Povezane vesti

Milica Veličković se oglasila nakon što je Terzi poslala slike ćerke, ovo će ga dirnuti: Objava topi srca

Milica Veličković se oglasila nakon što je Terzi poslala slike ćerke, ovo će ga dirnuti: Objava topi srca

Telegraf pre 2 sata
Preporučujemo. Rijaliti zvezda, Milica Veličković, 8. januara 2025. godine se ostvarila u ulozi majke. Na svet je donela devojčicu Barbaru, koja je postala ceo njen svet. Biološki otac devojčice, Borislav Terzić Terza, danas je prvi put video… »
Terza javno izjavio ljubav Milici Veličković: "Volim te, ti si kraljica!" Posvetio joj baladu Slobe Radanovića

Terza javno izjavio ljubav Milici Veličković: "Volim te, ti si kraljica!" Posvetio joj baladu Slobe Radanovića

Telegraf pre 4 sati
Preporučujemo. U toku emisije '' Radio amnezija'', koju vode Borislav Terzić i Danijel Dujković Munjez, novopečeni tata odlučio se na emotivan korak. Na samom startu emisije, njih dvojica su govorili o slikama Barbare Veličković koje je Terza dobio… »
Milica donela bitnu odluku?! Terza pobegao, nakon što je video ćerku Barbaru odlučio se na ovaj potez

Milica donela bitnu odluku?! Terza pobegao, nakon što je video ćerku Barbaru odlučio se na ovaj potez

Telegraf pre 5 sati
Preporučujemo. Rijaliti zvezde, Milica Veličković i Borislav Terzić Terza, rastali su se u lošim odnosima. Tokom kratkog boravka Veličkovićeve u "Eliti 8", došlo je svađa, a kako je trudnoću sama iznela, Milica je donela odluku da Terza ne bude… »
"Već liči na mene!" Terza se topi dok gleda ćerku Barbaru: "Ima usne na mene, prsti su kao moji"

"Već liči na mene!" Terza se topi dok gleda ćerku Barbaru: "Ima usne na mene, prsti su kao moji"

Telegraf pre 6 sati
Aktuelni učesnik "Elite", Borislav Terzić Terza, konačno je saznao kako izgleda njegova ćerka Barbara Veličković. Ponosna majka devojčice poslala je tortu u Elitu, na kojoj su polepljene prve fotografije nje i male Barbare. Terzu su potpuno obuzele… »
"To je Milica namerno uradila!" Terza uzeo sve Barbarine slike, evo šta je uradio sa njima! Pomenuo i bivšu...

"To je Milica namerno uradila!" Terza uzeo sve Barbarine slike, evo šta je uradio sa njima! Pomenuo i bivšu...

Telegraf pre 6 sati
Preporučujemo. Učesnik "Elite 8", Borislav Terzić Terza, danas je prvi put video kako izgleda njegova ćerka Barbara, koju je dobio sa bivšom verenicom, rijaliti zvezdom Milicom Veličković. Milica je u Belu kuću poslala veliku tortu, po kojoj su… »
Terza prvi put video ćerku Barbaru, slomio se od plača: "Garavo moje malo..." Evo šta je prvo uradio

Terza prvi put video ćerku Barbaru, slomio se od plača: "Garavo moje malo..." Evo šta je prvo uradio

Telegraf pre 7 sati
Aktuelni učesnik "Elite", Borislav Terzić Terza, dobio je priliku da po prvi put vidi kako izgleda njegova ćerka Barbara Veličković, koju je dobio sa bivšom zadrugarkom Milicom Veličković. U Belu kuću stigla je torta sa prvim slikama male Barbare… »

Vesti dana »