Povezane vesti
Asmir Kolašinac: Izabrao sam Beograd za poslednji nastup u karijeri
Danas pre 1 sat
Srpski atletičar Asmir Kolašinac rekao je da je tužan što se završava njegova profesionalna karijera, ali i dodao da je pravo vreme za povlačenje nastup na dvoranskom mitingu u Beogradu krajem ovog meseca. – Trenutno su mi osećanja pomešana… »
Kolašinac: "Izabrao sam Beograd za poslednji nastup u karijeri"
Sportske.net pre 1 sat
Srpski atletičar Asmir Kolašinac rekao je da je tužan što se završava njegova profesionalna karijera, ali i dodao da je pravo vreme za povlačenje nastup na dvoranskom mitingu u Beogradu krajem ovog meseca. "Trenutno su mi osećanja pomešana. Tužan… »
Kolašinac se oglasio zbog kraja karijere i poslao poruku
Nova pre 3 sata
Srpski atletičar, Asmir Kolašinac, rekao je da je tužan što se završava njegova profesionalna karijera, ali i dodao da je pravo vreme za povlačenje nastup na dvoranskom mitingu u Beogradu krajem ovog meseca. „Trenutno su mi osećanja pomešana… »
Bivši rekorder Srbije završava karijeru, poslednje takmičenje će mu biti u Beogradu
Nova pre 5 sati
Čuveni srpski atletičar i bacač kugle, Asmir Kolašinac, objavio je da završava karijeru u toku ove godine. Kolašinac će karijeru završiti na mitingu u Beogradu 29. januara. „Jedan od najvećih sportista našeg vremena Asmir Kolašinac oprostiće… »
Kolašinac završava karijeru na Beogradskom mitingu
Sportski žurnal pre 5 sati
Posle 20 godina oprašta se trofejni srpski bacač kugle. Asmir Kolašinac završiće karijeru na Beogradskom mitingu, saopštio je danas Srpski atletski savez. Jubilarni 10. Beogradski miting biće održan 29. januara u Atletskoj dvorani na Banjici. -… »
"Nadam se da se neću rasplakati": Srbiji doneo evropsko zlato, a iz Beograda ide u penziju!
Mondo pre 6 sati
Asmir Kolašinac će u Beogradu i zvanično da ode u penziju. Asmir Kolašinac (40) i zvanično se oprašta od sporta koji voli i kom je posvetio svoj život i izgradio karijeru. Poslednji hitac na takmičarskoj sceni bacač kugle svetske klase uputiće… »
Asmir Kolašinac zvanično se oprašta od atletike u Beogradu
Sport klub pre 6 sati
Poslednji hitac na takmičarskoj sceni bacač kugle svetske klase, trofejni div srpske atletike Asmir Kolašinac uputiće na 'Gold Belgrade Indoor Meeting' 29. januara 2025. Pretižni turnir biće oproštajno takmičenje reprezentativca Srbije Asmira… »
Asmir Kolašinac završava karijeru - u Beogradu
B92 pre 6 sati
Poslednji hitac na takmičarskoj sceni bacač kugle Asmir Kolašinac uputiće na "Gold Belgrade Indoor Meeting" 29. januara 2025. godine. Atletska dvorana u Beogradu ugostiće svetske asove atletike, a Beogradski atletski miting na jubilarni deseti… »
Vesti dana »
Na plenumu dela univerzitetskih profesora u Nišu doneta odluka o protestnoj obustavi rada
Beta pre 1 satjoš 23 povezane
Tužilaštvo: Određen pritvor za četvoro osumnjičenih za napad na studente kod Pravnog fakulteta
Insajder pre 7 satijoš 19 povezanih