Повезане вести

Ово су сва арканова деца! Деветоро са 5 жена, а шокираћете се када видите чиме се баве, њега је водио и на ратиште (фото)

Ово су сва арканова деца! Деветоро са 5 жена, а шокираћете се када видите чиме се баве, њега је водио и на ратиште (фото)

Курир 15.01.2025
Жељко Ражнатовић Аркан, који је убијен пре 25 година у "Интерконтиненталу", имао је деветоро деце са пет жена. Из два брака добио је шесторо деце, четворо из првог брака с Наталијом Мартиновић, а двоје са Светланом Цецом… »
Анастасија објавила најтужнију слику са Аркановог гроба: Она и Вељко стоје поред споменика, написала три речи

Анастасија објавила најтужнију слику са Аркановог гроба: Она и Вељко стоје поред споменика, написала три речи

Телеграф 15.01.2025
Препоручујемо. Анастасија Ражнатовић поделила је данас, 15. јануара, на 25. годишњицу од убиства њенго оца Жељка Ражнатовића Аркана- најтужнију фотографију. Наиме, веома емотивна на данашњи дан, Анастасија је објавила слику… »
На Аркановом помену и жена која је била са њим у тренутку убиства: Зна све Цецине тајне, сумњичили је и за проневеру

На Аркановом помену и жена која је била са њим у тренутку убиства: Зна све Цецине тајне, сумњичили је и за проневеру

Мондо 15.01.2025
Кобног 15. јануара 2000. године, Цеца је била у хотелу "Интерконтинентал", а друштво јој је правила и она. Велика подршка породици Ражнатовић, Цеци, Анастасији и Вељку, овог 15. јануара, на дан када је убијен Жељко Ражнатовић… »
Аркан има деветоро деце са 5 жена: Један син се појавио у Цецином споту, а њега је водио и на ратиште

Аркан има деветоро деце са 5 жена: Један син се појавио у Цецином споту, а њега је водио и на ратиште

Мондо 15.01.2025
Арканова породица је током година наставила да живи далеко од очију јавности, док су Вељко и Анастасија једини присутни у медијима. На Новом гробљу у Београду данас се одржава помен Жељку Ражнатовићу Аркану, обележавајући 25… »
Емотиван сусрет Арканове деце на гробљу: Софија потрчала Анастасији у загрљај, све је зачудио језик на ком су причали

Емотиван сусрет Арканове деце на гробљу: Софија потрчала Анастасији у загрљај, све је зачудио језик на ком су причали

Мондо 15.01.2025
Анастасија и Софија су се срдачно загрлиле и изљубиле при сусрету, а ту су и бројни пријатељи и поштоваоци Аркана. На Новом гробљу у Београду данас се одржава помен Жељку Ражнатовићу Аркану, обележавајући 25 година од… »
Арканова ванбрачна ћерка се појавила на гробљу: Стала до Анастасије и Цеце, Вељко јој се обратио

Арканова ванбрачна ћерка се појавила на гробљу: Стала до Анастасије и Цеце, Вељко јој се обратио

Телеграф 15.01.2025
Препоручујемо. Данас, 15. јануара, навршава се 25 година о убиства Жељка Ражнатовића Аракана, а поред Цеце Ражнатовић и њене деце, појавила се и Жељкова ћерка Софија. Софија, која иначе живи у Белгији, стигла је на помен након… »
Цеца је ову тајну чувала 27 година: Са Жељком је упознао познати певач, а пред свадбу доживела стравичан губитак

Цеца је ову тајну чувала 27 година: Са Жељком је упознао познати певач, а пред свадбу доживела стравичан губитак

Стори 15.01.2025
Љубавна прича Цеце и Аркана, најпознатијег естрадног брачног пара деведесетих, завршила се 15. јануара 2000. године, када је Жељко Ражнатовић убијен у хотелу "Интерконтинентал". Поред губитка највеће љубави и најтеже боли… »
Потресна исповест Анастасије на 25. годишњицу убиства Аркана: "Не знам како је имати оца, често ми долази у снове"

Потресна исповест Анастасије на 25. годишњицу убиства Аркана: "Не знам како је имати оца, често ми долази у снове"

Мондо 15.01.2025
Вељко и Анастасија се, нажалост, не сећају свог покојног оца, а бол ни након више од 2 деценије не престаје. Данас, 15. јануара, обележава се 25 година од убиства Жељка Ражнатовића Аркана, који је настрадао када је његова… »
"Често га сањам, не знам како је имати оца": Болне речи Анастасије о оцу Аркану: "Стално сам га грлила.."

"Често га сањам, не знам како је имати оца": Болне речи Анастасије о оцу Аркану: "Стално сам га грлила.."

Телеграф 15.01.2025
Препоручујемо. Данас, 15. јануара, навршава се 25 година од убиства Жељка Ражнатовића Аркана, који је убијен када је његова ћерка Анастасија имала само годину и по дана. Иако је била мала, од заборава га чува евоцирањем… »

Вести дана »