Povezane vesti

Potresna scena na komemoraciji majke Stefana Piale: Jecaji odzvanjaju salom, glumac ne može da zadrži suze (video)

Potresna scena na komemoraciji majke Stefana Piale: Jecaji odzvanjaju salom, glumac ne može da zadrži suze (video)

Blic 16.01.2025
Danas se održava komemoracija Nađi Piale, majci glumca Stevana Pialea koja je preminula nakon teške bolseti. Brojne kolege, porodica i prijatelji okupili su se kako bi odali počast Nađi,a sinovi Stevan Piale i Vuk Piale primali su saučešče. Dok je… »
Komemoracija majci Stevana Pialea: Glumac u crnini prima saučešće slomljen od bola - Kolege se opraštaju

Komemoracija majci Stevana Pialea: Glumac u crnini prima saučešće slomljen od bola - Kolege se opraštaju

Blic 16.01.2025
Majka glumca Stevana Pialea, Nataša Nađa Piale preminula je nakon teške bolesti, a danas se održava komemoracija u njenu čast. Stevan Piale u crnini je primao saučešće kao i njegov brat Vuk dok je na velikom ekranu prisutnima bio pušten fiolm o… »
(Video) Nađa Piale sahranjena uz pesmu: Glumac Stevan Piale ispratio majku na večni počinak uz stihove: "Budi opet mlada..."

(Video) Nađa Piale sahranjena uz pesmu: Glumac Stevan Piale ispratio majku na večni počinak uz stihove: "Budi opet mlada..."

Blic 16.01.2025
Glumac Stevan Piale ispratio je majku Nađu Piale, na večni počinak, uz pesmu. Veliki broj prijatelja i kolega je došao da se oprosti od Nađe Piale, koja je sahranjena uz stihove: "Budi opet mlada...", dok je pesmu izvodio Nikola Nemešević Nemeš… »
Sahrana Nađe Piale: Glumac Stevan Piale ispraća majku na večni počinak - Tuga na Zemunskom groblju

Sahrana Nađe Piale: Glumac Stevan Piale ispraća majku na večni počinak - Tuga na Zemunskom groblju

Blic 16.01.2025
Glumac Stevan Piale danas ispraća majku na večni počinak, a sahrana Nađe Piale održava se na Zemunskom groblju. Danas je najpre održana komemoracija Nađi Piale, a porodica i prijatelji potom su se uputili ka groblju gde će se poslednji put… »
Emotivne scene na komemoraciji majke Stevana Pialea: Glumac u crnini primao saučešće kolega "Uvek je sve gledala sjajnije i…

Emotivne scene na komemoraciji majke Stevana Pialea: Glumac u crnini primao saučešće kolega "Uvek je sve gledala sjajnije i…

Kurir 16.01.2025
Pozorište na Terazijama danas je organizovalo komemoraciju Nataši Nađi Piale, koja je ceo radni vek provela kao njihov PR. Skupu je prisustvovao i njen sin, glumac Stevan Piale, koji je u crnini primao saučešće zajedno sa bratom Vukom. Brojne kolege… »
(Video) Ljiljana Stjepanović se gušila u suzama: "Voleli su te svi koji su imali sreće da te upoznaju, a ja najviše, tvoja…

(Video) Ljiljana Stjepanović se gušila u suzama: "Voleli su te svi koji su imali sreće da te upoznaju, a ja najviše, tvoja…

Blic 16.01.2025
Danas je održana komemoracija Nađi Piale, majci glumca Stevana Pialea koja je preminula nakon teške bolesti. Kolege su se danas oprostile od Nađe Piale, a potresan govor imala je i glumica Ljiljana Stjepanović. - Ja sam imala sestru po srcu - moja… »

Vesti dana »