Povezane vesti
„Nema puno prostora za žene kao što sam ja“: Jelena Gavrilović otkrila zbog čega ne dobija glavne uloge
Nova pre 1 sat
Glumica Jelena Gavrilović ovih dana je na meti kritika zbog jedne izjave o tome zašto ne dobija dovoljno uloga. Jelena Gavrilović gosotovala je u emsiji „Popodne“ i tom prilikom govorila o svojoj karijeri. Međutim, njen stav naišao je na brojne… »
"Žrtva nasilja u porodici? To nisam ja": Jelena Gavrilović napravila buru izjavom o ulogama: "Retko koji glumac može da…
Blic pre 4 sati
Glumica Jelena Gavrilović (41) napravila je buru na društvenim mrežama nakon gostovanja u jednoj emisiji. Naime, Jelena Gavrilović je tom prilikom objašnjavala zbog čega još uvek nije dobila značajnu ulogu i postala je glavna tema komentarisanja… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Profesori niškog univerziteta obustavljaju rad i pridružuju se studentskim zahtevima: Apel nastavnicima da „ne izdaju svoj poziv“
Nova pre 2 satajoš 63 povezane
Kancelarija Netanjahua: Ostalo nekoliko nerešenih tačaka u sporazumu sa Hamasom
N1 Info pre 45 minutajoš 51 povezana
Studenti u Novom Sadu najavili svakodnevne proteste ispred suda, zbog nezakonitog ispitnog roka
Insajder pre 57 minutajoš 32 povezane
"Vrati se u Zvezdu, Gudura": Navijači dozivali svog ljubimca, videli su šta im je poručio!
Mondo pre 1 satjoš 22 povezane