Povezane vesti
"Kad sam otišla kod doktorke shvatila sam zašto su dijete katastrofa!" Pevačicu napali da ne brine o izgledu i zdravlju, a…
Kurir 15.01.2025
Pevačica Vesna Rivas tvrdi da ne želi da vodi računa o liniji zbog toga što je kada smrša, napadaju muškarci. Naime, pevačica tvrdi da je bolje kada ima koji kilogram viška, jer joj je tako sigurnije i bolje. - Kad god sam bila mršava mene su jurile… »
"Muškarci više vole Kad sam bucka, neću da smršam": Pevačici zamerili što ne vodi računa o liniji, ona im zapušila usta
Blic 15.01.2025
Pevačica Vesna Rivas tvrdi da ne želi da vodi računa o liniji zbog toga što je kada smrša, napadaju muškarci. Naime, pevačica tvrdi da je bolje kada ima koji kilogram viška, jer joj je tako sigurnije i bolje. - Kad god sam bila mršava mene su jurile… »
Vesti dana »

VIDEO Protest studenata i zborova u Beogradu: "Pravda spava, vi nećete"
Radio 021 pre 46 minutajoš 22 povezane

Saslušano dvanaestoro osumnjičenih u vezi sa padom nadstrešnice, tužilaštvo traži pritvor
RTS pre 4 satijoš 51 povezana

Šta sve znamo o hapšenju bivših ministara do sada i zašto opozicija traži da se saslušaju Vučić i njegov brat
Rešetka pre 31 minutajoš 22 povezane

MUP i JP Putevi Srbije upozoravaju na fišing prevaru preko SMS poruka o kaznama i putarinama
Naslovi.ai pre 1 satjoš 25 povezanih

Rasporedio nuklearne podmornice: Trampov odgovor na zapaljive izjave bivšeg ruskog predsednika Medvedeva
Nova pre 31 minutajoš 34 povezane