Povezane vesti

Napustila muža milionera zbog Breda Pita, a onda ga je videla na TV-u s drugom

Napustila muža milionera zbog Breda Pita, a onda ga je videla na TV-u s drugom

N1 Info pre 4 sati
Jedna Francuskinja (53) prevarena je za 850.000 dolara, pošto je bila ubeđena da je u onlajn vezi s glumcem Bredom Pitom, objavio je magazin Njuzvik. Lažna veza i prevara su bile potpomognute fotografijama slavnog glumca koje je kreirala veštačka… »
Predstavio se kao Bred Pit i tražio novac za lečenje: Žena prevarena za 830.000 evra

Predstavio se kao Bred Pit i tražio novac za lečenje: Žena prevarena za 830.000 evra

Euronews pre 5 sati
Jedna Francuskinja, koja je verovala da je u romantičnoj vezi sa glumcem Bredom Pitom, uplatila je 830.000 evra za njegov navodni tretman, i time postala predmet podsmeha na internetu, što je dovelo do povlačenja televizijske emisije o njenom slučaju… »
Ženu prevario lažni Bred Pit: Evo kako je nasela, ostala bez skoro milion evra

Ženu prevario lažni Bred Pit: Evo kako je nasela, ostala bez skoro milion evra

Telegraf pre 7 sati
Preporučujemo. Francuskinja koja je na televiziji otkrila kako je izgubila svoju životnu ušteđevinu od prevaranta koji se predstavljao kao glumac Bred Pit, suočila se sa talasom uznemiravanja i ismevanja na internetu, zbog čega je intervju povučen… »
"Ja sam Bred Pit, pošalji mi pare": Žena ostala bez muža i 800.000 evra, hit slike gledalo 9 miliona ljudi

"Ja sam Bred Pit, pošalji mi pare": Žena ostala bez muža i 800.000 evra, hit slike gledalo 9 miliona ljudi

Mondo pre 8 sati
Žena iz Francuske žrtva Internet prevaranta koji je uspeo da joj tokom "veze" uzme čak 800.000 evra. Žena (53) iz Francuske ostala je bez 800.000 evra i muža, nakon što ju je prevarant s Interneta ubedio da je u vezi sa Bredom Pitom. Ženu, koja je… »

Vesti dana »