Povezane vesti
Brena o noći kada je slomila nogu: "Od šoka nisam mogla da spavam, mnogo sam plakala"
B92 15.01.2025
Pevačica Lepa Brena progovorila je o nezgodi koju je imala u decembru prošle godine, kada je na koncertu u Zagrebu slomila zglob na nozi. Na Brenu je tada, naime, snimatelj doslovno pao i tako joj slomio nogu, zbog čega je morala da ide na operaciju… »
"Dali su mi lek za smirenje, od šoka nisam mogla da spavam, plakala sam": Lepa Brena prvi put o noći kada je na koncertu u…
Blic 15.01.2025
Pevačica Lepa Brena na trećem koncertu u Areni Zagreb slomila je nogu nakon čega je hitno operisana i morala je da prekine turneju. Brena je sada, u prvom intervjuu nakon nezgode, na samom početku otkrila kako će pamtiti predhodnu godinu. – Prethodnu… »
"Od šoka nisam mogla da spavam, dali su mi tablete" Lepa Brena prolazila kroz agoniju čekajući operaciju slomljenog zgloba…
Kurir 15.01.2025
Može se reći da je 2024. u potpunosti bila njena godina. Lepa Brena (64) uspela je i prošle godine da ostvari ono čemu dugo teži – da postigne životni balans. Predivni porodični momenti, uspešni nastupi, kao i spektakularni koncerti na kraju godine u… »
Vesti dana »

Izrael deportovao 171 aktivistu "Sumuda", među njima i Ognjen Marković
RTS pre 0 minutajoš 27 povezanih

Sutra prva sednica jesenjeg zasedanja Skupštine Srbije, na dnevnom redu 47 tačaka, među njima i legalizacija
Euronews pre 1 satjoš 35 povezanih

Grčka upozorava na prisustvo sumpor-dioksida u sušenim jagodama iz Srbije
Naslovi.ai pre 4 satijoš 9 povezanih

Normalizovan saobraćaj na auto-putu Beograd-Novi Sad, koji je bio u prekidu zbog sudara
RTV pre 3 satajoš 33 povezane