Повезане вести
"Жртва насиља у породици? То нисам ја": Јелена Гавриловић направила буру изјавом о улогама: "Ретко који глумац може да стане…
Блиц 15.01.2025
Глумица Јелена Гавриловић (41) направила је буру на друштвеним мрежама након гостовања у једној емисији. Наиме, Јелена Гавриловић је том приликом објашњавала због чега још увек није добила значајну улогу и постала је главна… »
„Нема пуно простора за жене као што сам ја“: Јелена Гавриловић открила због чега не добија главне улоге
Нова 15.01.2025
Глумица Јелена Гавриловић ових дана је на мети критика због једне изјаве о томе зашто не добија довољно улога. Јелена Гавриловић госотовала је у емсији „Поподне“ и том приликом говорила о својој каријери. Међутим, њен став… »
Вести дана »
Авокатица Боровић: Тужилаштво нема ниједан валидан доказ, поступак покушај застрашивања студентског покрета
Недељник пре 4 сатијош 29 повезаних
Сензационално! Закон "Коначно свој на своме" донет на Вучићеву инцијативу даје невероватне резултате! За само пар сати 14.500 грађана поднело пријаву
Курир пре 1 сатјош 123 повезане
Одржан састанак Зеленског са европским лидерима о мировном плану за Украјину
Бета пре 56 минутајош 73 повезане
НБС: Нема проблема са снабдевеношћу евром на девизном тржишту, курс динара није угрожен
РТС пре 2 сатајош 22 повезане