Повезане вести
Миротић хвали бившег кошаркаша Партизана: „То је најбоља ствар која ми се догодила“
Хот спорт 15.01.2025
Хвалоспеви на рачун Американца! Никола Миротић, искусни шпански кошаркаш, бриљира ове сезоне у дресу Олимпије Милано, а значајну улогу у његовим играма има саиграч Зек Ледеј, некадашњи љубимац навијача Партизана. Ледеј је… »
Миротић о Ледеју: "Најбоља ствар која ми се догодила"
Б92 15.01.2025
Један бивши и један несуђени кошаркаш Партизана биће главне узданице Олимпије из Милана у судару против београдских црно-белих. Италијански и српски тим се састају у четвртак од 20.30 у мечу 22. кола Евролиге. Никола Миротић је… »
Миротић о Ледеју: "Најбоља ствар која ми се догодила"
Спортске.нет 15.01.2025
Искусни шпански кошаркаш Никола Миротић живи другу младост у Милану где са Олимпијом бележи врло добре резултете ове сезоне у Евролиги, а велику помоћ има у саиграчу Зеку Ледеју који је летос у редове "Манекена" из редова… »
Бек Партизана Двејн Вашингтон поруком на српском подржао саиграче пред дуел са Асвелом
Данас 14.01.2025
Бек Партизана Двејн Вашингтон због болести неће бити у саставу тима из Хумске на мечу 21. кола Евролиге против Асвела (20.00), а неколико часова пре вечерашњег меча у Вилербану послао је поруку подршке саиграчима. „Идемо браћо,“… »
Вести дана »
Војводина после девет година славила у Београду над бледом Звездом и поново узела меру актуелном шампиону
РТС пре 8 минутајош 81 повезана
"Обараћемо руске авионе и дронове": Овакву претњу Путин није добио од почетка рата у Украјини
Мондо пре 1 сатјош 51 повезана
Пријава за легализацију почиње сутра: информације, услови и пријава за грађане Србије на једном месту
Блиц пре 4 сатијош 34 повезане
Бивши фудбалер Звезде срушио црвено-беле на Маракани, па се "извинио": Војводина је овако дошла до победе
Телеграф пре 1 сатјош 31 повезана