Povezane vesti

Novi tekst Vedrane Rudan za sve zdrave koji misle da imaju hiljadu problema

Novi tekst Vedrane Rudan za sve zdrave koji misle da imaju hiljadu problema

N1 Info pre 1 sat
Poznata književnica Vedrana Rudan pre nekoliko meseci je saopštila da joj je dijagnostikovan rak debelog creva, posle čega se podvrgla terapijama. Vedrana Rudan sada redovno piše o svom lečenju i problemima kroz koje prolazi, a u poslednjem tekstu na… »
"Na neki perverzan način mi je drago što imam rak" Vedrana Rudan napisala otvoreno pismo i saopštila da umire, bolne reči…

"Na neki perverzan način mi je drago što imam rak" Vedrana Rudan napisala otvoreno pismo i saopštila da umire, bolne reči…

Kurir pre 6 sati
Vedrana Rudan, koja se bori protiv opake bolesti, te se zbog lečenja povukla iz javnosti, ali ne i iz sveta književnosti, objavila je novi tekst na svom blogu u kojem na samom početku navodi da umire. Uprkos izazovima, neumorni duh Vedrane Rudan i… »
"Na neki način mi je drago što imam rak... Morala sam da napišem ovo vama zdravima koji imate hiljadu problema": Poruka…

"Na neki način mi je drago što imam rak... Morala sam da napišem ovo vama zdravima koji imate hiljadu problema": Poruka…

Blic pre 6 sati
Književnica Vedrana Rudan bori se sa opakom bolešću, a iako prolazi kroz najteži period svog života priznaje da su je dobri ljudi, koje je upoznala u bolnici tokom terapija, dali snagu i volju da se još više bori. Njena kolumna, koja je mnoge… »
„Na neki način mi je drago što imam rak“: Tekst Vedrane Rudan koji svako treba da pročita

„Na neki način mi je drago što imam rak“: Tekst Vedrane Rudan koji svako treba da pročita

Nova pre 6 sati
Poznata književnica pre nekoliko meseci je saopštila da joj je dijagnostikovan rak debelog creva, posle čega se podvrgla terapijama. Vedrana Rudan sada redovno piše o svom lečenju i problemima kroz koje prolazi, a u poslednjem tekstu na svom blogu… »

Vesti dana »