Povezane vesti
Ljubav ovde više ne stanuje: Ovde su živeli Anja Mit i Ognjen Vesić u doba najveće sreće
Story pre 43 minuta
Glumica Anja Mit potvrdila je tokom svog gostovanja u emisiji "AmiG Show" da se razvodi od svog supruga, pilota, Ognjena Vesića. Njih dvoje dve i po godine živeli su u luksuznoj nekretnini koju su uredili u vinidž stilu, a u kojoj više ne stanuju… »
Ova folk pevačica je maćeha Anje Mit: Glumica je teško podnela razvod roditelja, a sada prolazi kroz isto
Nova pre 43 minuta
Gumica Anja Mit se nakon tri godine razvela od supruga pilota Ognjena Vesića. Naime, Anja Mit 2022. godine se udala za pilota Ognjena Vesića, a juče je priznala da je došlo do razvoda. Roditelji Anje Mit su veoma uspešni, a malo ko zna da joj je… »
Ova folk pevačica je maćeha Anje Mit! Glumica se razvela od zgodnog pilota, a razvod roditelja teško podnela
Kurir pre 55 minuta
Gumica Anja Mit se nakon tri godine razvela od supruga pilota Ognjena Vesića. Naime, Anja Mit 2022. godine se udala za pilota Ognjena Vesića, a juče je priznala da je došlo do razvoda. Roditelji Anje Mit su veoma uspešni, a malo ko zna da joj je… »
Anja Mit otkriva detalje razvoda: Moja četiri zida ostaju moja stvar!
Svet plus pre 1 sat
Glumica i voditeljka Anja Mit, koja je pre tri godine rekla sudbonosno "da" pilotu Ognjenu Vesiću, otkrila je da je brak na kraju puta. U emotivnom obraćanju u emisiji "Ami G šou", podelila je delić svog privatnog života, ali naglasila da detalje… »
Ova folk pevačica je maćeha Anje Mit: Glumica se razvela od pilota, a razvod roditelja teško podnela
Blic pre 1 sat
Čime se bavi i kako izgleda muž Anje Mit? Njegovu profesiju svi obožavaju, upoznali se na nesvakidašnji način
Mondo pre 2 sata
Anja Mit je priznala da je ljubav između nje i Ognjena bila na prvi pogled, a upoznali su se dok je ona snimala emisiju. Glumica Anja Mit iznenadila se sve sinoć, kada je u emisiji kod Ognjena Amidžića priznala da se razvodi od supruga, sa kojim je… »
Naša glumica je već nagovestila razvod od pilota? Izgovorila je javno ovu rečenicu, a niko nije ni obratio pažnju
Mondo pre 2 sata
Anja je otkrila sa kakvim poteškoćama se par susreće. Javnost je i dalje u šoku nakon što je glumica i voditeljka Anja Mit priznala sinoć u emisiji uživo da se razvodi, i to samo nakon dve godine braka. Par je privatnost čuvao samo za sebe, nisu… »
Anja Mit se posle dve godine razvodi od pilota, a ovako je izgledalo njihovo venčanje: Glumica promenila čak tri haljine FOTO
Nova pre 1 sat
Glumica Anja Mit iznenadila je priznanjem u emisiji da se razvela posle dve godine braka od pilota Ognjena Vesića. Anja Mit je tokom gostovanja u emisiji „AmiG Show“, kada ju je voditelj pitao kako je u braku, šokirala odgovorom. „Razvela sam se… »
Ko je zgodni Ognjen od koga se Anja Mit razvela posle dve i po godine braka?
Story pre 2 sata
Glumica Anja Mit 2022. godine stala je na ludi kamen. Ona i njen suprug, Ognjen Vesić zakleli su se na večnu ljubav u crkvi Svete Trojice u Zemunu. Ognjen Vesić je pilot, kog je Anja svojevremeno upoznala na snimanju jedne emisije. Iako je ljubav… »
Oni su joj podrška tokom razvoda od pilota: Ovo su roditelji Anje Mit - majka joj je pevačica, a otac poznati muzičar (foto)
Blic pre 3 sata
Glumica Anja Mit 2022. godine se udala za pilota Ognjena Vesića, a juče je priznala da je došlo do razvoda. Ona je jako vezana za roditelje, koji su joj velika podrška kroz život. Anjin otac, Ivica Mit, uspešni je saksofonista, a njena majka, Jelena… »
Ovako je izgledalo venčanje anje Mit i pilota! Razvodi se posle dve godine braka, evo kako je pričala na dan venčanja -…
Kurir pre 2 sata
Glumica Anja Mit potvrdila je da je stavila tačku na brak sa pilotom Ognjenom Vesićem, sa kojim je stala na ludi kamen 2022. godine. - Razvela sam se. Ne bih da kopam po privatnom životu, moja četiri zida su moja četiri zida. U postupku smo… »
Ovako je izgledalo venčanje anje Mit i pilota: Razvodi se posle dve godine braka, evo kako je pričala na dan venčanja…
Blic pre 3 sata
Glumica Anja Mit potvrdila je da je stavila tačku na brak sa pilotom Ognjenom Vesićem, sa kojim je stala na ludi kamen 2022. godine. - Razvela sam se. Ne bih da kopam po privatnom životu, moja četiri zida su moja četiri zida. U postupku smo… »
Razvela se Anja Mit: Glumica prvi put o krahu braka: "Rastali smo se, papirološki postupak je u toku"
Blic pre 11 sati
Glumica Anja Mit nakon dve i po godine braka razvela se od pilota Ognjena Vesića. Anja Mit sada je prvi put progovorila o krahu braka, a kako je objasnila, papirološki postupak i dalje traje. Naime, tokom gostovanja u emisiji "Amidži šou" voditelj je… »
"Neću reći da je sve savršeno": Anja Mit se razvela od pilota Ognjena Vesića, a ovako je pričala o problemima u braku…
Blic pre 11 sati
Glumica Anja Mit 2022. godine se udala za pilota Ognjena Vesića, a danas je priznala da je došlo do razvoda. Ona je jednom prilikom otvorila dušu o njihovom odnosu. Glumica je tad istakla da im u bračnoj zajednici nije "med i mleko", te da nailaze na… »
Ovde je Anja Mit živela sa bivšim mužem: Glumica delila slike iz stana, stilski nameštaj i haos
Blic pre 11 sati
Glumica Anja Mit 2022. godine stala je na ludi kamen sa pilotom Ognjenom Vesićem, a sada je otkrila da na brak stavljaju tačku. Naime, Anja je u emisiji "Amidži šou" priznala da je u procesu razvoda od supruga. - Razvela sam se. Ne bih da kopam po… »
Vesti dana »
Đoković (za sada) protiv uvođenja mikrofona: „Bilo bi baš mnogo materijala za viralnost“
Danas pre 43 minutajoš 37 povezanih
Tužilaštvo: Određen pritvor za četvoro osumnjičenih za napad na studente kod Pravnog fakulteta
Insajder pre 1 satjoš 15 povezanih
Čime se bavi i kako izgleda muž Anje Mit? Njegovu profesiju svi obožavaju, upoznali se na nesvakidašnji način
Mondo pre 2 satajoš 14 povezanih