Povezane vesti
"Moj Mićko, kako ću ja bez njega, poludeću": Potresna objava Marije koja je u masakru na Cetinju izgubila muža
Telegraf 16.01.2025
Preporučujemo. Marija Martinović preživela je masakr na Cetinju u kome je ubijeno 13 ljudi, među kojima je i njen muž Marko Martinović. Ona je na Fejsbuku objavila fotografiju svog muža i deteta, a u komentarima napisala koliko joj je teško. Dok je Aco… »
"Ne znam kako ću bez njega, poludeću": Potresna objava Marije koja je ranjena u masakru na Cetinju: Sa bebom u naručju bežala…
Blic 16.01.2025
Marija Martinović preživela je masakr na Cetinju u kome je ubijeno 13 ljudi, među kojima je i njen muž Marko Martinović. Sada se oglasila na društvenim mrežama. Ona je podelila fotografiju svog supruga sa njihovom ćerkom, sa kojom je, iako ranjena… »
Oglasila se povređena žena koja je u masakru na Cetinju izgubila muža: Tuga, ne znam kako ću bez njega, poludeću
Mondo 16.01.2025
Oglasila se povređena žena u masakru na Cetinju. M. M. (38) koja je teško povređena u novogodišnjem masakru na Cetinju, u kom je izgubila supruga Marka (38), njegovog brata blizanca Miloša (38), kao i njihove roditelje Radovana (70) i Radmilu (64)… »
"Šta me snađe?! Tuga, kako ću bez tebe, poludeću!" Oglasila se povređena Marija koja je u masakru na Cetinju izgubila muža…
Kurir 16.01.2025
Marija Martinović (38) koja je teško povređena u novogodišnjem masakru na Cetinju, u kom je izgubila supruga Marka (38), njegovog brata blizanca Miloša (38), kao i njihove roditelje Radovana (70) i Radmilu (64), oglasila se na društvenim mrežama… »
Vesti dana »

Sindikalci traže minimalac od 600 evra, Ministarstvo nudi 550 evra za 2026. godinu
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 35 povezanih

Određen pritvor do 30 dana za pet osoba zbog napada na Kobre, terete se za teško ubistvo u pokušaju
Danas pre 29 minutajoš 33 povezane

Pregovori Trampa, Zelenskog i evropskih lidera o ratu u Ukrajini i teritorijalnim pitanjima
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 68 povezanih