Povezane vesti

Priča o ženi ukrajinskog ratnog zarobljenika: ‘Tvog muža sada muče, a za to si ti kriva’

Priča o ženi ukrajinskog ratnog zarobljenika: ‘Tvog muža sada muče, a za to si ti kriva’

Danas 15.01.2025
Svetlana kaže da nikada nije razmatrala mogućnost da izda rođenu zemlju, „ni za sekund“. „Moj muž mi nikad ne bi oprostio“, kaže ona, kad se srećemo u njenom stanu nadomak Kijeva. Ova 42-godišnjakinja je čekala na vesti o njenom mužu Dimi, vojnom… »
Priča o ženi ukrajinskog ratnog zarobljenika: 'Tvog muža sada muče, a za to si ti kriva'

Priča o ženi ukrajinskog ratnog zarobljenika: 'Tvog muža sada muče, a za to si ti kriva'

NIN 15.01.2025
Svetlana kaže da nikada nije razmatrala mogućnost da izda rođenu zemlju, "ni za sekund". "Moj muž mi nikad ne bi oprostio", kaže ona, kad se srećemo u njenom stanu nadomak Kijeva. Ova 42-godišnjakinja je čekala na vesti o njenom mužu Dimi, vojnom… »

Južne vesti 15.01.2025
BBC Svetlana kaže da nikada nije razmatrala mogućnost da izda rođenu zemlju, „ni za sekund“. „Moj muž mi nikad ne bi oprostio“, kaže ona, kad se srećemo u njenom stanu nadomak Kijeva. Ova 42-godišnjakinja je čekala na vesti o njenom mužu Dimi, vojnom… »

Vesti dana »