Povezane vesti
Preminula zvezda serije "Mućke"
B92 15.01.2025
Poznata glumica Dajana Lengton, zvezda serije "Mućke", preminula je danas u 77. godini, potvrdio je njen agent. Njen agent Šejn Kolins potvrdio je vest u izjavi za medije ne preciziravši uzrok. "Tužan sam što moram reći da je Dajana Lengton preminula… »
Delboj je odveo u operu, a ona se ispovraćala: Urnebesna epizoda "Mućki" u kojoj smo zavoleli ovu glumicu
Mondo 15.01.2025
Glumica Dajana Lengton, napustila nas je danas, u 77. godini. Glumica Dajana Lengton, zvezda britanskih serija, preminula je danas u 77. godini, saopštio je njen agent. Dajana je bila britanska glumačka ikona, istaknuta figura u svetu televizije, a… »
Umrla zvezda serije "Mućke": Vest o smrti potvrdio je agent
Kurir 15.01.2025
Poznata glumica Dajana Lengton, zvezda serije "Mućke", preminula je danas u 77. godini, potvrdio je njen agent. "Tužan sam što moram reći da je Dajana Lengton preminula jutros", kratko je prokomentarisao predstavnik za medije glumice koju smo zavoleli u… »
Iznenada umrla zvezda "Mućki": Glumica preminula u 77. godini
Telegraf 15.01.2025
Preporučujemo. Poznata glumica Dajana Lengton, zvezda serije "Mućke", preminula je danas u 77. godini, potvrdio je njen agent. - Tužan sam što moram reći da je Dajana Lengton preminula jutros", kratko je prokomentarisao predstavnik za medije glumice koju… »
Iznenada preminula glumica iz "Mućki": Oglasio se agent, svi pamte njenu scenu s Delbojem
Mondo 15.01.2025
Dajana Lengton preminula je u 77. godini. Poznata glumica Dajana Lengton, zvezda serije "Mućke", preminula je danas u 77. godini, potvrdio je njen agent. "Tužan sam što moram reći da je Dajana Lengton preminula jutros", kratko je prokomentarisao… »
Vesti dana »

Ponavljaju se izbori u Kosjeriću na biračkom mestu gde je opozicija tražila poništavanje glasanja
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Đurić: Optužnica protiv 11 Srba sa KiM pokušaj zastrašivanja i progona srpskog naroda
Blic pre 57 minutajoš 1 povezana

Povezivali je s duškom tošićem, a sada bere maline! Procurio pevačicin privatni snimak koji je šokirao javnost (video)
Alo pre 1 minutjoš 1 povezana

Otkrivena ruska špijunska grupa u južnoj Americi: Velika akcija u Argentini, evo šta je bio cilj!
Kurir pre 27 minutajoš 1 povezana