Повезане вести

Нови текст Ведране Рудан за све здраве који мисле да имају хиљаду проблема

Нови текст Ведране Рудан за све здраве који мисле да имају хиљаду проблема

Н1 Инфо 15.01.2025
Позната књижевница Ведрана Рудан пре неколико месеци је саопштила да јој је дијагностикован рак дебелог црева, после чега се подвргла терапијама. Ведрана Рудан сада редовно пише о свом лечењу и проблемима кроз које пролази, а у… »
„На неки начин ми је драго што имам рак“: Текст Ведране Рудан који свако треба да прочита

„На неки начин ми је драго што имам рак“: Текст Ведране Рудан који свако треба да прочита

Нова 15.01.2025
Позната књижевница пре неколико месеци је саопштила да јој је дијагностикован рак дебелог црева, после чега се подвргла терапијама. Ведрана Рудан сада редовно пише о свом лечењу и проблемима кроз које пролази, а у последњем… »
"На неки начин ми је драго што имам рак... Морала сам да напишем ово вама здравима који имате хиљаду проблема": Порука…

"На неки начин ми је драго што имам рак... Морала сам да напишем ово вама здравима који имате хиљаду проблема": Порука…

Блиц 15.01.2025
Књижевница Ведрана Рудан бори се са опаком болешћу, а иако пролази кроз најтежи период свог живота признаје да су је добри људи, које је упознала у болници током терапија, дали снагу и вољу да се још више бори. Њена колумна… »
"На неки перверзан начин ми је драго што имам рак" Ведрана Рудан написала отворено писмо и саопштила да умире, болне речи…

"На неки перверзан начин ми је драго што имам рак" Ведрана Рудан написала отворено писмо и саопштила да умире, болне речи…

Курир 15.01.2025
Ведрана Рудан, која се бори против опаке болести, те се због лечења повукла из јавности, али не и из света књижевности, објавила је нови текст на свом блогу у којем на самом почетку наводи да умире. Упркос изазовима, неуморни… »

Вести дана »