Povezane vesti
Udruženje „Moja Srbija“ pozvalo potrošače da učestvuju u izboru najboljih domaćih proizvoda, brendova i kompanija
Forbes 16.01.2025
Udruženje „Moja Srbija“ pozvalo je danas potrošače da učestvuju u izboru najboljih domaćih proizvoda, brendova i društveno odgovornih kompanija kroz kampanju „Najbolje u Srbiji 2025“. Prvi krug glasanja traje do 31. januara putem zvaničnog portala… »
Prvi krug glasanja u okviru kampanje „Najbolje u Srbiji 2025” je počeo!
Nova ekonomija 16.01.2025
Pozivamo potrošače da učestvuju u izboru najboljih domaćih proizvoda, brendova i društveno odgovornih kompanija kroz kampanju „Najbolje u Srbiji 2025”. Prvi krug glasanja traje od 15. do 31. januara, a odvija se na zvaničnom portalu NajboljeuSrbiji.com… »
Počeo prvi krug glasanja u okviru kampanje Najbolje u Srbiji 2025.
Danas 16.01.2025
Udruženje „Moja Srbija“ saopštilo je danas da je počeo prvi krug glasanja u izboru najboljih domaćih proizvoda, brendova i društveno odgovornih kompanija kroz kampanju „Najbolje u Srbiji 2025“. Građani u prvom krugu mogu glasati putem sajta… »
Vesti dana »

Završena testiranja u tunelima Laz i Munjino brdo: Sutra uspostavljanje saobraćaja
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

"Bog te blagoslovio, Bobi": Trampa prekinulo Kenedijevo kijanje, pa se našalio: "Nadam se da se nisam upravo zarazio kovidom"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Studenti beogradskog FDU pozvali na skup podrške ansamblu Drame narodnog pozorišta
Danas pre 9 satijoš 1 povezana

Dodik nakon sastanka sa Putinom: Pripremamo izveštaj za SB UN, Rusija će ga predstaviti
Euronews pre 5 satijoš 1 povezana