rak… »
Kejt Midlton ponovo u bolnici
B92 14.01.2025
Princeza od Velsa, Kejt Midlton, iznenada je posetila bolnicu Rojal Marsden, u kojoj se lečila od raka. Kejt Midlton je došla u bolnicu i lično je zahvalila lekarima i medicinskom osoblju na lečenju. Iznenadni zvanični samostalni angažman, princezin prvi… »
Vesti dana »
Ješić: Nasilje u Novom Sadu dramatično - treba nam novi nirnberški proces
N1 Info pre 2 satajoš 24 povezane
Profesorka PMF-a: Dok su kriminalci tukli studente, pojedine kolege išle na svečanost u SNP
Moj Novi Sad pre 28 minutajoš 35 povezanih
Sinod SPC razrešio mitropolita žičkog Justina: Osumnjičen da je počinio brojne prestupe u upravljanju eparhijom
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 27 povezanih
Kleut: Ministar Glamočić treba da podnese ostavku jer je odgovoran za lošu agrarnu politiku
N1 Info pre 42 minutajoš 21 povezana
Da li to Rusija ipak pristaje na "strane trupe"? Zelenski otkrio važan detalj - monitoring primirja "skoro dogovoren"! (video)
Pravda pre 2 satajoš 34 povezane