Повезане вести

Миротић хвали бившег кошаркаша Партизана: „То је најбоља ствар која ми се догодила“

Миротић хвали бившег кошаркаша Партизана: „То је најбоља ствар која ми се догодила“

Хот спорт 15.01.2025
Хвалоспеви на рачун Американца! Никола Миротић, искусни шпански кошаркаш, бриљира ове сезоне у дресу Олимпије Милано, а значајну улогу у његовим играма има саиграч Зек Ледеј, некадашњи љубимац навијача Партизана. Ледеј је… »
Миротић о Ледеју: "Најбоља ствар која ми се догодила"

Б92 15.01.2025
Један бивши и један несуђени кошаркаш Партизана биће главне узданице Олимпије из Милана у судару против београдских црно-белих. Италијански и српски тим се састају у четвртак од 20.30 у мечу 22. кола Евролиге. Никола Миротић је… »

Спортске.нет 15.01.2025
Искусни шпански кошаркаш Никола Миротић живи другу младост у Милану где са Олимпијом бележи врло добре резултете ове сезоне у Евролиги, а велику помоћ има у саиграчу Зеку Ледеју који је летос у редове "Манекена" из редова… »
Бек Партизана Двејн Вашингтон поруком на српском подржао саиграче пред дуел са Асвелом

Бек Партизана Двејн Вашингтон поруком на српском подржао саиграче пред дуел са Асвелом

Данас 14.01.2025
Бек Партизана Двејн Вашингтон због болести неће бити у саставу тима из Хумске на мечу 21. кола Евролиге против Асвела (20.00), а неколико часова пре вечерашњег меча у Вилербану послао је поруку подршке саиграчима. „Идемо браћо,“… »

Вести дана »