Povezane vesti
Brena o noći kada je slomila nogu: "Od šoka nisam mogla da spavam, mnogo sam plakala"
B92 pre 49 minuta
Pevačica Lepa Brena progovorila je o nezgodi koju je imala u decembru prošle godine, kada je na koncertu u Zagrebu slomila zglob na nozi. Na Brenu je tada, naime, snimatelj doslovno pao i tako joj slomio nogu, zbog čega je morala da ide na operaciju… »
"Dali su mi lek za smirenje, od šoka nisam mogla da spavam, plakala sam": Lepa Brena prvi put o noći kada je na koncertu u…
Blic pre 5 sati
Pevačica Lepa Brena na trećem koncertu u Areni Zagreb slomila je nogu nakon čega je hitno operisana i morala je da prekine turneju. Brena je sada, u prvom intervjuu nakon nezgode, na samom početku otkrila kako će pamtiti predhodnu godinu. –… »
"Od šoka nisam mogla da spavam, dali su mi tablete" Lepa Brena prolazila kroz agoniju čekajući operaciju slomljenog zgloba…
Kurir pre 6 sati
Može se reći da je 2024. u potpunosti bila njena godina. Lepa Brena (64) uspela je i prošle godine da ostvari ono čemu dugo teži – da postigne životni balans. Predivni porodični momenti, uspešni nastupi, kao i spektakularni koncerti na kraju… »
Vesti dana »
Đoković posle meča prišao Hrvatici koja ga je nervirala: Rekao joj je samo jednu reč, a šmekerski potez su svi odmah primetili
Nova pre 2 satajoš 71 povezana
BLOG UŽIVO Profesori niškog univerziteta obustavljaju rad i pridružuju se studentskim zahtevima: Apel nastavnicima da „ne izdaju svoj poziv“
Nova pre 55 minutajoš 41 povezana
Na plenumu dela univerzitetskih profesora u Nišu doneta odluka o protestnoj obustavi rada
Beta pre 49 minutajoš 19 povezanih
Ovo je snimak incidenta na Pravnom fakultetu: M.R. ulazi sa društvom, dolazi do koškanja ispred amfiteatra
Telegraf pre 4 satijoš 19 povezanih