Povezane vesti
Asmir Kolašinac: Izabrao sam Beograd za poslednji nastup u karijeri
Danas 15.01.2025
Srpski atletičar Asmir Kolašinac rekao je da je tužan što se završava njegova profesionalna karijera, ali i dodao da je pravo vreme za povlačenje nastup na dvoranskom mitingu u Beogradu krajem ovog meseca. – Trenutno su mi osećanja pomešana. Tužan sam… »
Kolašinac: "Izabrao sam Beograd za poslednji nastup u karijeri"
Sportske.net 15.01.2025
Srpski atletičar Asmir Kolašinac rekao je da je tužan što se završava njegova profesionalna karijera, ali i dodao da je pravo vreme za povlačenje nastup na dvoranskom mitingu u Beogradu krajem ovog meseca. "Trenutno su mi osećanja pomešana. Tužan sam što… »
Kolašinac se oglasio zbog kraja karijere i poslao poruku
Nova 15.01.2025
Srpski atletičar, Asmir Kolašinac, rekao je da je tužan što se završava njegova profesionalna karijera, ali i dodao da je pravo vreme za povlačenje nastup na dvoranskom mitingu u Beogradu krajem ovog meseca. „Trenutno su mi osećanja pomešana. Tužan sam… »
Kolašinac završava karijeru na Beogradskom mitingu
Sportski žurnal 15.01.2025
Posle 20 godina oprašta se trofejni srpski bacač kugle. Asmir Kolašinac završiće karijeru na Beogradskom mitingu, saopštio je danas Srpski atletski savez. Jubilarni 10. Beogradski miting biće održan 29. januara u Atletskoj dvorani na Banjici. - Prestižni… »
Bivši rekorder Srbije završava karijeru, poslednje takmičenje će mu biti u Beogradu
Nova 15.01.2025
Čuveni srpski atletičar i bacač kugle, Asmir Kolašinac, objavio je da završava karijeru u toku ove godine. Kolašinac će karijeru završiti na mitingu u Beogradu 29. januara. „Jedan od najvećih sportista našeg vremena Asmir Kolašinac oprostiće se od… »
Asmir Kolašinac zvanično se oprašta od atletike u Beogradu
Sport klub 15.01.2025
Poslednji hitac na takmičarskoj sceni bacač kugle svetske klase, trofejni div srpske atletike Asmir Kolašinac uputiće na 'Gold Belgrade Indoor Meeting' 29. januara 2025. Pretižni turnir biće oproštajno takmičenje reprezentativca Srbije Asmira Kolašinca… »
"Nadam se da se neću rasplakati": Srbiji doneo evropsko zlato, a iz Beograda ide u penziju!
Mondo 15.01.2025
Asmir Kolašinac će u Beogradu i zvanično da ode u penziju. Asmir Kolašinac (40) i zvanično se oprašta od sporta koji voli i kom je posvetio svoj život i izgradio karijeru. Poslednji hitac na takmičarskoj sceni bacač kugle svetske klase uputiće na "Gold… »
Asmir Kolašinac završava karijeru - u Beogradu
B92 15.01.2025
Poslednji hitac na takmičarskoj sceni bacač kugle Asmir Kolašinac uputiće na "Gold Belgrade Indoor Meeting" 29. januara 2025. godine. Atletska dvorana u Beogradu ugostiće svetske asove atletike, a Beogradski atletski miting na jubilarni deseti rođendan… »
Vesti dana »

Pritvor za 13 osumnjičenih u slučaju korupcije na rekonstrukciji pruge Novi Sad-Subotica
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 36 povezanih

Danas promenljivo, uveče moguće vremenske nepogode, temperatura do 35 stepeni
Danas pre 1 satjoš 35 povezanih

I premijer Macut danas u Sremskim Karlovcima na obeležavanju 30 godina od akcije "Oluja"
Radio 021 pre 21 minutajoš 22 povezane

Policija: Na putevima od sutra svi raspoloživi radari i presretači
Bujanovačke pre 1 satjoš 17 povezanih

Nakon jakog zemljotresa na Kamčatki, ukinuta pretnja od cunamija
Euronews pre 26 minutajoš 15 povezanih