Povezane vesti
Amira Medunjanin u Nišu: Dva koncerta svetski priznate umetnice 21. i 22. marta [VIDEO]
Glas juga 15.01.2025
Koncerti su deo njene prolećne turneje u Srbiji, u organizaciji producentske kuće Long Play, kojom promoviše svoj aktuelni album „Homeland“. Amira će tokom marta održati ukupno sedam koncerata širom Srbije. Turneja počinje 7. marta u Pančevu, a zatim… »
Početak proleća uz dva koncerta AMIRE MEDUNJANIN u Nišu!
Gradski portal 018 15.01.2025
Svetski priznata interpretatorka sevdalinki i tradicionala sa naših prostora Amira Medunjanin održaće dva koncerta u Nišu, u petak, 21. marta i u subotu, 22. marta u velikoj sali Doma Vojske od 20h, u sklopu promocije aktuelnog albuma „Homeland”, za sam… »
Vesti dana »

"Upoznala sam ga sa 19 godina, koliko znam muža, toliko i njega" Sanja Đorđević u suzama zbog smrti Halida Bešlića: Danas plače celo Sarajevo
Kurir pre 0 minutajoš 28 povezanih

Prva sednica jesenjeg zasedanja – među tačkama dnevnog reda predlozi zakona o legalizaciji i izvršiteljima
RTS pre 30 minutajoš 63 povezane

Preminuo je Halid Bešlić: Pesme su mu evergrin, a ovako je moćnim glasom otpevao Queen
City magazine pre 3 satajoš 50 povezanih

Vanredno u ovom gradu Srbije, bez struje oko 20 odsto korisnika: Oglasio se predsednik Opštine
Telegraf pre 8 satijoš 13 povezanih

Sve miriše na prodaju: Stručnjaci objašnjavaju koji deo privrede bi bio najteže pogođen američkim sankcijama NIS-u
Danas pre 2 satajoš 26 povezanih