Povezane vesti

Preminula zvezda serije "Mućke"

Preminula zvezda serije "Mućke"

B92 pre 1 sat
Poznata glumica Dajana Lengton, zvezda serije "Mućke", preminula je danas u 77. godini, potvrdio je njen agent. Njen agent Šejn Kolins potvrdio je vest u izjavi za medije ne preciziravši uzrok. "Tužan sam što moram reći da je Dajana Lengton… »
Umrla zvezda serije "Mućke": Vest o smrti potvrdio je agent

Umrla zvezda serije "Mućke": Vest o smrti potvrdio je agent

Kurir pre 5 sati
Poznata glumica Dajana Lengton, zvezda serije "Mućke", preminula je danas u 77. godini, potvrdio je njen agent. "Tužan sam što moram reći da je Dajana Lengton preminula jutros", kratko je prokomentarisao predstavnik za medije glumice koju smo zavoleli… »
Delboj je odveo u operu, a ona se ispovraćala: Urnebesna epizoda "Mućki" u kojoj smo zavoleli ovu glumicu

Delboj je odveo u operu, a ona se ispovraćala: Urnebesna epizoda "Mućki" u kojoj smo zavoleli ovu glumicu

Mondo pre 5 sati
Glumica Dajana Lengton, napustila nas je danas, u 77. godini. Glumica Dajana Lengton, zvezda britanskih serija, preminula je danas u 77. godini, saopštio je njen agent. Dajana je bila britanska glumačka ikona, istaknuta figura u svetu televizije, a… »
Iznenada umrla zvezda "Mućki": Glumica preminula u 77. godini

Iznenada umrla zvezda "Mućki": Glumica preminula u 77. godini

Telegraf pre 5 sati
Preporučujemo. Poznata glumica Dajana Lengton, zvezda serije "Mućke", preminula je danas u 77. godini, potvrdio je njen agent. - Tužan sam što moram reći da je Dajana Lengton preminula jutros", kratko je prokomentarisao predstavnik za medije glumice… »
Iznenada preminula glumica iz "Mućki": Oglasio se agent, svi pamte njenu scenu s Delbojem

Iznenada preminula glumica iz "Mućki": Oglasio se agent, svi pamte njenu scenu s Delbojem

Mondo pre 5 sati
Dajana Lengton preminula je u 77. godini. Poznata glumica Dajana Lengton, zvezda serije "Mućke", preminula je danas u 77. godini, potvrdio je njen agent. "Tužan sam što moram reći da je Dajana Lengton preminula jutros", kratko je prokomentarisao… »

Vesti dana »