Povezane vesti
Raša Nedeljkov (CRTA) odgovorio vlasti o istraživanju i referendumu
Danas pre 4 sati
„Predsednik Srbije citirao je samo fragment našeg istraživanja, ne uzimajući u obzir i druge detalje“, kaže za N1 programski direktor te organizacije Raša Nedeljkov. „Mi nismo ulazili u to da li je taj savetodavni referendum pravno moguć… »
„Kakvim je to papirom mahala Brnabić, ko je potpisao inicijativu za referendum o smeni Vučića?“
Nova pre 4 sati
"Predsednik Srbije citirao je samo fragment našeg istraživanja, ne uzimajući u obzir i druge detalje", kaže za N1 programski direktor te organizacije Raša Nedeljkov. "Mi nismo ulazili u to da li je taj savetodavni referendum pravno moguć, pošto… »
Nedeljkov o referendumu: Kakvim je to papirom mahala Brnabić, na šta se potpisalo 100 poslanika?
N1 Info pre 5 sati
"Predsednik Srbije citirao je samo fragment našeg istraživanja, ne uzimajući u obzir i druge detalje", kaže za N1 programski direktor te organizacije Raša Nedeljkov. "Mi nismo ulazili u to da li je taj savetodavni referendum pravno moguć, pošto… »
Vesti dana »
"Ne vidim razlog da polugodište ne krene 20.: Januara": Oglasili se prosvetari nakon sastanka sa Vučevićem: "Konačna odluka zavisi od sednice Vlade" (foto)
Blic pre 2 satajoš 63 povezane
Izraelski zvaničnik potvrdio sporazum o primirju u Gazi, Tramp najavio brzo oslobađanje talaca
N1 Info pre 47 minutajoš 40 povezanih
Maturanti Medicinske škole u Novom Sadu ponovo kreću u blokadu: Direktor kaže da nikad neće biti protiv svojih učenika, ali da ne vidi način na koji će nadoknaditi časove
Danas pre 3 satajoš 30 povezanih
„Rivalke to osete, pa se osile“: Olga o tajni velike pobede i moćnoj Amerikanki kojoj staje na crtu
Nova pre 6 satijoš 22 povezane