Povezane vesti
Upoznao sam ga pre 5 minuta, njegov sam fan! Novak progovorio o klincu koji će nadmašiti Alkaraza i Sinera
Mondo pre 3 sata
Novak Đoković uz mnogo pohvala o klincu iz Brazila Žoau Fonseki koga prati već duže vreme i ne krije da je njegov fan. Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u treće kolo Australijan opena nakon što je u uvodna dva kola za protivnike imao vrlo… »
Đoković: Blagosloven sam prilikom da postavim novi rekord
Radio sto plus pre 5 sati
“Grend slemovi su stubovi našeg sporta. Oni znače sve za istoriju našeg sporta. Definitivno najvažniji turniri. Blagosloven sam što sam danas postavio još jedan rekord”, rekao je desetostruki osvajač Australijan opena. Đoković je ranije danas… »
Novak prišao Hrvatici i rekao joj samo jednu reč: Nije joj zaboravio šta je uradila usred meča
Mondo pre 5 sati
Pogledajte kako je izgledao susret Novaka Đokovića i hrvatske sutkinje Marije Čičak posle meča na Australijan openu. Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u treće kolo Australijan opena pošto je pobedio mladog Žaimea Fariju iz Portugala (3:1)… »
Đoković o hitu Australijan opena: "Upravo sam ga upoznao - ima sve što treba"
B92 pre 5 sati
Srpski teniser Novak Đoković prokomentarisao je i impresivan nastup 18-godišnjeg Brazilca, Žoaa Fonseke. Fonseka je na Grend slem debiju sa 3-0 izbacio Andreja Rubljova. "Upravo sam ga upoznao pet minuta pre nego što sam došao ovde i čestitao sam… »
Đoković se plasirao u treće kolo Otvorenog prvenstva Australije
Nedeljnik pre 6 sati
Srpski teniser Novak Đoković plasirao se danas u treće kolo Otvorenog prvenstva Australije, pošto je pobedio portugalskog igrača Žaime Farija sa 6:1, 6:7 (4), 6:3, 6:2. Meč između Đokovića i Farija, sedmog i 125. igrača sveta, trajao je tri… »
Ovo se Novaku nikad nije desilo: Uzeo telefon odmah posle meča, imao je dobar povod da se oglasi
Mondo pre 6 sati
Iznenađujuće brzo je Novak Đoković na svom Tviteru reagovao na obaranje rekorda. Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u treće kolo Australijan opena pošto je u toku noći pobedio Žaimea Fariju (3:1), a ni sat vremena posle meča oglasio se na… »
Đoković se neobično brzo javio posle pobede protiv Portugalca u Melburnu: "Blagosloven sam jer..."
Telegraf pre 6 sati
Preporučujemo. Drugo kolo Australijan opena je iza Novaka Đokovića, sa 3-1 je poražen mladi Portugalac Žaime Farija, a već kroz dva dana ga očekuje novi izazov i duel protiv Tomaša Mahača. Srpski teniser je u drugom setu imao probleme, ali se… »
Pratite uživo konferenciju Novaka Đokovića posle plasmana u 3. kolo Australijan opena
Telegraf pre 6 sati
Preporučujemo. Odigrao je Novak Đoković još jedan zahtevan meč na Australijan openu, i u drugom kolu je morao na terenu da provede najmanje tri sata, te je u četiri seta savladao Žaimea Fariju. Đoković je posle meča, u onim kratkim izajava na… »
Đokovića oduševio snimak ispred Rod Lejver Arene: Pogledajte šta je Novak podelio posle pobede u 2. kolu AO
Telegraf pre 6 sati
Preporučujemo. Nedugo nakon što se javio na društvenoj mreži "X", gde je imao poruku posle plasmana u 3. kolo Australijan opena, Novak Đoković se nakon meča sa Žaimeom Farijom oglasio i na Instagramu! Tamo je podelio jedan video snimak koji ga je… »
Evo šta je sve Novak Đoković zaradio teškom pobedom i plasmanom u 3. kola Australijan opena
Telegraf pre 7 sati
Preporučujemo. Opet je Novak Đoković na terenu morao da provede tri sata, ali je na svu sreću, kao i na tenisko znanje, uspeo da izbori isti ishod. Žaime Farija iz Portugalije je poražen sa 3-1 (6,1, 6:7(4), 6:3, 6:2) u drugom kolu Australijan opena… »
Mari izbacio Srbina sa Australijan opena
Telegraf pre 7 sati
Preporučujemo. Tokom noći je na terene Australijan opena pored Novaka Đokovića izašao i Miomir Kecmanović, koji je u prvom kolu Grend slema u dubl konkurenciji u paru sa Hrvatom Bornom Gojom eliminisanod britansko - australijskog para Džejmi Mari -… »
"Pare, devojke, kazina...": Đoković citirao Medvedeva posle pobede za 3. kolo AO
Telegraf pre 7 sati
Preporučujemo. Plasirao se Novak Đoković u 3. kolo Australijan opena posle nove drame, jer je ponovo igrao četiri seta i tri sata proveo na terenu. Ovoga puta, pao je Portugalac Žaime Farija - 6:1, 6:7, 6:3, 6:2! Pored trijumfa, Novak je ušao i u… »
Vesti dana »
Trojica tenisera preklinjala Đokovića da ode u penziju: Nasmejao se, pa im saopštio loše vesti
Mondo pre 3 satajoš 69 povezanih
Kolegijum dekana Pravnog u Novom Sadu uputio nastavnom veću predlog da se ispiti polažu u sudu
N1 Info pre 1 satjoš 33 povezane
Još četiri osobe privedene zbog napada na studente Pravnog fakulteta u Beogradu
Glas Amerike pre 4 satijoš 18 povezanih