Povezane vesti
Milica Veličković se oglasila nakon što je Terzi poslala slike ćerke, ovo će ga dirnuti: Objava topi srca
Telegraf pre 2 sata
Preporučujemo. Rijaliti zvezda, Milica Veličković, 8. januara 2025. godine se ostvarila u ulozi majke. Na svet je donela devojčicu Barbaru, koja je postala ceo njen svet. Biološki otac devojčice, Borislav Terzić Terza, danas je prvi put video… »
Terza javno izjavio ljubav Milici Veličković: "Volim te, ti si kraljica!" Posvetio joj baladu Slobe Radanovića
Telegraf pre 4 sati
Preporučujemo. U toku emisije '' Radio amnezija'', koju vode Borislav Terzić i Danijel Dujković Munjez, novopečeni tata odlučio se na emotivan korak. Na samom startu emisije, njih dvojica su govorili o slikama Barbare Veličković koje je Terza dobio… »
Milica donela bitnu odluku?! Terza pobegao, nakon što je video ćerku Barbaru odlučio se na ovaj potez
Telegraf pre 5 sati
Preporučujemo. Rijaliti zvezde, Milica Veličković i Borislav Terzić Terza, rastali su se u lošim odnosima. Tokom kratkog boravka Veličkovićeve u "Eliti 8", došlo je svađa, a kako je trudnoću sama iznela, Milica je donela odluku da Terza ne bude… »
"Već liči na mene!" Terza se topi dok gleda ćerku Barbaru: "Ima usne na mene, prsti su kao moji"
Telegraf pre 6 sati
Aktuelni učesnik "Elite", Borislav Terzić Terza, konačno je saznao kako izgleda njegova ćerka Barbara Veličković. Ponosna majka devojčice poslala je tortu u Elitu, na kojoj su polepljene prve fotografije nje i male Barbare. Terzu su potpuno obuzele… »
"To je Milica namerno uradila!" Terza uzeo sve Barbarine slike, evo šta je uradio sa njima! Pomenuo i bivšu...
Telegraf pre 6 sati
Preporučujemo. Učesnik "Elite 8", Borislav Terzić Terza, danas je prvi put video kako izgleda njegova ćerka Barbara, koju je dobio sa bivšom verenicom, rijaliti zvezdom Milicom Veličković. Milica je u Belu kuću poslala veliku tortu, po kojoj su… »
Terza prvi put video ćerku Barbaru, slomio se od plača: "Garavo moje malo..." Evo šta je prvo uradio
Telegraf pre 7 sati
Aktuelni učesnik "Elite", Borislav Terzić Terza, dobio je priliku da po prvi put vidi kako izgleda njegova ćerka Barbara Veličković, koju je dobio sa bivšom zadrugarkom Milicom Veličković. U Belu kuću stigla je torta sa prvim slikama male Barbare… »
Vesti dana »
Koliko je Palestinaca ubijeno u izraelskoj ofanzivi u Pojasu Gaze?
Slobodna Evropa pre 45 minutajoš 40 povezanih
BLOG: Studenti najavili protest ispred RTS, sa plenuma u Nišu poruka – „niste sami, profesori su uz vas“
N1 Info pre 21 minutajoš 30 povezanih
UŽIVO Zvezda u krcatoj Areni želi ogroman korak ka plej-ofu, Teodosić igra - "Vrati se, Gudura"
B92 pre 3 minutajoš 22 povezane