Povezane vesti
"Kad sam otišla kod doktorke shvatila sam zašto su dijete katastrofa!" Pevačicu napali da ne brine o izgledu i zdravlju, a…
Kurir 15.01.2025
Pevačica Vesna Rivas tvrdi da ne želi da vodi računa o liniji zbog toga što je kada smrša, napadaju muškarci. Naime, pevačica tvrdi da je bolje kada ima koji kilogram viška, jer joj je tako sigurnije i bolje. - Kad god sam bila mršava mene su jurile… »
"Muškarci više vole Kad sam bucka, neću da smršam": Pevačici zamerili što ne vodi računa o liniji, ona im zapušila usta
Blic 15.01.2025
Pevačica Vesna Rivas tvrdi da ne želi da vodi računa o liniji zbog toga što je kada smrša, napadaju muškarci. Naime, pevačica tvrdi da je bolje kada ima koji kilogram viška, jer joj je tako sigurnije i bolje. - Kad god sam bila mršava mene su jurile… »
Vesti dana »

Neredi u Srbiji: Demolirane prostorije SNS, policija pretukla momka u Valjevu
BBC News pre 1 satjoš 106 povezanih

Uživo (foto, video) "dan d" na Aljasci Putin stiže u Ameriku, snimljen njegov konvoj, Tramp objavio poruku od dve reči: Lavrov natpisom na majici podigao buru
Blic pre 34 minutajoš 107 povezanih

Čuveni sportista reagovao zbog prebijanja građana, snimak brutalnog nasilja policije u Valjevu ga „naterao“ da se oglasi
Nova pre 9 minutajoš 11 povezanih