Povezane vesti
Vučević: Karikaturom se ilustruje nemoć da se predsednik pobedi legalno i legitimno
Euronews pre 1 sat
Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je, povodom karikature na naslovnoj strani jednog medija na kojoj je prikazan predsednik Srbije Aleksandar Vučić, da se time ilustruje nemoć da se predsednik pobedi legalno i legitimno na izborima, a ne… »
FOTO: Na naslovnici Danasa Vučić kao Hitler - usledile reakcije Vučevića, Dačića...
Radio 021 pre 2 sata
Na naslovnoj strani Danasa uz tekst pod naslovom: "Vučić kreirao atmosferu za napade na studente" je karikatura Hitlera naglašenih usana koji nacistički pozdravlja. Na dignutoj ispruženoj desnoj ruci idu trojica s kapuljačama noseći pendrek… »
Premijer Vučević o Danasovoj naslovnoj strani: Opet svoje frustracije i komplekse leče karikaturama
Danas pre 9 sati
Premijer Vlade Srbije Miloš Vučević burno je reagovao na sutrašnju naslovnu stranu lista Danas i Koraksovu karikaturu. „Ovakvim sramnim karikaturama oni zapravo ilustruju sopstvenu nemoć da pobede Aleksandra Vučića, legalno i legitimno, na… »
Vučević o karikaturi koja predstavlja Vučića kao Hitlera: Vređa se ceo srpski narod, sve žrtve nacizma i njihovi potomci
Blic pre 10 sati
Premijer Vlade Srbije Miloš Vučević reagovao je na sutrašnju naslovnu stranu lista Danas na kojoj je Koraksova karikatura ispod naslova „Vučić kreira atmosferu za napade na studente“, a koja prikazuje predsednika Srbije kao Hitlera, s… »
Vesti dana »
Novak digao glas protiv novog pravila u tenisu: Meni se to ne sviđa!
Mondo pre 0 minutajoš 30 povezanih
Više od 1.000 policajaca upalo u rezidenciju predsednika Južne Koreje: Sekli bodljikavu žicu, ovako je uhapšen
Telegraf pre 17 minutajoš 27 povezanih
Novak se mučio dok nije zatvoren krov: Đoković zakazao meč sa Čehom u trećem kolu Australijan opena
Danas pre 2 satajoš 18 povezanih
Tužilaštvo: Identifikovani napadači na studente, zadržane četiri osobe
Vreme pre 11 minutajoš 11 povezanih
Anja Mit otkriva detalje razvoda: Moja četiri zida ostaju moja stvar!
Svet plus pre 17 minutajoš 13 povezanih