Povezane vesti
"Kad sam otišla kod doktorke shvatila sam zašto su dijete katastrofa!" Pevačicu napali da ne brine o izgledu i zdravlju, a…
Kurir 15.01.2025
Pevačica Vesna Rivas tvrdi da ne želi da vodi računa o liniji zbog toga što je kada smrša, napadaju muškarci. Naime, pevačica tvrdi da je bolje kada ima koji kilogram viška, jer joj je tako sigurnije i bolje. - Kad god sam bila mršava mene su jurile… »
"Muškarci više vole Kad sam bucka, neću da smršam": Pevačici zamerili što ne vodi računa o liniji, ona im zapušila usta
Blic 15.01.2025
Pevačica Vesna Rivas tvrdi da ne želi da vodi računa o liniji zbog toga što je kada smrša, napadaju muškarci. Naime, pevačica tvrdi da je bolje kada ima koji kilogram viška, jer joj je tako sigurnije i bolje. - Kad god sam bila mršava mene su jurile… »
Vesti dana »
Ovo je ubijeni muškarac u Čačku: Osumnjičeni mu razbio glavu čekićem, pa pobegao (foto)
Mondo pre 12 minutajoš 31 povezana
Vučić u Sevojnu: Građani ne treba da brinu, čuvaćemo mir, zato moramo biti jaki, i ekonomski i vojno
RTV pre 12 minutajoš 25 povezanih
Besent: Iranski rat, ne trgovina, može da odloži Trampovu posetu Kini
Beta pre 2 satajoš 46 povezanih
Javni čas i peticija u Novom Sadu zbog pokušaja oduzimanja prostora Akademije umetnosti
In medija pre 2 satajoš 11 povezanih
Dodela Oskara: Veliki pobednik večeri film "Jedna bitka za drugom" sa šest nagrada
RTV pre 1 satjoš 65 povezanih