Povezane vesti
Pokret Branimira Nestrovića se izjasnio o Vučićevom tzv. referendumu
Nova 15.01.2025
Poslanička grupa „Mi snaga naroda“ saopštila je danas da ne namerava da učestvuje u „najnovijoj farsi“ vlasti vezanoj za savetodavni referendum o predsedniku Srbije, ni u glasanju o njegovom raspisivanju u Narodnoj skupštini, niti u njegovom eventualnom… »
Pokret Branimira Nestrovića se izjasnio o Vučićevom tzv. referendumu
Nova 15.01.2025
Poslanička grupa „Mi snaga naroda“ saopštila je danas da ne namerava da učestvuje u „najnovijoj farsi“ vlasti vezanoj za savetodavni referendum o predsedniku Srbije, ni u glasanju o njegovom raspisivanju u Narodnoj skupštini, niti u njegovom eventualnom… »
Nestorovićev pokret se izjasnio o Vučićevom savetodavnom referendumu
Danas 15.01.2025
Vesti dana »
(Foto, video) zavejan: Auto-put Miloš Veliki Sneg napravio kolaps širom Srbije, vozila stoje: Ovaj grad se potpuno zabeleo, počelo i sankanje
Blic pre 8 minutajoš 15 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA Zelenski s Erdoganom o nastavku pregovora s Rusijom; SAD i Rusija tajno rade na novom planu za okončanje rata?
RTV pre 1 satjoš 14 povezanih
Evo kada će biti održan žreb za Svetsko prvenstvo, Hrvatima za dlaku izmakla bitna stvar
Telegraf pre 42 minutajoš 17 povezanih
NIS podneo zahtev za izdavanje posebne licence Ministarstva finansija SAD
RTS pre 8 minutajoš 9 povezanih