Повезане вести

Дал: "Почаствован сам што сам селектор Србије"

Дал: "Почаствован сам што сам селектор Србије"

Спортске.нет 15.01.2025
Нови селектор женске рукометне репрезентације Србије Бент Дал рекао је данас да је почаствован преузимањем те функције, као и да ће својим знањем и искуством покушати да селекцију одведе на овогодишње Светско првенство… »
Чувени селектор преузео Србију, одмах се вратила министарка одбране: Три велика повратка за одлазак на Мундијал

Чувени селектор преузео Србију, одмах се вратила министарка одбране: Три велика повратка за одлазак на Мундијал

Мондо 15.01.2025
Рукометашице Србије биће јаче за Андреу Лекућ, Драгану Цвијић и Катарину Томашевић, а тим ће водити Бент Дал. Србија је добила новог селектора! Након одласка Уроша Брегара познати норвешки стручњак Бент Дал преузео је национални… »
Бент Дал: Почаствован сам што сам селектор рукометашица Србије

Бент Дал: Почаствован сам што сам селектор рукометашица Србије

Данас 15.01.2025
Нови селектор женске рукометне репрезентације Србије Бент Дал рекао је данас да је почаствован преузимањем те функције, као и да ће својим знањем и искуством покушати да селекцију одведе на овогодишње Светско првенство. –… »
Дал: Почаствован сам што је Србија изабрала мене

Дал: Почаствован сам што је Србија изабрала мене

Спорт клуб 15.01.2025
Норвешки стручњак, Бент Дал, покушаће да за кратко време постигне најважнији циљ за континуитет учествовања женске сениорске репрезнтације Србије на великим такмичењима, да у бараж утакмицама буде испред Словеније на путу за… »
Нови селектор рукометашица Србије: "Почаствован сам"

Нови селектор рукометашица Србије: "Почаствован сам"

Б92 15.01.2025
Нови селектор рукометашица Србије Бент Дал званично је представљен на новој функцији. Норвешки стручњак ће покушати да за кратко време постигне најважнији циљ и кроз бараж мечеве са Словенијом одведе наш тим на Светско… »

Вести дана »