Повезане вести
Асмир Колашинац: Изабрао сам Београд за последњи наступ у каријери
Данас 15.01.2025
Српски атлетичар Асмир Колашинац рекао је да је тужан што се завршава његова професионална каријера, али и додао да је право време за повлачење наступ на дворанском митингу у Београду крајем овог месеца. – Тренутно су ми… »
Колашинац: "Изабрао сам Београд за последњи наступ у каријери"
Спортске.нет 15.01.2025
Српски атлетичар Асмир Колашинац рекао је да је тужан што се завршава његова професионална каријера, али и додао да је право време за повлачење наступ на дворанском митингу у Београду крајем овог месеца. "Тренутно су ми… »
Колашинац се огласио због краја каријере и послао поруку
Нова 15.01.2025
Српски атлетичар, Асмир Колашинац, рекао је да је тужан што се завршава његова професионална каријера, али и додао да је право време за повлачење наступ на дворанском митингу у Београду крајем овог месеца. „Тренутно су ми… »
Колашинац завршава каријеру на Београдском митингу
Спортски журнал 15.01.2025
После 20 година опрашта се трофејни српски бацач кугле. Асмир Колашинац завршиће каријеру на Београдском митингу, саопштио је данас Српски атлетски савез. Јубиларни 10. Београдски митинг биће одржан 29. јануара у Атлетској… »
Бивши рекордер Србије завршава каријеру, последње такмичење ће му бити у Београду
Нова 15.01.2025
Чувени српски атлетичар и бацач кугле, Асмир Колашинац, објавио је да завршава каријеру у току ове године. Колашинац ће каријеру завршити на митингу у Београду 29. јануара. „Један од највећих спортиста нашег времена Асмир… »
Асмир Колашинац званично се опрашта од атлетике у Београду
Спорт клуб 15.01.2025
Последњи хитац на такмичарској сцени бацач кугле светске класе, трофејни див српске атлетике Асмир Колашинац упутиће на 'Голд Белграде Индоор Меетинг' 29. јануара 2025. Претижни турнир биће опроштајно такмичење репрезентативца… »
"Надам се да се нећу расплакати": Србији донео европско злато, а из Београда иде у пензију!
Мондо 15.01.2025
Асмир Колашинац ће у Београду и званично да оде у пензију. Асмир Колашинац (40) и званично се опрашта од спорта који воли и ком је посветио свој живот и изградио каријеру. Последњи хитац на такмичарској сцени бацач кугле светске… »
Асмир Колашинац завршава каријеру - у Београду
Б92 15.01.2025
Последњи хитац на такмичарској сцени бацач кугле Асмир Колашинац упутиће на "Голд Белграде Индоор Меетинг" 29. јануара 2025. године. Атлетска дворана у Београду угостиће светске асове атлетике, а Београдски атлетски митинг на… »
Вести дана »
Акција полиције у Прешеву: Пронађени оружје, аутомобили, дрон, мачете …
Бујановачке пре 24 минутајош 26 повезаних
Несрећа у Хрватској: Мигрант настрадао у Сави, више од десет спашено
BBC News пре 29 минутајош 27 повезаних
Лавров: Под одређеним условима може доћи до национализације НИС-а, уз сагласност Русије
Бета пре 29 минутајош 23 повезане