Povezane vesti

Raša Nedeljkov (CRTA) odgovorio vlasti o istraživanju i referendumu

Raša Nedeljkov (CRTA) odgovorio vlasti o istraživanju i referendumu

Danas pre 4 sati
„Predsednik Srbije citirao je samo fragment našeg istraživanja, ne uzimajući u obzir i druge detalje“, kaže za N1 programski direktor te organizacije Raša Nedeljkov. „Mi nismo ulazili u to da li je taj savetodavni referendum pravno moguć… »
„Kakvim je to papirom mahala Brnabić, ko je potpisao inicijativu za referendum o smeni Vučića?“

„Kakvim je to papirom mahala Brnabić, ko je potpisao inicijativu za referendum o smeni Vučića?“

Nova pre 4 sati
"Predsednik Srbije citirao je samo fragment našeg istraživanja, ne uzimajući u obzir i druge detalje", kaže za N1 programski direktor te organizacije Raša Nedeljkov. "Mi nismo ulazili u to da li je taj savetodavni referendum pravno moguć, pošto… »
Nedeljkov o referendumu: Kakvim je to papirom mahala Brnabić, na šta se potpisalo 100 poslanika?

Nedeljkov o referendumu: Kakvim je to papirom mahala Brnabić, na šta se potpisalo 100 poslanika?

N1 Info pre 5 sati
"Predsednik Srbije citirao je samo fragment našeg istraživanja, ne uzimajući u obzir i druge detalje", kaže za N1 programski direktor te organizacije Raša Nedeljkov. "Mi nismo ulazili u to da li je taj savetodavni referendum pravno moguć, pošto… »

Vesti dana »