Povezane vesti
Novi tekst Vedrane Rudan za sve zdrave koji misle da imaju hiljadu problema
N1 Info pre 1 sat
Poznata književnica Vedrana Rudan pre nekoliko meseci je saopštila da joj je dijagnostikovan rak debelog creva, posle čega se podvrgla terapijama. Vedrana Rudan sada redovno piše o svom lečenju i problemima kroz koje prolazi, a u poslednjem tekstu na… »
"Na neki perverzan način mi je drago što imam rak" Vedrana Rudan napisala otvoreno pismo i saopštila da umire, bolne reči…
Kurir pre 6 sati
Vedrana Rudan, koja se bori protiv opake bolesti, te se zbog lečenja povukla iz javnosti, ali ne i iz sveta književnosti, objavila je novi tekst na svom blogu u kojem na samom početku navodi da umire. Uprkos izazovima, neumorni duh Vedrane Rudan i… »
"Na neki način mi je drago što imam rak... Morala sam da napišem ovo vama zdravima koji imate hiljadu problema": Poruka…
Blic pre 6 sati
Književnica Vedrana Rudan bori se sa opakom bolešću, a iako prolazi kroz najteži period svog života priznaje da su je dobri ljudi, koje je upoznala u bolnici tokom terapija, dali snagu i volju da se još više bori. Njena kolumna, koja je mnoge… »
„Na neki način mi je drago što imam rak“: Tekst Vedrane Rudan koji svako treba da pročita
Nova pre 6 sati
Poznata književnica pre nekoliko meseci je saopštila da joj je dijagnostikovan rak debelog creva, posle čega se podvrgla terapijama. Vedrana Rudan sada redovno piše o svom lečenju i problemima kroz koje prolazi, a u poslednjem tekstu na svom blogu… »
Vesti dana »
Australijan open: Petog dana turnira na teren izlaze Kecmanović, Siner, Medvedev i Rune
Danas pre 1 satjoš 71 povezana
Vučević: Postignut dogovor oko ključnih zahteva prosvetara, drugo polugodište počinje u ponedeljak
RTS pre 27 minutajoš 43 povezane
USPRS: Većina članova odbila da se izjasni o predlogu za potpuni štrajk
Danas pre 57 minutajoš 21 povezana
Objavljeni snimci nadzornih kamera o incidentu na Pravnom fakultetu (VIDEO)
Euronews pre 1 satjoš 19 povezanih