Povezane vesti
Priča o ženi ukrajinskog ratnog zarobljenika: 'Tvog muža sada muče, a za to si ti kriva'
BBC News 15.01.2025
Supruga ukrajinskog ratnog zarobljenika objašnjava kako je Rusija pokušala da je optuži za sabotažu. Svetlana kaže da nikada nije razmatrala mogućnost da izda rođenu zemlju, „ni za sekund". „Moj muž mi nikad ne bi oprostio", kaže ona, kad se srećemo u… »
Priča o ženi ukrajinskog ratnog zarobljenika: 'Tvog muža sada muče, a za to si ti kriva'
Blic 15.01.2025
Svetlana kaže da nikada nije razmatrala mogućnost da izda rođenu zemlju, „ni za sekund". „Moj muž mi nikad ne bi oprostio", kaže ona, kad se srećemo u njenom stanu nadomak Kijeva. Ova 42-godišnjakinja je čekala na vesti o njenom mužu Dimi, vojnom… »
Priča o ženi ukrajinskog ratnog zarobljenika: ‘Tvog muža sada muče, a za to si ti kriva’
Danas 15.01.2025
Svetlana kaže da nikada nije razmatrala mogućnost da izda rođenu zemlju, „ni za sekund“. „Moj muž mi nikad ne bi oprostio“, kaže ona, kad se srećemo u njenom stanu nadomak Kijeva. Ova 42-godišnjakinja je čekala na vesti o njenom mužu Dimi, vojnom… »
NIN 15.01.2025
Svetlana kaže da nikada nije razmatrala mogućnost da izda rođenu zemlju, "ni za sekund". "Moj muž mi nikad ne bi oprostio", kaže ona, kad se srećemo u njenom stanu nadomak Kijeva. Ova 42-godišnjakinja je čekala na vesti o njenom mužu Dimi, vojnom… »
Priča o ženi ukrajinskog ratnog zarobljenika: ‘Tvog muža sada muče, a za to si ti kriva’
Južne vesti 15.01.2025
BBC Svetlana kaže da nikada nije razmatrala mogućnost da izda rođenu zemlju, „ni za sekund“. „Moj muž mi nikad ne bi oprostio“, kaže ona, kad se srećemo u njenom stanu nadomak Kijeva. Ova 42-godišnjakinja je čekala na vesti o njenom mužu Dimi, vojnom… »
Radio 021 15.01.2025
Supruga ukrajinskog ratnog zarobljenika objašnjava kako je Rusija pokušala da je optuži za sabotažu. BBC Svetlana kaže da nikada nije razmatrala mogućnost da izda rođenu zemlju, „ni za sekund". „Moj muž mi nikad ne bi oprostio", kaže ona, kad se srećemo… »
Vesti dana »
(Radarski snimci) Olujni oblak nad Srbijom, ovo mu je putanja. Jako nevreme udarilo na Beograd, ovi delovi Srbije da se spreme, a evo kada sve prestaje
Blic pre 43 minutajoš 36 povezanih
Argentina u polufinalu Mundijala: "Gaučosi" sa igračem manje pobedili Švajcarsku posle produžetaka
Dnevnik pre 48 minutajoš 44 povezane
Kako je lopta reagovala na kosu Hrvata, a nije kod gola Engleske protiv Norveške
BBC News pre 1 satjoš 101 povezana
Đurđević Stamenkovski: Zakon ne suspenduje nijedno pravo, već donosi nove mogućnosti
Beta pre 43 minutajoš 15 povezanih