Povezane vesti
Priča o ženi ukrajinskog ratnog zarobljenika: 'Tvog muža sada muče, a za to si ti kriva'
BBC News 15.01.2025
Supruga ukrajinskog ratnog zarobljenika objašnjava kako je Rusija pokušala da je optuži za sabotažu. Svetlana kaže da nikada nije razmatrala mogućnost da izda rođenu zemlju, „ni za sekund". „Moj muž mi nikad ne bi oprostio", kaže ona, kad se srećemo u… »
Priča o ženi ukrajinskog ratnog zarobljenika: 'Tvog muža sada muče, a za to si ti kriva'
Blic 15.01.2025
Svetlana kaže da nikada nije razmatrala mogućnost da izda rođenu zemlju, „ni za sekund". „Moj muž mi nikad ne bi oprostio", kaže ona, kad se srećemo u njenom stanu nadomak Kijeva. Ova 42-godišnjakinja je čekala na vesti o njenom mužu Dimi, vojnom… »
Priča o ženi ukrajinskog ratnog zarobljenika: ‘Tvog muža sada muče, a za to si ti kriva’
Danas 15.01.2025
Svetlana kaže da nikada nije razmatrala mogućnost da izda rođenu zemlju, „ni za sekund“. „Moj muž mi nikad ne bi oprostio“, kaže ona, kad se srećemo u njenom stanu nadomak Kijeva. Ova 42-godišnjakinja je čekala na vesti o njenom mužu Dimi, vojnom… »
NIN 15.01.2025
Svetlana kaže da nikada nije razmatrala mogućnost da izda rođenu zemlju, "ni za sekund". "Moj muž mi nikad ne bi oprostio", kaže ona, kad se srećemo u njenom stanu nadomak Kijeva. Ova 42-godišnjakinja je čekala na vesti o njenom mužu Dimi, vojnom… »
Priča o ženi ukrajinskog ratnog zarobljenika: ‘Tvog muža sada muče, a za to si ti kriva’
Južne vesti 15.01.2025
BBC Svetlana kaže da nikada nije razmatrala mogućnost da izda rođenu zemlju, „ni za sekund“. „Moj muž mi nikad ne bi oprostio“, kaže ona, kad se srećemo u njenom stanu nadomak Kijeva. Ova 42-godišnjakinja je čekala na vesti o njenom mužu Dimi, vojnom… »
Radio 021 15.01.2025
Supruga ukrajinskog ratnog zarobljenika objašnjava kako je Rusija pokušala da je optuži za sabotažu. BBC Svetlana kaže da nikada nije razmatrala mogućnost da izda rođenu zemlju, „ni za sekund". „Moj muž mi nikad ne bi oprostio", kaže ona, kad se srećemo… »
Vesti dana »

Ubistvo Čarlija Kirka: Osoba privedena zbog sumnje na atentat puštena, FBI traga za ubicom
NIN pre 5 minutajoš 29 povezanih

13 Zagonetnih reči: Supruga Čarlija Kirka bila je u publici kad je upucan, a svi pričaju o njenoj objavi par sati pre atentata: Ovo je napisala na mrežama
Blic pre 15 minutajoš 27 povezanih

Opasno nevreme stiže u Srbiju Pljuskovi, gromovi i vetar olujne jačine
Dnevnik pre 5 minutajoš 14 povezanih

Danas je Usekovanje glave Svetog Jovana Krstitelja, crveno slovo, evo šta se danas ne radi! Usekovanje glave Svetog Jovana Pravoslavni vernici poste na ovaj dan, a dosta njih ne jedu ništa sve do mraka.
Volim Zrenjanin pre 1 satjoš 10 povezanih

Jak potres uznemirio region Stanovnici u panici od ranih jutarnjih sati
Dnevnik pre 25 minutajoš 9 povezanih