Повезане вести
Напустила мужа милионера због Бреда Пита, а онда га је видела на ТВ-у с другом
Н1 Инфо 15.01.2025
Једна Францускиња (53) преварена је за 850.000 долара, пошто је била убеђена да је у онлајн вези с глумцем Бредом Питом, објавио је магазин Њузвик. Лажна веза и превара су биле потпомогнуте фотографијама славног глумца које је… »
Представио се као Бред Пит и тражио новац за лечење: Жена преварена за 830.000 евра
Еуроневс 15.01.2025
Једна Францускиња, која је веровала да је у романтичној вези са глумцем Бредом Питом, уплатила је 830.000 евра за његов наводни третман, и тиме постала предмет подсмеха на интернету, што је довело до повлачења телевизијске… »
Жену преварио лажни Бред Пит: Ево како је насела, остала без скоро милион евра
Телеграф 15.01.2025
Препоручујемо. Францускиња која је на телевизији открила како је изгубила своју животну уштеђевину од преваранта који се представљао као глумац Бред Пит, суочила се са таласом узнемиравања и исмевања на интернету, због чега… »
"Ја сам Бред Пит, пошаљи ми паре": Жена остала без мужа и 800.000 евра, хит слике гледало 9 милиона људи
Мондо 15.01.2025
Жена из Француске жртва Интернет преваранта који је успео да јој током "везе" узме чак 800.000 евра. Жена (53) из Француске остала је без 800.000 евра и мужа, након што ју је преварант с Интернета убедио да је у вези са Бредом… »
Вести дана »
Вучић у Бриселу: Верујем да ће Србија имати подршку ЕУ у суочавању са изазовима у енергетици
Сербиан Невс Медиа пре 3 сатајош 1 повезана
Европа се удружила, ускоро састанак 12 лидера ЕУ: Све очи упрте у Берлин, на столу је једна тема!
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Снимак упада Американаца на танкер код Венецуеле: Хеликоптер надлетао брод, а онда су се командоси спустили конопцима! (видео)
Курир пре 3 сатајош 1 повезана
Зеленски тражи од Америке: Не вршите притисак на нас око избора, то нам сада није потребно
Курир пре 1 сатјош 1 повезана