Povezane vesti

SP tek počelo, a već skandal - Najbolji portugalski rukometaš pao na dopingu

SP tek počelo, a već skandal - Najbolji portugalski rukometaš pao na dopingu

Sportske.net pre 2 sata
Svetsko prvenstvo u rukometu počelo je juče, a već smo svedočili doping skandalu. Portugalski rukometni reprezentativac Migel Martins je privremeno suspendovan nakon što je pao na doping testu. "Nažalost, moram da objavim da sam juče obavešten da… »
Martins privremeno suspendovan zbog dopinga

Martins privremeno suspendovan zbog dopinga

Sportski žurnal pre 3 sata
On neće igrati za Portugaliju na Svetskom prvenstvu, koje je u utorak počelo u Hrvatskoj, Danskoj i Norveškoj i neće imati nikakve aktivnosti u reprezentaciji. Portugalski rukometni reprezentativac Migel Martins rekao je danas da je privremeno… »
Skandal na Svetskom prvenstvu: Najbolji rukometaš Portugala suspendovan zbog dopinga

Skandal na Svetskom prvenstvu: Najbolji rukometaš Portugala suspendovan zbog dopinga

Nova pre 4 sati
Portugalski rukometni reprezentativac Migel Martins rekao je da je privremeno suspendovan nakon što je pao na doping testu. „Nažalost, moram da objavim da sam juče obavešten da je uzorak koji sam dao na doping testiranju sadržao zabranjenu… »
Prve reči suspendovanog rukometaša: "Šokiran sam" FOTO

Prve reči suspendovanog rukometaša: "Šokiran sam" FOTO

B92 pre 4 sati
Portugalski rukometni reprezentativac Migel Martins potvrdio je da je privremeno suspendovan nakon što je pao na doping testu. "Nažalost, moram da objavim da sam juče obavešten da je uzorak koji sam dao na doping testiranju sadržao zabranjenu… »
Portugalski rukometaš Martins privremeno suspendovan zbog dopinga

Portugalski rukometaš Martins privremeno suspendovan zbog dopinga

Radio sto plus pre 5 sati
“Nažalost, moram da objavim da sam juče obavešten da je uzorak koji sam dao na doping testiranju sadržao zabranjenu supstancu i da sam privremeno suspendovan”, naveo je Martins na Instagramu i dodao da je “dubuko šokiran odlukom”… »

Vesti dana »