Повезане вести
СП тек почело, а већ скандал - Најбољи португалски рукометаш пао на допингу
Спортске.нет 15.01.2025
Светско првенство у рукомету почело је јуче, а већ смо сведочили допинг скандалу. Португалски рукометни репрезентативац Мигел Мартинс је привремено суспендован након што је пао на допинг тесту. "Нажалост, морам да објавим да сам… »
Мартинс привремено суспендован због допинга
Спортски журнал 15.01.2025
Он неће играти за Португалију на Светском првенству, које је у уторак почело у Хрватској, Данској и Норвешкој и неће имати никакве активности у репрезентацији. Португалски рукометни репрезентативац Мигел Мартинс рекао је данас да… »
Скандал на Светском првенству: Најбољи рукометаш Португала суспендован због допинга
Нова 15.01.2025
Португалски рукометни репрезентативац Мигел Мартинс рекао је да је привремено суспендован након што је пао на допинг тесту. „Нажалост, морам да објавим да сам јуче обавештен да је узорак који сам дао на допинг тестирању садржао… »
Прве речи суспендованог рукометаша: "Шокиран сам" ФОТО
Б92 15.01.2025
Португалски рукометни репрезентативац Мигел Мартинс потврдио је да је привремено суспендован након што је пао на допинг тесту. "Нажалост, морам да објавим да сам јуче обавештен да је узорак који сам дао на допинг тестирању… »
Португалски рукометаш Мартинс привремено суспендован због допинга
Радио сто плус 15.01.2025
“Нажалост, морам да објавим да сам јуче обавештен да је узорак који сам дао на допинг тестирању садржао забрањену супстанцу и да сам привремено суспендован”, навео је Мартинс на Инстаграму и додао да је “дубуко шокиран… »
Вести дана »
Добро дошли у 90-е: Нема девиза ни бензина, а стиже и Карићева БК телевизија. Вучић, Дачић и Шешељ нису ни одлазили
Нова пре 36 минутајош 44 повезане
Велико интересовање за легализацију огласила се министарка Софронијевић: Већ стигло више од 7.000 пријава (фото)
Ало пре 1 сатјош 121 повезана
Макрон "чува леђа" Зеленском: Европа не дозвољава Путину да добије све што пожели
Мондо пре 1 сатјош 72 повезане
Завршен састанак Вучића са тимовима за енергетску стабилност: „Грађани да не брину“
Данас пре 5 сатијош 43 повезане