Povezane vesti

"Čula sam da mu je Ivan dugovao pare": Prijateljica biznismena čije je telo nađeno u šumi otkrila nove detalje

"Čula sam da mu je Ivan dugovao pare": Prijateljica biznismena čije je telo nađeno u šumi otkrila nove detalje

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Telo biznismena Aleksandra Tomića (41) zvanog Bata sa Pala za kojim se tragalo od juče popodne pronađeno je ranije danas zakopano u šumi, a zbog sumnje da je ubio Tomića priveden je Ivan Divljan. Sada se oglasila poznanica ubijenog… »
"Javili su da je Bato mrtav": Poznanica ubijenog biznismena koji je pronađem zakopan u šumi otkrila detalje zločina…

"Javili su da je Bato mrtav": Poznanica ubijenog biznismena koji je pronađem zakopan u šumi otkrila detalje zločina…

Blic pre 9 sati
Telo Aleksandra Tomića (41) zvanog Bato sa Pala za kojim se tragalo od juče popodne pronađeno je zakopano u šumi, a zbog sumnje da je ubio Tomića priveden je Ivan Divljan. - Došla sam u kafić videla da se ispred skupljaju motoristi. Pitam ih zašto… »
"Našli su naočare i krv na putu": Poznanica ubijenog biznismena sa Pala videla osumnjičenog u kafiću

"Našli su naočare i krv na putu": Poznanica ubijenog biznismena sa Pala videla osumnjičenog u kafiću

Mondo pre 8 sati
Oglasila se poznanica ubijenog biznismena A.T. Telo A.T. (41) pronađeno je danas zakopano u šumi kod Pala u Republici Srpskoj, a uhapšena je jedna osoba zbog sumnje da je počinila zločin. Poznanica ubijenog čoveka oglasila se za "Blic". "Došla sam… »
Telo biznismena iz Pala i dalje u grobnici u šumi: Obrt u slučaju zločina koji je digao region na noge

Telo biznismena iz Pala i dalje u grobnici u šumi: Obrt u slučaju zločina koji je digao region na noge

Mondo pre 9 sati
Telo A.T, za koga se sumnja da je ubijen, i dalje nije izvučeno iz gronice u kojoj je navodno zakopano. U šumi kod Pala u Republici Srpskoj pronađeno je telo muškarca A.T. (41). Sumnja se da je ubijen, privedena je jedna osoba, a prema saznanjima… »

Vesti dana »