Povezane vesti

Brena o noći kada je slomila nogu: "Od šoka nisam mogla da spavam, mnogo sam plakala"

Brena o noći kada je slomila nogu: "Od šoka nisam mogla da spavam, mnogo sam plakala"

B92 pre 49 minuta
Pevačica Lepa Brena progovorila je o nezgodi koju je imala u decembru prošle godine, kada je na koncertu u Zagrebu slomila zglob na nozi. Na Brenu je tada, naime, snimatelj doslovno pao i tako joj slomio nogu, zbog čega je morala da ide na operaciju… »
"Dali su mi lek za smirenje, od šoka nisam mogla da spavam, plakala sam": Lepa Brena prvi put o noći kada je na koncertu u…

"Dali su mi lek za smirenje, od šoka nisam mogla da spavam, plakala sam": Lepa Brena prvi put o noći kada je na koncertu u…

Blic pre 5 sati
Pevačica Lepa Brena na trećem koncertu u Areni Zagreb slomila je nogu nakon čega je hitno operisana i morala je da prekine turneju. Brena je sada, u prvom intervjuu nakon nezgode, na samom početku otkrila kako će pamtiti predhodnu godinu. –… »
"Od šoka nisam mogla da spavam, dali su mi tablete" Lepa Brena prolazila kroz agoniju čekajući operaciju slomljenog zgloba…

"Od šoka nisam mogla da spavam, dali su mi tablete" Lepa Brena prolazila kroz agoniju čekajući operaciju slomljenog zgloba…

Kurir pre 6 sati
Može se reći da je 2024. u potpunosti bila njena godina. Lepa Brena (64) uspela je i prošle godine da ostvari ono čemu dugo teži – da postigne životni balans. Predivni porodični momenti, uspešni nastupi, kao i spektakularni koncerti na kraju… »

Vesti dana »