Повезане вести
„Ангажовао сам Бенксија за 50 фунти и прекречио његове мурале"
Блиц 15.01.2025
Људи годинама покушавају да открију детаље о Бенксију, чувеном, али анонимном графити уметнику из Бристола, али им то не полази за руком. Фотографије и аутентичне приче о њему су невероватно ретке. Али, ББЦ је дошао до… »
Радио 021 15.01.2025
Славни уметник је држао уметничке радионице деци у родном Бристолу крајем 1990-их, непосредно пре него што ће урадити мурале који су га прославили. Људи годинама покушавају да открију детаље о Бенксију, чувеном, али анонимном… »
BBC News 15.01.2025
Славни уметник је држао уметничке радионице деци у родном Бристолу крајем 1990-их, непосредно пре него што ће урадити мурале који су га прославили. Људи годинама покушавају да открију детаље о Бенксију, чувеном, али анонимном… »
„Ангажовао сам Бенксија за 50 фунти и прекречио његове мурале“
Данас 15.01.2025
Људи годинама покушавају да открију детаље о Бенксију, чувеном, али анонимном графити уметнику из Бристола, али им то не полази за руком. Фотографије и аутентичне приче о њему су невероватно ретке. Али, ББЦ је дошао до… »
"Ангажовао сам Бенксија за 50 фунти и прекречио његове мурале"
НИН 15.01.2025
„Ангажовао сам Бенксија за 50 фунти и прекречио његове мурале“
Јужне вести 15.01.2025
Вести дана »
Ухапшен мушкарац који је камионом изазвао тешку саобраћајну несрећу
Радио сто плус пре 15 минутајош 31 повезана
Лавров: 'Национализација НИС-а могућа под одређеним условима'
BBC News пре 11 минутајош 26 повезаних
Сад стао уз Русију: Повукли неочекиван потез и гласали против резулуције
Мондо пре 2 сатајош 25 повезаних
Шапић: Нисам размишљао да поднесем оставку због блокаде гараже у Пионирском парку
Бета пре 6 минутајош 18 повезаних