Повезане вести
"Ненси Пелоси ме је разочарала": Џил Бајден огорчена због интервенције да се Џо Бајден повуче из трке: "Од тада се нису…
Блиц 16.01.2025
Супруга америчког председника Џозефа Бајдена, Џил Бајден, изјавила је да ју је разочарало што је чланица Представничког дома и веома угледан члан Демократске странке Ненси Пелоси била та чија је одлучна интервенција избацила… »
Џил Бајден: Разочарала ме Ненси Пелоси
Еуроневс 16.01.2025
Супруга америчког председника Џозефа Бајдена, Џил Бајден изјавила је да ју је разочарало што је чланица Представничког дома и веома угледан члан Демократске странке Ненси Пелоси била та чија је одлучна интервенција избацила… »
Џил Бајден: Разочарала ме Ненси Пелоси, били смо пријатељи 50 година
НИН 16.01.2025
Супруга америчког председника Џозефа Бајдена, Џил Бајден изјавила је да ју је разочарало што је чланица Представничког дома и веома угледан члан Демократске странке Ненси Пелоси била та чија је одлучна интервенција избацила… »
Вести дана »

Комеморативном манифестацијом „Велики школски час“ обележена 84. годишњица од крвавог октобра
РТК пре 3 сатајош 41 повезана

Србија између чекића и наковња: Забраном транзита руског гаса кроз територију ЕУ над Србијом подиже енергетску гвоздену завесу
Курир пре 49 минутајош 46 повезаних

МОЛ група: Није било спољног утицаја на пожар у нашој рафинерији у Мађарској
Еуроневс пре 3 сатајош 39 повезаних

Атентатор на словачког премијера Фица осуђен на 21 годину затвора
BBC News пре 4 сатијош 28 повезаних