Povezane vesti

Komemoracija majci Stevana Pialea: Glumac u crnini prima saučešće slomljen od bola - Kolege se opraštaju

Komemoracija majci Stevana Pialea: Glumac u crnini prima saučešće slomljen od bola - Kolege se opraštaju

Blic pre 26 minuta
Majka glumca Stevana Pialea, Nataša Nađa Piale preminula je nakon teške bolesti, a danas se održava komemoracija u njenu čast. Stevan Piale u crnini je primao saučešće kao i njegov brat Vuk dok je na velikom ekranu prisutnima bio pušten fiolm o… »
(Video) Nađa Piale sahranjena uz pesmu: Glumac Stevan Piale ispratio majku na večni počinak uz stihove: "Budi opet mlada..."

(Video) Nađa Piale sahranjena uz pesmu: Glumac Stevan Piale ispratio majku na večni počinak uz stihove: "Budi opet mlada..."

Blic pre 3 sata
Glumac Stevan Piale ispratio je majku Nađu Piale, na večni počinak, uz pesmu. Veliki broj prijatelja i kolega je došao da se oprosti od Nađe Piale, koja je sahranjena uz stihove: "Budi opet mlada...", dok je pesmu izvodio Nikola Nemešević Nemeš… »
(Video) Potresne scene na komemoraciji Nađi Piale: Jecaji odzvanjaju salom - Stevan guta knedle sa očima punim suza

(Video) Potresne scene na komemoraciji Nađi Piale: Jecaji odzvanjaju salom - Stevan guta knedle sa očima punim suza

Blic pre 1 minut
Danas se održava komemoracija Nađi Piale, majci glumca Stevana Pialea koja je preminula nakon teške bolseti. Brojne kolege, porodica i prijatelji okupili su se kako bi odali počast Nađi,a sinovi Stevan Piale i Vuk Piale primali su saučešče. Dok je… »
Sahrana Nađe Piale: Glumac Stevan Piale ispraća majku na večni počinak - Tuga na Zemunskom groblju

Sahrana Nađe Piale: Glumac Stevan Piale ispraća majku na večni počinak - Tuga na Zemunskom groblju

Blic pre 4 sati
Glumac Stevan Piale danas ispraća majku na večni počinak, a sahrana Nađe Piale održava se na Zemunskom groblju. Danas je najpre održana komemoracija Nađi Piale, a porodica i prijatelji potom su se uputili ka groblju gde će se poslednji put… »
Emotivne scene na komemoraciji majke Stevana Pialea: Glumac u crnini primao saučešće kolega "Uvek je sve gledala sjajnije i…

Emotivne scene na komemoraciji majke Stevana Pialea: Glumac u crnini primao saučešće kolega "Uvek je sve gledala sjajnije i…

Kurir pre 6 sati
Pozorište na Terazijama danas je organizovalo komemoraciju Nataši Nađi Piale, koja je ceo radni vek provela kao njihov PR. Skupu je prisustvovao i njen sin, glumac Stevan Piale, koji je u crnini primao saučešće zajedno sa bratom Vukom. Brojne kolege… »
(Video) Ljiljana Stjepanović se gušila u suzama: "Voleli su te svi koji su imali sreće da te upoznaju, a ja najviše, tvoja…

(Video) Ljiljana Stjepanović se gušila u suzama: "Voleli su te svi koji su imali sreće da te upoznaju, a ja najviše, tvoja…

Blic pre 6 sati
Danas je održana komemoracija Nađi Piale, majci glumca Stevana Pialea koja je preminula nakon teške bolesti. Kolege su se danas oprostile od Nađe Piale, a potresan govor imala je i glumica Ljiljana Stjepanović. - Ja sam imala sestru po srcu - moja… »

Vesti dana »