Povezane vesti
Helikopter, najluksuznije limuzine, hameri i bankrot: Stanija otkrila deo mračne prošlosti Donalda Trampa, žali što ovo nije…
Kurir 14.01.2025
Stanija Dobrojević na javnoj sceni je već dve decenije, a njen privatan ali i poslovan život ne prestaje da intrigira. Kao jedna od najpraćenijih poznatih ličnosti na društvenim mrežama, rešila je da pošalje snažnu poruku mlađim generacijama, otkrije… »
"Falila mi je ljubav oca, devojčice su me maltretirale" Stanija nikad emotivnije o detinjstvu i odrastanju: Htele su da mi…
Kurir 14.01.2025
Stanija Dobrojević na javnoj sceni je već dve decenije, a njen privatan ali i poslovan život ne prestaje da intrigira. Kao jedna od najpraćenijih poznatih ličnosti na društvenim mrežama, rešila je da pošalje snažnu poruku mlađim generacijama, otkrije… »
Vesti dana »
Zločin u Ribnikaru: Roditelji maloletnog K. K. osuđeni na zatvorske kazne
BBC News pre 18 minutajoš 76 povezanih
SRCE o napadu na Verana Matića: Institucije kapitulirale pred Vučićevim uličnim bandama
Beta pre 33 minutajoš 42 povezane
Mirovni sporazum SAD i Irana predstavlja poraz za Izrael i nastaviće da ga potkopava, kaže stručnjak za međunarodne odnose
Mašina pre 17 minutajoš 73 povezane
Tiršova: Dvanaestogodišnji dečak iz Mladenovca u stabilnom stanju nakon pada konstrukcije na njega
NIN pre 4 satijoš 3 povezane
Novosadsko tužilaštvo: Još dve osobe uhapšene zbog nabavljanja lažnih identiteta kriminalcima
Radio 021 pre 28 minutajoš 23 povezane