Povezane vesti
Mora Čarli, a bogme i Endi: Evo kako Novak gradi timski duh
Sport klub 16.01.2025
Prva polovina dana sa timom, druga sa porodicom – takva je najčešća podela u životu Novaka Đokovića tokom ovogodišnjeg Australijan opena. Svetlost reflektora uperena je i dalje ka saradnji Đokovića sa Endijem Marijem. Iako se već mnogo o tome govorilo… »
„Zanimljivo mi je da ga gledam kako se muči“: Đoković ispričao šta radi sa Marijem van terena
Nova 16.01.2025
Jedna od glavnih priča dosadašnjeg toka Australijan opena svakako je saradnja Endija Marija i Novaka Đokovića. Nekada veliki rivali sada su na istoj strani, a svaki njihov potez se višestruko analizira. Đoković je u razgovoru za srpske medije otkrio… »
Novak "maltretira" Marija i Čarlija: "Interesantno je gledati ih kako se muče"
B92 16.01.2025
Novak Đoković je objasnio kako mu izgledaju dani koje provodi sa Endijem Marijem. Mari je od ove sezone Đokovićev trener, a zasad deluje da saradnja zasad deluje da teče uspešnim tokom. Našu analizu o tome kako izgledaju Novak i Endi zajedno mogli ste da… »
Vesti dana »
"Ja sam ekspert jer sam oslobođen krivice": Tramp se oglasio o hapšenju bivšeg princa Endrua
Mondo pre 24 minutajoš 29 povezanih
"Neka javnost vidi pravo lice tog uglednog pravnika": Aleksandar Kos nakon brutalne tuče u centru Beograda: "Za Čedu bih dao život"
Blic pre 2 satajoš 34 povezane
Sindikat novosadskog Fakulteta tehničkih nauka: Procesuirati napadače na profesorku Jelenu Janev i studente
Insajder pre 9 satijoš 8 povezanih
Večeras blokada Ustaničke ulice zbog podmetanja požara u cvećaru na Konjarniku
Danas pre 7 satijoš 15 povezanih
Šire se blokade poljoprivrednika nakon neuspelih pregovora sa ministrom Glamočićem
Insajder pre 5 satijoš 20 povezanih