Povezane vesti
"Žrtva nasilja u porodici? To nisam ja": Jelena Gavrilović napravila buru izjavom o ulogama: "Retko koji glumac može da stane…
Blic 15.01.2025
Glumica Jelena Gavrilović (41) napravila je buru na društvenim mrežama nakon gostovanja u jednoj emisiji. Naime, Jelena Gavrilović je tom prilikom objašnjavala zbog čega još uvek nije dobila značajnu ulogu i postala je glavna tema komentarisanja. - Nisam… »
„Nema puno prostora za žene kao što sam ja“: Jelena Gavrilović otkrila zbog čega ne dobija glavne uloge
Nova 15.01.2025
Glumica Jelena Gavrilović ovih dana je na meti kritika zbog jedne izjave o tome zašto ne dobija dovoljno uloga. Jelena Gavrilović gosotovala je u emsiji „Popodne“ i tom prilikom govorila o svojoj karijeri. Međutim, njen stav naišao je na brojne kritike… »
Vesti dana »
Brnabić: Pravosudni zakoni neće biti povučeni iz skupštinske procedure
Euronews pre 3 satajoš 25 povezanih
Istorijski trgovinski dogovor Indije i EU: 'Majka svih sporazuma'
BBC News pre 4 satijoš 37 povezanih
Proslava Svetog Save u Srbiji i protest hora Karlovačke gimnazije zbog prisustva političara
Naslovi.ai pre 2 satajoš 29 povezanih
Studenti Fakuleta političkih nauka iz Beograda stupaju u jednonedeljnu blokadu nastave
Insajder pre 30 minutajoš 41 povezana
PAOK se oglasio posle tragične smrti sedam navijača: "Pitali smo UEFA, nije moguće odložiti meč"
Mondo pre 5 minutajoš 42 povezane