Povezane vesti

Kecmanović pobedio Hurkača i prošao u treće kolo Australijan opena

Kecmanović pobedio Hurkača i prošao u treće kolo Australijan opena

Radio 021 pre 1 sat
Miomir Kecmanović plasirao se u treće kolo Australijan opena, pošto je savladao poljskog igrača Huberta Hurkača sa 6:4, 6:4, 6:2. Meč između Hurkača i Kecmanovića, 17. i 51. tenisera sveta, trajao je sat i 51 minut. Za osvajanje prvog seta… »
Kecmanović pobedio Hurkača za plasman u treće kolo Australijan opena

Kecmanović pobedio Hurkača za plasman u treće kolo Australijan opena

Radio sto plus pre 1 sat
Meč između Hurkača i Kecmanovića, 17. i 51. tenisera sveta, trajao je sat i 51 minut. Za osvajanje prvog seta Kecmanoviću je bio dovoljan brejk na samom startu, dok je ključni trenutak u drugom setu viđen u petom gemu, kada je srpski igrač oduzeo… »
Kecmanović napravio veliko iznenađenje u Australiji! Uništio tenisera koji uvek namuči Đokovića

Kecmanović napravio veliko iznenađenje u Australiji! Uništio tenisera koji uvek namuči Đokovića

Mondo pre 1 sat
Lepa igra i još bolji rezultat za Miomira Kecmanovića na Australijan openu. Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u treće kolo Australijan opena priredivši jedno od većih iznenađenja na turniru do sada. Kecmanović je pobedio poljskog… »
Kecmanović razmišlja o Srbiji: "Dosta zavisi od Novaka, voleo bih više od svega da osvojimo Dejvis Kup"

Kecmanović razmišlja o Srbiji: "Dosta zavisi od Novaka, voleo bih više od svega da osvojimo Dejvis Kup"

Telegraf pre 3 sata
Preporučujemo. Miomir Kecmanović ušao je u treće kolo Australijan Opena velikom pobedom nad Hubertom Hurkačom, a nakon meča je istakao prve utiske. - Osećao sam se prilično dobro, neverovatno sam igrao. Radio sam na terenu mnoge stvari koje smo… »
Leti, Miomire! Kecmanović u trećem kolu Australijan Opena, Srbin sa 3:0 pokosio 17. igrača sveta!

Leti, Miomire! Kecmanović u trećem kolu Australijan Opena, Srbin sa 3:0 pokosio 17. igrača sveta!

Telegraf pre 5 sati
Preporučujemo. Srpski teniser Miomir Kecmanović treći put u karijeri stigao je do trećeg kola Australijan Opena, i to na kakav način - savladao je 17. igrača sveta Huberta Hurkača sa 6:4, 6:4, 6:2. Ovo je bio čas tenisa za Poljaka iz svetskih Top… »
Evo šta je zaradio Miomir Kecmanović prolaskom u treće kolo Australijan Opena

Evo šta je zaradio Miomir Kecmanović prolaskom u treće kolo Australijan Opena

Telegraf pre 5 sati
Preporučujemo. Srpski teniser Miomir Kecmanović prošao je još jednom u karijeri do trećeg kola Australijan Opena, ovoga puta na impresivan način savladavši Hubert Hurkača sa 3:0, a za ovaj uspeh dobio je i prigodnu novčanu nagradu koja bi mogla… »
Kecmanović posle velikog uspeha pričao o Srbima u Australiji, dublu sa Đokovićem, dobrim igrama u Melburnu...

Kecmanović posle velikog uspeha pričao o Srbima u Australiji, dublu sa Đokovićem, dobrim igrama u Melburnu...

Telegraf pre 5 sati
Preporučujemo. Miomir Kecmanović savladao je Huberta Hurkača sa 3:0 i sa tom vrednom pobedom otišao u treće kolo Australijan Opena, a onda podelio svoje viđenje iz dvoboja sa Poljakom. - Bilo je neverovatno, ponosam sam što sam odigrao tako dobro… »

Vesti dana »