Povezane vesti
„Sad sam stala na vagu i više nikad“: Stoja nasmejala sve objavom na mrežama, a tek da vidite komentare
Nova 14.01.2025
Pevačica Stoja Novaković redovno mnoge nasmeje svojim objavana na društvenim mrežama, a sada je napisala jednu koja se tiče njene kilaže. Naime, Stoja je rekla da više neće da staje na vagu, aludirajući najverovatnije na to da sada nije zadovoljna… »
"Sad sam stala na vagu i više nikad!" Stoja Novaković postala glavna tema na internetu, evo zbog čega!
Kurir 14.01.2025
Pevačica Stoja Novaković veoma je aktivanm na društvenim mrežama gde često mnoge nasmeje svojim objavama. Ona se sada oglasila i prokomentarisala svoju kilažu u šaljivom stilu. Naime, Stoja je rekla da više nikada neće da staje na vagu, jer je… »
"Sad sam stala na vagu i više nikad": Pevačica objavom napravila rusvaj na društvenim mrežama: Tiče se njene kilaže, a evo…
Blic 14.01.2025
Pevačica Stoja Novaković redovno mnoge nasmeje svojim objavana na društvenim mrežama, a sada je napisala jednu koja se tiče njene kilaže. Naime, Stoja je rekla da više neće da staje na vagu, aludirajući najverovatnije na to da sada nije zadovoljna… »
Vesti dana »

U Srbiji sunčano i veoma toplo vreme uz upozorenja na visoke temperature
Naslovi.ai pre 5 satijoš 26 povezanih

Gospodski potez Kataija o kojem se ne priča: Nagradio Krunićevu herojsku partiju kako niko nije očekivao
Mondo pre 2 satajoš 27 povezanih

"Sa velikom tugom opraštamo se od našeg lava": Potresna objava kluba čiji fudbaler je stradao od udara groma
Mondo pre 2 satajoš 22 povezane

Ministarstvo poljoprivrede započelo isporuku pomoći poljoprivrednicima pogođenim požarima
Naslovi.ai pre 4 satijoš 21 povezana