Povezane vesti
Pokret Branimira Nestrovića se izjasnio o Vučićevom tzv. referendumu
Nova 15.01.2025
Poslanička grupa „Mi snaga naroda“ saopštila je danas da ne namerava da učestvuje u „najnovijoj farsi“ vlasti vezanoj za savetodavni referendum o predsedniku Srbije, ni u glasanju o njegovom raspisivanju u Narodnoj skupštini, niti u njegovom eventualnom… »
Pokret Branimira Nestrovića se izjasnio o Vučićevom tzv. referendumu
Nova 15.01.2025
Poslanička grupa „Mi snaga naroda“ saopštila je danas da ne namerava da učestvuje u „najnovijoj farsi“ vlasti vezanoj za savetodavni referendum o predsedniku Srbije, ni u glasanju o njegovom raspisivanju u Narodnoj skupštini, niti u njegovom eventualnom… »
Nestorovićev pokret se izjasnio o Vučićevom savetodavnom referendumu
Danas 15.01.2025
Vesti dana »
Vaskrs na Kosovu i Metohiji: Najlepše jaje u Leposaviću oslikano likom Hrista, a najjače stiglo iz Beograda (video)
Kurir pre 10 minutajoš 55 povezanih
Otvorena birališta u Mađarskoj: Do 11 sati glasalo 37,98 odsto birača, u Budimpešti 36,98 odsto
Insajder pre 35 minutajoš 33 povezane
Neuspeli pregovori SAD i Irana mogli bi da pritisnu rizičnu imovinu u ponedeljak
Bloomberg Adria pre 20 minutajoš 32 povezane
U Srbiji prvi put urađena transplatacija pluća, pacijent se dobro oporavlja
Euronews pre 1 satjoš 20 povezanih