Povezane vesti

Dal: "Počastvovan sam što sam selektor Srbije"

Dal: "Počastvovan sam što sam selektor Srbije"

Sportske.net pre 2 sata
Novi selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Bent Dal rekao je danas da je počastvovan preuzimanjem te funkcije, kao i da će svojim znanjem i iskustvom pokušati da selekciju odvede na ovogodišnje Svetsko prvenstvo. "Izuzetno sam počastvovan… »
Čuveni selektor preuzeo Srbiju, odmah se vratila ministarka odbrane: Tri velika povratka za odlazak na Mundijal

Čuveni selektor preuzeo Srbiju, odmah se vratila ministarka odbrane: Tri velika povratka za odlazak na Mundijal

Mondo pre 3 sata
Rukometašice Srbije biće jače za Andreu Lekuć, Draganu Cvijić i Katarinu Tomašević, a tim će voditi Bent Dal. Srbija je dobila novog selektora! Nakon odlaska Uroša Bregara poznati norveški stručnjak Bent Dal preuzeo je nacionalni tim. Trener… »
Bent Dal: Počastvovan sam što sam selektor rukometašica Srbije

Bent Dal: Počastvovan sam što sam selektor rukometašica Srbije

Danas pre 5 sati
Novi selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Bent Dal rekao je danas da je počastvovan preuzimanjem te funkcije, kao i da će svojim znanjem i iskustvom pokušati da selekciju odvede na ovogodišnje Svetsko prvenstvo. – Izuzetno sam… »
Dal: Počastvovan sam što je Srbija izabrala mene

Dal: Počastvovan sam što je Srbija izabrala mene

Sport klub pre 6 sati
Norveški stručnjak, Bent Dal, pokušaće da za kratko vreme postigne najvažniji cilj za kontinuitet učestvovanja ženske seniorske reprezntacije Srbije na velikim takmičenjima, da u baraž utakmicama bude ispred Slovenije na putu za Svetsko… »
Novi selektor rukometašica Srbije: "Počastvovan sam"

Novi selektor rukometašica Srbije: "Počastvovan sam"

B92 pre 6 sati
Novi selektor rukometašica Srbije Bent Dal zvanično je predstavljen na novoj funkciji. Norveški stručnjak će pokušati da za kratko vreme postigne najvažniji cilj i kroz baraž mečeve sa Slovenijom odvede naš tim na Svetsko prvenstvo. Inače… »

Vesti dana »

Maturanti Medicinske škole nastavljaju blokadu

Maturanti Medicinske škole nastavljaju blokadu

Radio 021 pre 2 satajoš 29 povezanih
Olga: Znala sam da moram najbolje što mogu

Olga: Znala sam da moram najbolje što mogu

Sportski žurnal pre 6 satijoš 22 povezane
Nastradao radnik na gradilištu

Nastradao radnik na gradilištu

InfoKG pre 3 satajoš 18 povezanih