Povezane vesti

"Nikad se nije dešavalo da ode i ne javi se": Ivona nestala u Podgorici pre 4 dana, policija locirala njen telefon

"Nikad se nije dešavalo da ode i ne javi se": Ivona nestala u Podgorici pre 4 dana, policija locirala njen telefon

Mondo pre 4 sati
Ivona Savićević (42) nestala je u ponedeljka, 13. januara. U ponedeljak oko 15 časova u Podgorici je nestala Ivona Savićević (42), a njena porodica moli za pomoć u njenom pronalasku. Ona je poslednji put viđena u mestu Šteke dok je vozila "Opel… »
"Policija je locirala njen telefon, ali... Verovatno je tu isključen" Brat nestale Ivone Savićević otkrio nove detalje…

"Policija je locirala njen telefon, ali... Verovatno je tu isključen" Brat nestale Ivone Savićević otkrio nove detalje…

Kurir pre 5 sati
U ponedeljak oko 15 časova u Podgorici je nestala Ivona Savićević (42), a njena porodica moli za pomoć u njenom pronalasku. Ona je poslednji put viđena u mestu Šteke dok je vozila "Opel Antaru" metalik plave boje, registarskih oznaka PG JA 109. "Na… »
Brat nestale Ivone za Telegraf otkrio nove detalje potrage: "Telefon ne prestaje da mi zvoni"

Brat nestale Ivone za Telegraf otkrio nove detalje potrage: "Telefon ne prestaje da mi zvoni"

Telegraf pre 7 sati
Preporučujemo. U ponedeljak oko 15 časova u Podgorici je nestala Ivona Savićević (42), a njena porodica moli za pomoć u njenom pronalasku. Ona je poslednji put viđena u mestu Šteke dok je vozila "Opel Antaru" metalik plave boje, registarskih oznaka… »

Vesti dana »