Повезане вести
Писац Нил Гејмен оптужен за сексуалне нападе: ‘Зовите ме господаром’
Јужне вести 15.01.2025
ББЦ Музичка адаптација хорор дечије приче Коралина Нила Гејмена биц́е приказана у позоришту Лидс Плејхаус од априла Осам жена опужило је Нила Гејмена, британског писца чија су дела међу најпродаванијима, за сексуално… »
Писац Нил Гејмен оптужен за сексуалне нападе: 'Зовите ме господаром'
Блиц 15.01.2025
Осам жена опужило је Нила Гејмена, британског писца чија су дела међу најпродаванијима, за сексуално злостављање. Међу њима је и њих четири које су се и раније жалиле. Стрип аутор и писац неколико збирки прича и романа… »
Радио 021 15.01.2025
Прва пријава против Гејмена поднета је у јануару 2023. године, али је истрага на крају обустављена, а сада га је осам жена оптужило за злостављање. ББЦ Музичка адаптација хорор дечије приче Коралина Нила Гејмена биц́е… »
НИН 15.01.2025
Осам жена опужило је Нила Гејмена, британског писца чија су дела међу најпродаванијима, за сексуално злостављање. Међу њима је и њих четири које су се и раније жалиле. Стрип аутор и писац неколико збирки прича и романа… »
Писац Нил Гејмен оптужен за сексуалне нападе: ‘Зовите ме господаром’
Данас 15.01.2025
Вести дана »
'Израел нас је увукао у рат, није било претње Ирана': Оставка шефа америчке службе за борбу против тероризма
BBC News пре 2 сатајош 27 повезаних
Локални избори у Србији, 10 нових трка: Ко, где, када и каква је улога 'фантомских листа'
BBC News пре 6 сатијош 7 повезаних
Рачуни за струју највише оштетили грађане: Права потрошача углавном само на папиру, а најчешће их крше комунална предузећа
Н1 Инфо пре 11 сатијош 2 повезане
"Хакери тражили биткоине"! Огласио се директор Телеком Србија: Ево да ли корисници треба да брину
Блиц пре 4 сатијош 27 повезаних