Povezane vesti

Mirotić hvali bivšeg košarkaša Partizana: „To je najbolja stvar koja mi se dogodila“

Mirotić hvali bivšeg košarkaša Partizana: „To je najbolja stvar koja mi se dogodila“

Hot sport 15.01.2025
Hvalospevi na račun Amerikanca! Nikola Mirotić, iskusni španski košarkaš, briljira ove sezone u dresu Olimpije Milano, a značajnu ulogu u njegovim igrama ima saigrač Zek Ledej, nekadašnji ljubimac navijača Partizana. Ledej je letos prešao u… »
Mirotić o Ledeju: "Najbolja stvar koja mi se dogodila"

B92 15.01.2025
Jedan bivši i jedan nesuđeni košarkaš Partizana biće glavne uzdanice Olimpije iz Milana u sudaru protiv beogradskih crno-belih. Italijanski i srpski tim se sastaju u četvrtak od 20.30 u meču 22. kola Evrolige. Nikola Mirotić je pred taj duel… »

Sportske.net 15.01.2025
Iskusni španski košarkaš Nikola Mirotić živi drugu mladost u Milanu gde sa Olimpijom beleži vrlo dobre rezultete ove sezone u Evroligi, a veliku pomoć ima u saigraču Zeku Ledeju koji je letos u redove "Manekena" iz redova beogradskog Partizana… »
Bek Partizana Dvejn Vašington porukom na srpskom podržao saigrače pred duel sa Asvelom

Bek Partizana Dvejn Vašington porukom na srpskom podržao saigrače pred duel sa Asvelom

Danas 14.01.2025
Bek Partizana Dvejn Vašington zbog bolesti neće biti u sastavu tima iz Humske na meču 21. kola Evrolige protiv Asvela (20.00), a nekoliko časova pre večerašnjeg meča u Vilerbanu poslao je poruku podrške saigračima. „Idemo braćo,“ napisao je… »

Vesti dana »