Povezane vesti
Stanija Dobrojević otkrila kako je zaradila 100.000 evra: "Kad sam videla koliko para sam skupila, rekla sam sebi da neću…
Blic pre 4 sati
Starleta Stanija Dobrojević veoma mlada otišla je u Ameriku gde je zaradila ogroman novac. Takođe, učešće u rijaitiju joj je donelo dodatnu zaradu, od čega je uspela da kupi nekretninu u Srbiji. Starleta je progovorila o svom odlasku u Ameriku i… »
"Jela sam jednu jabuku dnevno" Stanija u Americi prošla golgotu: Evo kako je zaradila i na šta je potrošila prvih 100.000…
Kurir pre 7 sati
Stanija Dobrojević na javnoj sceni je već dve decenije, a interesovanje javnosti Kao jedna od najpraćenijih poznatih ličnosti na društvenim mrežama, rešila je da pošalje snažnu poruku mlađim generacijama, otkrije ključ uspeha i ispriča drugu… »
Vesti dana »
Trojica tenisera preklinjala Đokovića da ode u penziju: Nasmejao se, pa im saopštio loše vesti
Mondo pre 1 satjoš 69 povezanih
Prosvetari oči u oči na Blic TV oprečno o zaradama, zahtevima, drugom polugodištu: "Osnova svega je da tražimo plate"
Blic pre 46 minutajoš 28 povezanih
Ovo je snimak incidenta na Pravnom fakultetu: M.R. ulazi sa društvom, dolazi do koškanja ispred amfiteatra
Telegraf pre 1 satjoš 18 povezanih
Šta je poručio opozvani predsednik Južne Koreje pre hapšenja?(VIDEO)
Danas pre 2 satajoš 31 povezana