Povezane vesti
"Žrtva nasilja u porodici? To nisam ja": Jelena Gavrilović napravila buru izjavom o ulogama: "Retko koji glumac može da stane…
Blic 15.01.2025
Glumica Jelena Gavrilović (41) napravila je buru na društvenim mrežama nakon gostovanja u jednoj emisiji. Naime, Jelena Gavrilović je tom prilikom objašnjavala zbog čega još uvek nije dobila značajnu ulogu i postala je glavna tema komentarisanja. - Nisam… »
„Nema puno prostora za žene kao što sam ja“: Jelena Gavrilović otkrila zbog čega ne dobija glavne uloge
Nova 15.01.2025
Glumica Jelena Gavrilović ovih dana je na meti kritika zbog jedne izjave o tome zašto ne dobija dovoljno uloga. Jelena Gavrilović gosotovala je u emsiji „Popodne“ i tom prilikom govorila o svojoj karijeri. Međutim, njen stav naišao je na brojne kritike… »
Vesti dana »

Šokantno upozorenje! Odbijanjem Trampovog plana Zelenski vodi zemlju u još veći haos!
Alo pre 1 satjoš 34 povezane

Košarkaši Srbije bolji od Grčke na pripremnom turniru na Kipru, Jokić dominirao
Insajder pre 41 minutajoš 26 povezanih

Milan Borjan uhvaćen na severu kako gleda Zvezdu: Pogledajte šta su Delije uradile kada su ga videle
Telegraf pre 2 satajoš 28 povezanih

Zelenski: Neće biti druge podele Ukrajine; da li bi Ankoridž na Aljasci mogao biti mesto istorijskog sastanka
RTS pre 41 minutajoš 160 povezanih

Ispred Vile Mir građani poručuli "nenadležnoj instituciji": Neće ti narod nestati sa ulica dok te studenti ne počiste na izborima
N1 Info pre 1 satjoš 15 povezanih