Povezane vesti
Zar Jelena Rozga i Petar Grašo? Pevačica priznala detalje odnosa
Story 15.01.2025
Jelena Rozga i Petar Grašo 1996. godine su stupili na javnu scenu. Zgodna Hrvatica počela je kao pevačica grupe Magazin, dok se Grašo kalio sam uz pomoć naravno Tončija Huljića, koji je odredio i Rozginu karijeru. S ozbirom na to da im prijateljstvo… »
Jelena Rozga pred koncert šokirala izjavom o odnosu sa Petrom Grašom: "Mi već 28 godina…"
B92 15.01.2025
Nakon što je oduševila beogradsku publiku sa pet spektakularnih nastupa u organizaciji Skymusica, Jelena Rozga ne staje. Njoj predstoje još dva koncerta u Sava centru, gde njena energija i pesme ponovo osvajaju srca domaće publike. Jelena Rozga je nakon… »
Ovo niko nije očekivao! Jelena Rozga pred koncert šokirala izjavom o odnosu sa Petrom Grašom: "Mi već 28 godina…"
Blic 15.01.2025
Nakon što je oduševila beogradsku publiku sa pet spektakularnih nastupa u organizaciji SKYMUSIC-a, Jelena Rozga ne staje – predstoje još dva koncerta u Sava Centru, gde njena energija i pesme ponovo osvajaju srca domaće publike. Jelena je nakon prvog… »
Vesti dana »

Danas je Sveti prorok Ilija – Ilindan: Za ovaj praznik vezuju se mnoga verovanja i običaji
Zrenjaninski pre 1 satjoš 20 povezanih

Upozorenje RHMZ-a: Oluje, grad i jak vetar prete Srbiji u nedelju i ponedeljak
Glas juga pre 26 minutajoš 20 povezanih

Guverner NBS: Povoljniji krediti za građane sa nižim primanjima
Vesti online pre 26 minutajoš 13 povezanih

„Ministre, je l’ u toku državni udar?“: Evo kako je protekao odbor Skupštine Srbije na kom smo čuli da će zvučni top završiti kao strašilo za ptice
Nova pre 11 minutajoš 12 povezanih

Uživo (video) Svečana promocija najmlađih oficira Vojske Srbije: Ceremoniji prisustvuje i predsednik Vučić
Blic pre 26 minutajoš 10 povezanih