Повезане вести

„Каквим је то папиром махала Брнабић, ко је потписао иницијативу за референдум о смени Вучића?“

„Каквим је то папиром махала Брнабић, ко је потписао иницијативу за референдум о смени Вучића?“

Нова 15.01.2025
"Председник Србије цитирао је само фрагмент нашег истраживања, не узимајући у обзир и друге детаље", каже за Н1 програмски директор те организације Раша Недељков. "Ми нисмо улазили у то да ли је тај саветодавни референдум… »
Раша Недељков (ЦРТА) одговорио власти о истраживању и референдуму

Раша Недељков (ЦРТА) одговорио власти о истраживању и референдуму

Данас 15.01.2025
„Председник Србије цитирао је само фрагмент нашег истраживања, не узимајући у обзир и друге детаље“, каже за Н1 програмски директор те организације Раша Недељков. „Ми нисмо улазили у то да ли је тај саветодавни референдум… »
Недељков о референдуму: Каквим је то папиром махала Брнабић, на шта се потписало 100 посланика?

Недељков о референдуму: Каквим је то папиром махала Брнабић, на шта се потписало 100 посланика?

Н1 Инфо 15.01.2025
"Председник Србије цитирао је само фрагмент нашег истраживања, не узимајући у обзир и друге детаље", каже за Н1 програмски директор те организације Раша Недељков. "Ми нисмо улазили у то да ли је тај саветодавни референдум… »

Вести дана »