Повезане вести

Писца је 8 жена оптужило за напастовање, овако се он брани: "Далеко сам од савршене особе...."

Писца је 8 жена оптужило за напастовање, овако се он брани: "Далеко сам од савршене особе...."

Курир 15.01.2025
Британски писац Нил Гејман суочава се са оптужбама осам жена за сексуално узнемиравање и силовање, јавио је Би-Би-Си њуз. Гејман је потом издао изјаву у којој је порицао да је икада био у сексуалним активностима без пристанка… »
Британски писац Нил Гејмен негирао оптужбе за сексуално насиље

Британски писац Нил Гејмен негирао оптужбе за сексуално насиље

Данас 15.01.2025
Британски писац Нил Гејмен чија су дела бестселери, негирао је да је икада имао сексуалне односе без пристанка, пошто га је више жена оптужило за то. Шездесетчетворогодишњи аутор серије стрипова „Сендмен“ и романа „Амерички… »
Доста је ћутао: (?) Нил Гејмен одговорио на ужасне оптужбе осам жена које су биле његове жртве: "Спреман сам да преузмем…

Доста је ћутао: (?) Нил Гејмен одговорио на ужасне оптужбе осам жена које су биле његове жртве: "Спреман сам да преузмем…

Блиц 15.01.2025
Нил Гејмен негира оптужбе за се*суално злостављање и се*суалне нападе након што је осам жена иступило јавно и проговорило о ужасима које су искусиле од стране писца. Аутор је након текста Њујорк магазина у којој су објављени… »

Вести дана »