Повезане вести
Преминула звезда серије "Мућке"
Б92 15.01.2025
Позната глумица Дајана Ленгтон, звезда серије "Мућке", преминула је данас у 77. години, потврдио је њен агент. Њен агент Шејн Колинс потврдио је вест у изјави за медије не прецизиравши узрок. "Тужан сам што морам рећи да је… »
Делбој је одвео у оперу, а она се исповраћала: Урнебесна епизода "Мућки" у којој смо заволели ову глумицу
Мондо 15.01.2025
Глумица Дајана Ленгтон, напустила нас је данас, у 77. години. Глумица Дајана Ленгтон, звезда британских серија, преминула је данас у 77. години, саопштио је њен агент. Дајана је била британска глумачка икона, истакнута фигура у… »
Умрла звезда серије "Мућке": Вест о смрти потврдио је агент
Курир 15.01.2025
Позната глумица Дајана Ленгтон, звезда серије "Мућке", преминула је данас у 77. години, потврдио је њен агент. "Тужан сам што морам рећи да је Дајана Ленгтон преминула јутрос", кратко је прокоментарисао представник за медије… »
Изненада умрла звезда "Мућки": Глумица преминула у 77. години
Телеграф 15.01.2025
Препоручујемо. Позната глумица Дајана Ленгтон, звезда серије "Мућке", преминула је данас у 77. години, потврдио је њен агент. - Тужан сам што морам рећи да је Дајана Ленгтон преминула јутрос", кратко је прокоментарисао… »
Изненада преминула глумица из "Мућки": Огласио се агент, сви памте њену сцену с Делбојем
Мондо 15.01.2025
Дајана Ленгтон преминула је у 77. години. Позната глумица Дајана Ленгтон, звезда серије "Мућке", преминула је данас у 77. години, потврдио је њен агент. "Тужан сам што морам рећи да је Дајана Ленгтон преминула јутрос", кратко је… »
Вести дана »
У Лајпцигу аутомобилом улетео у масу људи: Двоје погинуло, 22 повређено
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Напетости у Ормуском мореузу: Трамп тврди да је Америка погодила седам иранских чамаца
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Ухапшена 163 возача током празника и викенда у Црној Гори: Догодила се 41 саобраћајна несрећа, петоро задобило тешке повреде
Курир пре 2 сатајош 1 повезана