Povezane vesti

Priča o ženi ukrajinskog ratnog zarobljenika: 'Tvog muža sada muče, a za to si ti kriva'

Priča o ženi ukrajinskog ratnog zarobljenika: 'Tvog muža sada muče, a za to si ti kriva'

BBC News 15.01.2025
Supruga ukrajinskog ratnog zarobljenika objašnjava kako je Rusija pokušala da je optuži za sabotažu. Svetlana kaže da nikada nije razmatrala mogućnost da izda rođenu zemlju, „ni za sekund". „Moj muž mi nikad ne bi oprostio", kaže ona, kad se srećemo u… »

Blic 15.01.2025
Svetlana kaže da nikada nije razmatrala mogućnost da izda rođenu zemlju, „ni za sekund". „Moj muž mi nikad ne bi oprostio", kaže ona, kad se srećemo u njenom stanu nadomak Kijeva. Ova 42-godišnjakinja je čekala na vesti o njenom mužu Dimi, vojnom… »
Priča o ženi ukrajinskog ratnog zarobljenika: ‘Tvog muža sada muče, a za to si ti kriva’

Priča o ženi ukrajinskog ratnog zarobljenika: ‘Tvog muža sada muče, a za to si ti kriva’

Danas 15.01.2025
Svetlana kaže da nikada nije razmatrala mogućnost da izda rođenu zemlju, „ni za sekund“. „Moj muž mi nikad ne bi oprostio“, kaže ona, kad se srećemo u njenom stanu nadomak Kijeva. Ova 42-godišnjakinja je čekala na vesti o njenom mužu Dimi, vojnom… »

NIN 15.01.2025
Svetlana kaže da nikada nije razmatrala mogućnost da izda rođenu zemlju, "ni za sekund". "Moj muž mi nikad ne bi oprostio", kaže ona, kad se srećemo u njenom stanu nadomak Kijeva. Ova 42-godišnjakinja je čekala na vesti o njenom mužu Dimi, vojnom… »

Južne vesti 15.01.2025
BBC Svetlana kaže da nikada nije razmatrala mogućnost da izda rođenu zemlju, „ni za sekund“. „Moj muž mi nikad ne bi oprostio“, kaže ona, kad se srećemo u njenom stanu nadomak Kijeva. Ova 42-godišnjakinja je čekala na vesti o njenom mužu Dimi, vojnom… »

Radio 021 15.01.2025
Supruga ukrajinskog ratnog zarobljenika objašnjava kako je Rusija pokušala da je optuži za sabotažu. BBC Svetlana kaže da nikada nije razmatrala mogućnost da izda rođenu zemlju, „ni za sekund". „Moj muž mi nikad ne bi oprostio", kaže ona, kad se srećemo… »

Vesti dana »