Povezane vesti
"Kad sam otišla kod doktorke shvatila sam zašto su dijete katastrofa!" Pevačicu napali da ne brine o izgledu i zdravlju, a…
Kurir 15.01.2025
Pevačica Vesna Rivas tvrdi da ne želi da vodi računa o liniji zbog toga što je kada smrša, napadaju muškarci. Naime, pevačica tvrdi da je bolje kada ima koji kilogram viška, jer joj je tako sigurnije i bolje. - Kad god sam bila mršava mene su jurile… »
"Muškarci više vole Kad sam bucka, neću da smršam": Pevačici zamerili što ne vodi računa o liniji, ona im zapušila usta
Blic 15.01.2025
Pevačica Vesna Rivas tvrdi da ne želi da vodi računa o liniji zbog toga što je kada smrša, napadaju muškarci. Naime, pevačica tvrdi da je bolje kada ima koji kilogram viška, jer joj je tako sigurnije i bolje. - Kad god sam bila mršava mene su jurile… »
Vesti dana »
Problem ipak nije rešen Novi kvar na "Rzavu", sistem gubi 70 litara vode u sekundi. Domaćinstva, zasad, dobijaju tehničku vodu.
Dnevnik pre 8 minutajoš 60 povezanih
Bela kuća demantovala postojanje memoranduma o razumevanju s Iranom o okončanju rata
Beta pre 43 minutajoš 22 povezane
Starodubceva posle preokreta eliminisala Ribakinu u drugom kolu Rolan Garosa
Radio sto plus pre 8 minutajoš 28 povezanih
NPS: Milioni iz gradskog budžeta ponovo završili u službi propagande
Jug press pre 1 satjoš 20 povezanih
Tepić (SSP): I tužilaštvo u Srbiji ima uvid u skaj prepisku kriminalaca ali ne reaguje
Pravo u centar pre 5 satijoš 16 povezanih