Povezane vesti
"Sad sam stala na vagu i više nikad!" Stoja Novaković postala glavna tema na internetu, evo zbog čega!
Kurir pre 14 sati
Pevačica Stoja Novaković veoma je aktivanm na društvenim mrežama gde često mnoge nasmeje svojim objavama. Ona se sada oglasila i prokomentarisala svoju kilažu u šaljivom stilu. Naime, Stoja je rekla da više nikada neće da staje na vagu, jer je… »
„Sad sam stala na vagu i više nikad“: Stoja nasmejala sve objavom na mrežama, a tek da vidite komentare
Nova pre 14 sati
Pevačica Stoja Novaković redovno mnoge nasmeje svojim objavana na društvenim mrežama, a sada je napisala jednu koja se tiče njene kilaže. Naime, Stoja je rekla da više neće da staje na vagu, aludirajući najverovatnije na to da sada nije… »
"Sad sam stala na vagu i više nikad": Pevačica objavom napravila rusvaj na društvenim mrežama: Tiče se njene kilaže, a…
Blic pre 17 sati
Pevačica Stoja Novaković redovno mnoge nasmeje svojim objavana na društvenim mrežama, a sada je napisala jednu koja se tiče njene kilaže. Naime, Stoja je rekla da više neće da staje na vagu, aludirajući najverovatnije na to da sada nije… »
Vesti dana »
Novaka upitali o grend slem rekordu koji je postavio: On želeo da priča o stvari koju je sebi zabranio
Nova pre 47 minutajoš 18 povezanih
Novak se svađao sa organizatorima, psovao i mučio: Posle drame slomio Portugalca u neočekivanom scenariju
Nova pre 12 minutajoš 18 povezanih
Pao je i rekord Larija Birda: Jokić odličan u meču u kojem je briljirao Džamal Marej
Danas pre 1 satjoš 13 povezanih
Ko je zgodni Ognjen od koga se Anja Mit razvela posle dve i po godine braka?
Story pre 53 minutajoš 8 povezanih