Povezane vesti
Mirotić hvali bivšeg košarkaša Partizana: „To je najbolja stvar koja mi se dogodila“
Hot sport pre 4 sati
Hvalospevi na račun Amerikanca! Nikola Mirotić, iskusni španski košarkaš, briljira ove sezone u dresu Olimpije Milano, a značajnu ulogu u njegovim igrama ima saigrač Zek Ledej, nekadašnji ljubimac navijača Partizana. Ledej je letos prešao u… »
Mirotić o Ledeju: "Najbolja stvar koja mi se dogodila"
B92 pre 4 sati
Jedan bivši i jedan nesuđeni košarkaš Partizana biće glavne uzdanice Olimpije iz Milana u sudaru protiv beogradskih crno-belih. Italijanski i srpski tim se sastaju u četvrtak od 20.30 u meču 22. kola Evrolige. Nikola Mirotić je pred taj duel… »
Mirotić o Ledeju: "Najbolja stvar koja mi se dogodila"
Sportske.net pre 6 sati
Iskusni španski košarkaš Nikola Mirotić živi drugu mladost u Milanu gde sa Olimpijom beleži vrlo dobre rezultete ove sezone u Evroligi, a veliku pomoć ima u saigraču Zeku Ledeju koji je letos u redove "Manekena" iz redova beogradskog Partizana… »
Bek Partizana Dvejn Vašington porukom na srpskom podržao saigrače pred duel sa Asvelom
Danas pre 1 dan
Bek Partizana Dvejn Vašington zbog bolesti neće biti u sastavu tima iz Humske na meču 21. kola Evrolige protiv Asvela (20.00), a nekoliko časova pre večerašnjeg meča u Vilerbanu poslao je poruku podrške saigračima. „Idemo braćo,“ napisao je… »
Vesti dana »
Sferopulos u analizi duela sa Fenerbahčeom: Borili smo se do kraja, to mi je važno
Danas pre 53 minutajoš 4 povezane