Povezane vesti
"Nensi Pelosi me je razočarala": Džil Bajden ogorčena zbog intervencije da se Džo Bajden povuče iz trke: "Od tada se nisu…
Blic 16.01.2025
Supruga američkog predsednika Džozefa Bajdena, Džil Bajden, izjavila je da ju je razočaralo što je članica Predstavničkog doma i veoma ugledan član Demokratske stranke Nensi Pelosi bila ta čija je odlučna intervencija izbacila Bajdena iz predsedničke… »
Džil Bajden: Razočarala me Nensi Pelosi
Euronews 16.01.2025
Supruga američkog predsednika Džozefa Bajdena, Džil Bajden izjavila je da ju je razočaralo što je članica Predstavničkog doma i veoma ugledan član Demokratske stranke Nensi Pelosi bila ta čija je odlučna intervencija izbacila Bajdena iz predsedničke… »
Džil Bajden: Razočarala me Nensi Pelosi, bili smo prijatelji 50 godina
NIN 16.01.2025
Supruga američkog predsednika Džozefa Bajdena, Džil Bajden izjavila je da ju je razočaralo što je članica Predstavničkog doma i veoma ugledan član Demokratske stranke Nensi Pelosi bila ta čija je odlučna intervencija izbacila Bajdena iz predsedničke… »
Vesti dana »

NBS upozorava: Ne nasedajte na SMS poruku koja nudi besplatne telefone, slušalice, aparate… (VIDEO)
Forbes pre 48 minutajoš 26 povezanih

Požari u Srbiji i na Kosovu: stanje, intervencije i posledice sa fokusom na Toplički okrug i Šumadiju
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 46 povezanih

Deseti dan blokada: Određen mesečni pritvor za sedmoro uhapšenih u Užicu
BBC News pre 1 satjoš 36 povezanih