Povezane vesti
Premijerka Danske poručila Trampu: Na Grenlandu je da odluči o svojoj nezavisnosti
RTS pre 3 sata
Vlada Danske saopštila je da je premijerka Mete Frederiksen imala 45-minutni razgovor sa novoizabranim predsednikom SAD Donaldom Trampom. Navodi se da je Frederiksenova podsetila Trampa na izjavu grenlandskog premijera da Grenland nije na prodaju, kao i… »
Frederiksen: Grenland nije na prodaju, sam da odluči o svojoj nezavisnosti
NIN pre 3 sata
Danska premijerka Mete Frederiksen razgovarala je sa novoizabranim američkim predsednikom Donaldom Trampom i poručila mu da Grenland sam treba da odluči o svojoj nezavisnosti, kao i da nije na prodaju. Ona je to rekla u telefonskom razgovoru koji je… »
Trampu sasula brutalno: Grenland nije na prodaju
Pravda pre 4 sati
Danska premijerka Mete Frederiksen razgovarala je sa novoizabranim američkim predsednikom Donaldom Trampom i poručila mu da Grenland sam treba da odluči o svojoj nezavisnosti, kao i da nije na prodaju. Ona je to rekla u telefonskom razgovoru koji je… »
Frederiksen odgovorila Trampu: Na Grenlandu je da odluči o nezavisnosti
Blic pre 10 sati
Danska premijerka Mete Frederiksen izjavila je danas da je razgovarala telefonom sa novoizabranim predsednikom SAD Donaldom Trampom i rekla mu da je na Grenlandu da odluči o nezavisnosti. - U razgovoru se premijerka osvrnula na izjave predsednika… »
Vesti dana »
NIN SAZNAJE Uhapšen vozač koji je automobilom udario i nosio studentkinju na krovu
NIN pre 7 minutajoš 19 povezanih
Sedmogodišnjica ubistva Olivera Ivanovića, održan pomen u Beogradu
Slobodna Evropa pre 25 minutajoš 34 povezane
Rojters: U napadima na Gazu tokom noći 70 poginulih; Katarski premijer: Sporazum o prekidu vatre između na snazi od nedelje
RTS pre 32 minutajoš 21 povezana