Повезане вести
„Каквим је то папиром махала Брнабић, ко је потписао иницијативу за референдум о смени Вучића?“
Нова 15.01.2025
"Председник Србије цитирао је само фрагмент нашег истраживања, не узимајући у обзир и друге детаље", каже за Н1 програмски директор те организације Раша Недељков. "Ми нисмо улазили у то да ли је тај саветодавни референдум… »
Раша Недељков (ЦРТА) одговорио власти о истраживању и референдуму
Данас 15.01.2025
„Председник Србије цитирао је само фрагмент нашег истраживања, не узимајући у обзир и друге детаље“, каже за Н1 програмски директор те организације Раша Недељков. „Ми нисмо улазили у то да ли је тај саветодавни референдум… »
Недељков о референдуму: Каквим је то папиром махала Брнабић, на шта се потписало 100 посланика?
Н1 Инфо 15.01.2025
"Председник Србије цитирао је само фрагмент нашег истраживања, не узимајући у обзир и друге детаље", каже за Н1 програмски директор те организације Раша Недељков. "Ми нисмо улазили у то да ли је тај саветодавни референдум… »
Вести дана »
Војводина после девет година славила у Београду над бледом Звездом и поново узела меру актуелном шампиону
РТС пре 7 минутајош 78 повезаних
Данас почиње легализација по новим правилима: Ево шта је потребно да би били "свој на своме"
Курир пре 1 сатјош 34 повезане
"Мора да се отклони претња од треће руске инвазије" Зеленски разговарао са два кључна Трампова човека, па открио детаље
Блиц пре 41 минутајош 51 повезана