Povezane vesti
Preminula zvezda serije "Mućke"
B92 15.01.2025
Poznata glumica Dajana Lengton, zvezda serije "Mućke", preminula je danas u 77. godini, potvrdio je njen agent. Njen agent Šejn Kolins potvrdio je vest u izjavi za medije ne preciziravši uzrok. "Tužan sam što moram reći da je Dajana Lengton preminula… »
Delboj je odveo u operu, a ona se ispovraćala: Urnebesna epizoda "Mućki" u kojoj smo zavoleli ovu glumicu
Mondo 15.01.2025
Glumica Dajana Lengton, napustila nas je danas, u 77. godini. Glumica Dajana Lengton, zvezda britanskih serija, preminula je danas u 77. godini, saopštio je njen agent. Dajana je bila britanska glumačka ikona, istaknuta figura u svetu televizije, a… »
Umrla zvezda serije "Mućke": Vest o smrti potvrdio je agent
Kurir 15.01.2025
Poznata glumica Dajana Lengton, zvezda serije "Mućke", preminula je danas u 77. godini, potvrdio je njen agent. "Tužan sam što moram reći da je Dajana Lengton preminula jutros", kratko je prokomentarisao predstavnik za medije glumice koju smo zavoleli u… »
Iznenada umrla zvezda "Mućki": Glumica preminula u 77. godini
Telegraf 15.01.2025
Preporučujemo. Poznata glumica Dajana Lengton, zvezda serije "Mućke", preminula je danas u 77. godini, potvrdio je njen agent. - Tužan sam što moram reći da je Dajana Lengton preminula jutros", kratko je prokomentarisao predstavnik za medije glumice koju… »
Iznenada preminula glumica iz "Mućki": Oglasio se agent, svi pamte njenu scenu s Delbojem
Mondo 15.01.2025
Dajana Lengton preminula je u 77. godini. Poznata glumica Dajana Lengton, zvezda serije "Mućke", preminula je danas u 77. godini, potvrdio je njen agent. "Tužan sam što moram reći da je Dajana Lengton preminula jutros", kratko je prokomentarisao… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Vlast i opozicija oči u oči posle dužeg vremena: Marijan Rističević traži da se zabrani emitovanje Nove i N1 u Srbiji
Nova pre 22 minutajoš 56 povezanih

Smederevo: Uhapšen muškarac osumnjičen za poresku utaju od oko 196 miliona dinara
RTV pre 1 satjoš 27 povezanih

U Ivanjici bez struje više hiljada domaćinstava; Vanredna situacija u još tri opštine
B92 pre 3 satajoš 13 povezanih

Vremenska prognoza Srbije 7. oktobra 2025: promenljivo oblačno sa snegom i najava toplijeg vremena
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 31 povezana