Povezane vesti
Pisac Nil Gejmen optužen za seksualne napade: ‘Zovite me gospodarom’
Danas pre 6 sati
Osam žena opužilo je Nila Gejmena, britanskog pisca čija su dela među najprodavanijima, za seksualno zlostavljanje. Među njima je i njih četiri koje su se i ranije žalile. Strip autor i pisac nekoliko zbirki priča i romana fantastike kao što su… »
Pisac Nil Gejmen optužen za seksualne napade: 'Zovite me gospodarom'
NIN pre 6 sati
Osam žena opužilo je Nila Gejmena, britanskog pisca čija su dela među najprodavanijima, za seksualno zlostavljanje. Među njima je i njih četiri koje su se i ranije žalile. Strip autor i pisac nekoliko zbirki priča i romana fantastike kao što su… »
Radio 021 pre 6 sati
Prva prijava protiv Gejmena podneta je u januaru 2023. godine, ali je istraga na kraju obustavljena, a sada ga je osam žena optužilo za zlostavljanje. BBC Muzička adaptacija horor dečije priče Koralina Nila Gejmena biće prikazana u pozorištu Lids… »
Blic pre 6 sati
Pisac Nil Gejmen optužen za seksualne napade: ‘Zovite me gospodarom’
Južne vesti pre 6 sati
BBC Muzička adaptacija horor dečije priče Koralina Nila Gejmena biće prikazana u pozorištu Lids Plejhaus od aprila Osam žena opužilo je Nila Gejmena, britanskog pisca čija su dela među najprodavanijima, za seksualno zlostavljanje. Među njima je… »
Vesti dana »
"Drugo polugodište počinje 20. Januara i tačka" Premijer Vučević i sindikati postigli dogovor oko ključnih zahteva: Prvo povećanje plata u martu
Kurir pre 31 minutajoš 43 povezane
Katarina Šćepanović: Štrajk prosvetara doživeo je ozbiljan fijasko, ankete nisu sprovedene u svim školama, bilo je i pritisaka na članstvo
Nova pre 1 satjoš 21 povezana
Poznato ko je učestvovao u incidentu NA PRAVNOM: Privedeno četvoro zbog nasilničkog ponašanja, određeno im zadržavanje do 48 sati
Kurir pre 3 satajoš 19 povezanih