Povezane vesti

Zar Jelena Rozga i Petar Grašo? Pevačica priznala detalje odnosa

Zar Jelena Rozga i Petar Grašo? Pevačica priznala detalje odnosa

Story pre 49 minuta
Jelena Rozga i Petar Grašo 1996. godine su stupili na javnu scenu. Zgodna Hrvatica počela je kao pevačica grupe Magazin, dok se Grašo kalio sam uz pomoć naravno Tončija Huljića, koji je odredio i Rozginu karijeru. S ozbirom na to da im… »
Jelena Rozga pred koncert šokirala izjavom o odnosu sa Petrom Grašom: "Mi već 28 godina…"

Jelena Rozga pred koncert šokirala izjavom o odnosu sa Petrom Grašom: "Mi već 28 godina…"

B92 pre 4 sati
Nakon što je oduševila beogradsku publiku sa pet spektakularnih nastupa u organizaciji Skymusica, Jelena Rozga ne staje. Njoj predstoje još dva koncerta u Sava centru, gde njena energija i pesme ponovo osvajaju srca domaće publike. Jelena Rozga je… »
Ovo niko nije očekivao! Jelena Rozga pred koncert šokirala izjavom o odnosu sa Petrom Grašom: "Mi već 28 godina…"

Ovo niko nije očekivao! Jelena Rozga pred koncert šokirala izjavom o odnosu sa Petrom Grašom: "Mi već 28 godina…"

Blic pre 5 sati
Nakon što je oduševila beogradsku publiku sa pet spektakularnih nastupa u organizaciji SKYMUSIC-a, Jelena Rozga ne staje – predstoje još dva koncerta u Sava Centru, gde njena energija i pesme ponovo osvajaju srca domaće publike. Jelena je nakon… »

Vesti dana »