Povezane vesti

Napustila muža milionera zbog Breda Pita, a onda ga je videla na TV-u s drugom

Napustila muža milionera zbog Breda Pita, a onda ga je videla na TV-u s drugom

N1 Info pre 31 dana
Jedna Francuskinja (53) prevarena je za 850.000 dolara, pošto je bila ubeđena da je u onlajn vezi s glumcem Bredom Pitom, objavio je magazin Njuzvik. Lažna veza i prevara su bile potpomognute fotografijama slavnog glumca koje je kreirala veštačka… »
Predstavio se kao Bred Pit i tražio novac za lečenje: Žena prevarena za 830.000 evra

Predstavio se kao Bred Pit i tražio novac za lečenje: Žena prevarena za 830.000 evra

Euronews pre 31 dana
Jedna Francuskinja, koja je verovala da je u romantičnoj vezi sa glumcem Bredom Pitom, uplatila je 830.000 evra za njegov navodni tretman, i time postala predmet podsmeha na internetu, što je dovelo do povlačenja televizijske emisije o njenom slučaju… »
Ženu prevario lažni Bred Pit: Evo kako je nasela, ostala bez skoro milion evra

Ženu prevario lažni Bred Pit: Evo kako je nasela, ostala bez skoro milion evra

Telegraf pre 31 dana
Preporučujemo. Francuskinja koja je na televiziji otkrila kako je izgubila svoju životnu ušteđevinu od prevaranta koji se predstavljao kao glumac Bred Pit, suočila se sa talasom uznemiravanja i ismevanja na internetu, zbog čega je intervju povučen… »
"Ja sam Bred Pit, pošalji mi pare": Žena ostala bez muža i 800.000 evra, hit slike gledalo 9 miliona ljudi

"Ja sam Bred Pit, pošalji mi pare": Žena ostala bez muža i 800.000 evra, hit slike gledalo 9 miliona ljudi

Mondo pre 31 dana
Žena iz Francuske žrtva Internet prevaranta koji je uspeo da joj tokom "veze" uzme čak 800.000 evra. Žena (53) iz Francuske ostala je bez 800.000 evra i muža, nakon što ju je prevarant s Interneta ubedio da je u vezi sa Bredom Pitom. Ženu, koja je… »

Vesti dana »