Povezane vesti
Bojan Otašević: Studenti ne izgorevaju kao što smo mi ’90-ih, pretnje neće uticati na njih
Serbian News Media 15.01.2025
Za razliku od devedesetih godina, studenti ne izgorevaju, već dosledno traže odgovore na svoja pitanja, nikakve pretnje neće uticati na njih, smatra profesor Bojan Otašević na televiziji N1 Bojan Otašević, profesor na Filološko-umetničkom fakultetu u… »
Profesor Otašević za N1: Studenti ne izgorevaju kao što smo mi ’90-ih, pretnje neće uticati na njih
Glas Šumadije 15.01.2025
Za razliku od devedesetih godina, studenti ne izgorevaju, već dosledno traže odgovore na svoja pitanja, nikakve pretnje neće uticati na njih, kaže profesor Bojan Otašević za N1. Bojan Otašević, profesor na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu, sa… »
Profesor iz Kragujevca: Studenti ne izgorevaju kao što smo mi ’90-ih, pretnje neće uticati na njih
N1 Info 15.01.2025
Za razliku od devedesetih godina, studenti ne izgorevaju, već dosledno traže odgovore na svoja pitanja, nikakve pretnje neće uticati na njih, smatra profesor Bojan Otašević. Bojan Otašević, profesor na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu, sa… »
Vesti dana »
Pajić (Udruženje Naše mleko): Nema razgovora sa Glamočićem, treba da se iseli iz Srbije
Beta pre 32 minutajoš 31 povezana
"Britanija se danas suočava sa nečim što se u istoriji nije desilo": Brojne reakcije na hapšenje bivšeg princa Endrjua
Euronews pre 2 satajoš 35 povezanih
Bivši princ Endru priveden zbog neprimerenog ponašanja na javnoj funkciji
Radio sto plus pre 7 minutajoš 28 povezanih
Skupština Vojvodine usvojila izmene plana za Frušku goru, opozicija tvrdi da je naručilac privatnik
Insajder pre 31 minutajoš 26 povezanih