Povezane vesti
"Nensi Pelosi me je razočarala": Džil Bajden ogorčena zbog intervencije da se Džo Bajden povuče iz trke: "Od tada se nisu…
Blic 16.01.2025
Supruga američkog predsednika Džozefa Bajdena, Džil Bajden, izjavila je da ju je razočaralo što je članica Predstavničkog doma i veoma ugledan član Demokratske stranke Nensi Pelosi bila ta čija je odlučna intervencija izbacila Bajdena iz predsedničke… »
Džil Bajden: Razočarala me Nensi Pelosi
Euronews 16.01.2025
Supruga američkog predsednika Džozefa Bajdena, Džil Bajden izjavila je da ju je razočaralo što je članica Predstavničkog doma i veoma ugledan član Demokratske stranke Nensi Pelosi bila ta čija je odlučna intervencija izbacila Bajdena iz predsedničke… »
Džil Bajden: Razočarala me Nensi Pelosi, bili smo prijatelji 50 godina
NIN 16.01.2025
Supruga američkog predsednika Džozefa Bajdena, Džil Bajden izjavila je da ju je razočaralo što je članica Predstavničkog doma i veoma ugledan član Demokratske stranke Nensi Pelosi bila ta čija je odlučna intervencija izbacila Bajdena iz predsedničke… »
Vesti dana »

(Foto, video): Đorđe je bio u dvorištu svoje kuće kraj Novog Sada, a onda je video kako kulja gusti, crni dim: Seo je na motor i otišao pravo u "grotlo" da gasi jedan od najvećih požara
Blic pre 19 minutajoš 34 povezane

Zborovi građana najavili za večeras skup ispred Filozofskog fakulteta
Radio 021 pre 44 minutajoš 53 povezane

Mali: Ekonomske mere za dobrobit građana, od decembra i novi rast penzija
RTV pre 1 satjoš 22 povezane

Rok za primenu američkih sankcija NIS-u ističe, očekuje se novo odlaganje
Naslovi.ai pre 4 satijoš 30 povezanih