Povezane vesti
"Iživljavala sam se, prkosila lažnom moralu" Stanija otkrila pozadinu provokativnih fotografija: Uskočila sam sebi u stomak…
Kurir 15.01.2025
Stanija Dobrojević u emisiji "1na1", autora i voditelja Jovane Matić Đokić, nakon dve decenije postojanja na javnoj sceni potpuno je razbila predrasude i odgovorila na sve teme koje su se godinama komentarisale. Za Kurir je govorila o drugoj strani… »
Stanija Dobrojević otkrila kako je zaradila 100.000 evra: "Kad sam videla koliko para sam skupila, rekla sam sebi da neću…
Blic 15.01.2025
Starleta Stanija Dobrojević veoma mlada otišla je u Ameriku gde je zaradila ogroman novac. Takođe, učešće u rijaitiju joj je donelo dodatnu zaradu, od čega je uspela da kupi nekretninu u Srbiji. Starleta je progovorila o svom odlasku u Ameriku i koliko… »
"Jela sam jednu jabuku dnevno" Stanija u Americi prošla golgotu: Evo kako je zaradila i na šta je potrošila prvih 100.000 €…
Kurir 15.01.2025
Stanija Dobrojević na javnoj sceni je već dve decenije, a interesovanje javnosti Kao jedna od najpraćenijih poznatih ličnosti na društvenim mrežama, rešila je da pošalje snažnu poruku mlađim generacijama, otkrije ključ uspeha i ispriča drugu stranu slave… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza: Od 27 do 31 stepen, prepodne oblačno, popodne sunčano
Serbian News Media pre 2 satajoš 18 povezanih

Janković: Svako ko je želeo da učestvuje u javnoj raspravi imao vremena da se prijavi
RTV pre 56 minutajoš 24 povezane

Visoke Trampove carine stupile na snagu, za Srbiju stopa od 35 odsto
Danas pre 21 minutajoš 51 povezana