Povezane vesti
Brena o noći kada je slomila nogu: "Od šoka nisam mogla da spavam, mnogo sam plakala"
B92 15.01.2025
Pevačica Lepa Brena progovorila je o nezgodi koju je imala u decembru prošle godine, kada je na koncertu u Zagrebu slomila zglob na nozi. Na Brenu je tada, naime, snimatelj doslovno pao i tako joj slomio nogu, zbog čega je morala da ide na operaciju… »
"Dali su mi lek za smirenje, od šoka nisam mogla da spavam, plakala sam": Lepa Brena prvi put o noći kada je na koncertu u…
Blic 15.01.2025
Pevačica Lepa Brena na trećem koncertu u Areni Zagreb slomila je nogu nakon čega je hitno operisana i morala je da prekine turneju. Brena je sada, u prvom intervjuu nakon nezgode, na samom početku otkrila kako će pamtiti predhodnu godinu. –… »
"Od šoka nisam mogla da spavam, dali su mi tablete" Lepa Brena prolazila kroz agoniju čekajući operaciju slomljenog zgloba…
Kurir 15.01.2025
Može se reći da je 2024. u potpunosti bila njena godina. Lepa Brena (64) uspela je i prošle godine da ostvari ono čemu dugo teži – da postigne životni balans. Predivni porodični momenti, uspešni nastupi, kao i spektakularni koncerti na kraju… »
Vesti dana »

(BLOG) U 18 sati počela blokada Bulevara Kraljice Marije u Kragujevcu (VIDEO)
Glas Šumadije pre 8 minutajoš 20 povezanih

Rušenje, rekonstrukcija ili delimično korišćenje: Ministarka građevinarstva o sudbini zgrade novosadske Železničke stanice
Insajder pre 10 satijoš 21 povezana

Dramatični predsednički izbori u Poljskoj: Razlika između kandidata svega 0,6 odsto glasova, obojica uverena u pobedu
Kurir pre 13 minutajoš 35 povezanih

Završen još jedan sastanak studenata i predstavnika Univerziteta, za sada bez zvaničnih izjava
Insajder pre 4 satijoš 16 povezanih