Povezane vesti
"Moj Mićko, kako ću ja bez njega, poludeću": Potresna objava Marije koja je u masakru na Cetinju izgubila muža
Telegraf pre 2 sata
Preporučujemo. Marija Martinović preživela je masakr na Cetinju u kome je ubijeno 13 ljudi, među kojima je i njen muž Marko Martinović. Ona je na Fejsbuku objavila fotografiju svog muža i deteta, a u komentarima napisala koliko joj je teško. Dok… »
"Ne znam kako ću bez njega, poludeću": Potresna objava Marije koja je ranjena u masakru na Cetinju: Sa bebom u naručju…
Blic pre 3 sata
Marija Martinović preživela je masakr na Cetinju u kome je ubijeno 13 ljudi, među kojima je i njen muž Marko Martinović. Sada se oglasila na društvenim mrežama. Ona je podelila fotografiju svog supruga sa njihovom ćerkom, sa kojom je, iako… »
"Šta me snađe?! Tuga, kako ću bez tebe, poludeću!" Oglasila se povređena Marija koja je u masakru na Cetinju izgubila…
Kurir pre 4 sati
Marija Martinović (38) koja je teško povređena u novogodišnjem masakru na Cetinju, u kom je izgubila supruga Marka (38), njegovog brata blizanca Miloša (38), kao i njihove roditelje Radovana (70) i Radmilu (64), oglasila se na društvenim mrežama… »
Oglasila se povređena žena koja je u masakru na Cetinju izgubila muža: Tuga, ne znam kako ću bez njega, poludeću
Mondo pre 4 sati
Oglasila se povređena žena u masakru na Cetinju. M. M. (38) koja je teško povređena u novogodišnjem masakru na Cetinju, u kom je izgubila supruga Marka (38), njegovog brata blizanca Miloša (38), kao i njihove roditelje Radovana (70) i Radmilu (64)… »
Vesti dana »
Odata počast Oliveru Ivanoviću u severnoj Mitrovici i Beogradu
Novi magazin pre 22 minutajoš 24 povezane
Iz sveta ukratko - primirje na Bliskom istoku, a u Evropi?
Bloomberg Adria pre 2 satajoš 19 povezanih
Vlada predložila Dragana Šutanovca za novog ambasadora Srbije u Vašingtonu
N1 Info pre 57 minutajoš 19 povezanih
Kecmanović srušio 17. na svetu za treće kolo Australijan opena
Sportski žurnal pre 57 minutajoš 19 povezanih