Povezane vesti
Olga Danilović: "Imam hroničan problem, bol nikad neće prestati"
Sportske.net pre 1 sat
Olga Danilović u narednoj noći igra meč trećeg kola Australijan opena protiv šeste teniserke sveta Džesike Pegule. Olga je najveći uspeh na grend slemu ostvarila prošle godine na Rolan Garosu, kada je ispala u osmini finala. "Svaki turnir je za… »
Olga Danilović nakon prolaska u treće kolo i plasmana u Top 50: „Imam hroničan problem i moram da pazim“
Hot sport pre 2 sata
„Pripreme sam krenula mnogo ranije“ Olga Danilović nastavila je s dobrim partijama koje su je od prošlogodišnjeg Rolan Garosa dovele do sve boljih rezultata, a pobeda u drugom kolu Australijan Opena omogućila joj je ulazak u Top 50 na WTA listi… »
„Bol nikada neće prestati“: Olga Danilović otkrila sa čime se suočava svaki put na terenu
Nova pre 4 sati
Olga Danilović briljira u Melburnu i na Australijan openu je po prvi put uspela da se plasira u treće kolo. Tamo je očekuje duel sa šestom igračicom sveta Džesikom Pegulom koja je igrala u karijeri i finale US Opena. Do sada je bila praksa bila da… »
"Bol nikada neće prestati, imam hroničan problem"
B92 pre 4 sati
Srpska teniserka Ogla Danilović govoriila je o hroničnom problemu sa kolenom koji ima, ali i još nekim raznim temama nakon plasmana u treće kolo Australijan opena. Danilović je u prvom meču dana na "KIA Areni" bila bolja od Ljudmile Samsonove, 25… »
Vesti dana »
Odata počast Oliveru Ivanoviću u severnoj Mitrovici i Beogradu
Novi magazin pre 36 minutajoš 27 povezanih
Ništa od prekida vatre u pojasu gaze? Netanjahu odložio glasanje o sporazumu zbog krize koju je izazvao Hamas! (foto/video)
Kurir pre 1 satjoš 21 povezana
Vlada predložila Dragana Šutanovca za novog ambasadora Srbije u Vašingtonu
N1 Info pre 1 satjoš 21 povezana
Dačić: Protiv trojice maloletnika biće podneta krivična prijava zbog sumnje da su izazvali požar u Kruševcu
Danas pre 11 minutajoš 20 povezanih