Povezane vesti
Pokret Branimira Nestrovića se izjasnio o Vučićevom tzv. referendumu
Nova 15.01.2025
Poslanička grupa „Mi snaga naroda“ saopštila je danas da ne namerava da učestvuje u „najnovijoj farsi“ vlasti vezanoj za savetodavni referendum o predsedniku Srbije, ni u glasanju o njegovom raspisivanju u Narodnoj skupštini, niti u njegovom eventualnom… »
Pokret Branimira Nestrovića se izjasnio o Vučićevom tzv. referendumu
Nova 15.01.2025
Poslanička grupa „Mi snaga naroda“ saopštila je danas da ne namerava da učestvuje u „najnovijoj farsi“ vlasti vezanoj za savetodavni referendum o predsedniku Srbije, ni u glasanju o njegovom raspisivanju u Narodnoj skupštini, niti u njegovom eventualnom… »
Nestorovićev pokret se izjasnio o Vučićevom savetodavnom referendumu
Danas 15.01.2025
Vesti dana »
Predstavio se kao prodavac posuđa, pa pokrao zlatni nakit iz stana: Uhapšen Rumun u Vrbasu
Nova pre 39 minutajoš 38 povezanih
BLOG UŽIVO: Desetine poginulih u Libanu, nafta 112 dolara po barelu, Tramp zapretio uništenjem Južnog Parsa ako Iran napadne katarski LNG
Insajder pre 43 minutajoš 174 povezane
Trampov ministar rata: Danas će biti najgore po Iran! Hegset kaže da su mu roditelji ubijenih vojnika rekli da "dovrši to" "Moj odgovor je bio..." (foto, video)
Kurir pre 44 minutajoš 34 povezane
Sutra počinje podela paketa pomoći penzionerima, izdvojeno 240 miliona dinara, evo ko je prioritet
Dnevnik pre 2 satajoš 23 povezane