Povezane vesti

Danska premijerka odgovorila Trampu: "Na Grenlandu je da odluči o svojoj nezavisnosti"

Danska premijerka odgovorila Trampu: "Na Grenlandu je da odluči o svojoj nezavisnosti"

Telegraf 16.01.2025
Preporučujemo. Danska premijerka Mete Frederiksen izjavila je danas da je razgovarala telefonom sa novoizabranim predsednikom SAD Donaldom Trampom i rekla mu da je na Grenlandu da odluči o nezavisnosti. "U razgovoru se premijerka osvrnula na izjave… »
Odbrusila mu žestoko! Premijerka Danske odgovorila Trampu šta će biti sa Grenlandom

Odbrusila mu žestoko! Premijerka Danske odgovorila Trampu šta će biti sa Grenlandom

Kurir 16.01.2025
Danska premijerka Mete Frederiksen rekla je u sredu da je razgovarala telefonom sa novoizabranim predsednikom SAD Donaldom Trampom i rekla mu da je na Grenlandu da odluči o bilo kakvoj nezavisnosti. Tramp, koji stupa na dužnost 20. januara, rekao je… »
Premijerka Danske poručila Trampu: Na Grenlandu je da odluči o svojoj nezavisnosti

Premijerka Danske poručila Trampu: Na Grenlandu je da odluči o svojoj nezavisnosti

RTS 16.01.2025
Vlada Danske saopštila je da je premijerka Mete Frederiksen imala 45-minutni razgovor sa novoizabranim predsednikom SAD Donaldom Trampom. Navodi se da je Frederiksenova podsetila Trampa na izjavu grenlandskog premijera da Grenland nije na prodaju, kao i… »
Frederiksen: Grenland nije na prodaju, sam da odluči o svojoj nezavisnosti

Frederiksen: Grenland nije na prodaju, sam da odluči o svojoj nezavisnosti

NIN 16.01.2025
Danska premijerka Mete Frederiksen razgovarala je sa novoizabranim američkim predsednikom Donaldom Trampom i poručila mu da Grenland sam treba da odluči o svojoj nezavisnosti, kao i da nije na prodaju. Ona je to rekla u telefonskom razgovoru koji je… »
Trampu sasula brutalno: Grenland nije na prodaju

Trampu sasula brutalno: Grenland nije na prodaju

Pravda 16.01.2025
Danska premijerka Mete Frederiksen razgovarala je sa novoizabranim američkim predsednikom Donaldom Trampom i poručila mu da Grenland sam treba da odluči o svojoj nezavisnosti, kao i da nije na prodaju. Ona je to rekla u telefonskom razgovoru koji je… »
Frederiksen odgovorila Trampu: Na Grenlandu je da odluči o nezavisnosti

Frederiksen odgovorila Trampu: Na Grenlandu je da odluči o nezavisnosti

Blic 16.01.2025
Danska premijerka Mete Frederiksen izjavila je danas da je razgovarala telefonom sa novoizabranim predsednikom SAD Donaldom Trampom i rekla mu da je na Grenlandu da odluči o nezavisnosti. - U razgovoru se premijerka osvrnula na izjave predsednika… »

Vesti dana »