Povezane vesti
„Kakvim je to papirom mahala Brnabić, ko je potpisao inicijativu za referendum o smeni Vučića?“
Nova 15.01.2025
"Predsednik Srbije citirao je samo fragment našeg istraživanja, ne uzimajući u obzir i druge detalje", kaže za N1 programski direktor te organizacije Raša Nedeljkov. "Mi nismo ulazili u to da li je taj savetodavni referendum pravno moguć, pošto nije, i… »
Raša Nedeljkov (CRTA) odgovorio vlasti o istraživanju i referendumu
Danas 15.01.2025
„Predsednik Srbije citirao je samo fragment našeg istraživanja, ne uzimajući u obzir i druge detalje“, kaže za N1 programski direktor te organizacije Raša Nedeljkov. „Mi nismo ulazili u to da li je taj savetodavni referendum pravno moguć, pošto nije, i… »
Nedeljkov o referendumu: Kakvim je to papirom mahala Brnabić, na šta se potpisalo 100 poslanika?
N1 Info 15.01.2025
"Predsednik Srbije citirao je samo fragment našeg istraživanja, ne uzimajući u obzir i druge detalje", kaže za N1 programski direktor te organizacije Raša Nedeljkov. "Mi nismo ulazili u to da li je taj savetodavni referendum pravno moguć, pošto nije, i… »
Vesti dana »

Vreme danas: Sunce na severu, pljuskovi i grmljavina u ostatku Srbije
Danas pre 28 minutajoš 16 povezanih

Izraelski mediji: Srbija stoji iza ugovora o oružju sa izraelskim Elbitom vrednog 1,64 milijarde dolara
Radio 021 pre 33 minutajoš 3 povezane

Rezigniranost i izdaja: Šta bi predaja Donbasa Rusiji značila za Ukrajinu
BBC News pre 1 satjoš 6 povezanih